Sim racing experience in Almere

>>
Klaar om een sim racing experience in Almere te beleven? Bij Immersive is dit mogelijk. Ervaar hoe gaaf het is om virtueel te racen.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 1 heat simracen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
10,00
per persoon

Almere: 1 heat 4D VR racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
22,50
per persoon

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 2 heats simracen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Sim racing experience in Almere

Beleef een sim racing experience in Almere. Sim racing is een trend die steeds bekender wordt in Nederland. Tijdens een sim racing experience ga je als het ware virtueel racen. Dit is dé nieuwste variant van autosport. Tijdens een sim racing experience krijg je de mogelijkheid om thuis een vorm van autosport te beoefenen.

Sim racing: dit is het

Tijdens sim racing waan jij je in een virtuele wereld door middel van een simulator. Door middel van gaspedalen en een stuur voelt het alsof jij echt over een circuit scheurt. Het leuke aan sim racing is dat je zelf mag bepalen in welke racewagen en over welk circuit jij gaat racen bij Immersive in Almere. Zo krijg jij het echte Formule 1-gevoel.

Dit kan je verwachten van een sim racing experience in Almere

Tijdens een sim racing experience in Almere ervaar je een racegame die zo dicht mogelijk bij het natuurlijke gedrag van een auto komt. Doordat je gebruik maakt van gaspedalen en een stuurwiel in een simulator wordt de racegame echt intens. Bij Immersive kan je kiezen uit meer dan 140+ racewagens en 30+ circuits.

Geniet van een sim racing experience in Almere

Nu je weet hoe gaaf dit is, ben je vast benieuwd waar je deze ervaring kan beleven. Bij Immersive in Almere kun je terecht voor een waanzinnige sim racing experience. De simulatoren zijn perfect voor beginnende en professionele racers. Iedereen vanaf 10 jaar oud en langer dan 1.30m kan deze sim racing experience bij Immersive boeken.

Boek tickets voor een sim racing experience in Almere

Zin gekregen om te ervaren hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn? Boek dan snel je tickets voor een sim racing experience in Almere bij Immersive. Eén ding is zeker: het wordt een uitje om nooit te vergeten.

Handige artikelen

Karten

Karten en bowlen – dé perfecte activiteiten voor jouw feestje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw feestje maar heb nog geen idee wat leuk is om te doen? Wij hebben het antwoord voor jou! Karten en bowlen zijn dé perfecte activiteiten voor jouw feestje en zijn geschikt voor iedere leeftijd. Daag je vrienden, familie of collega’s uit in een spannende kart race of bowlingwedstrijd en beleef de leukste dag! Lees hier waarom juist karten en bowlen de perfecte activiteiten zijn voor jouw feestje!

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »