De leukste kartbaan in Eefde

Wanneer je op zoek bent naar een unieke kartbaan voor jouw volgende uitje ben je aan het juiste adres bij Adventure Eefde. Deze gave outdoor kartbaan is de perfecte locatie voor jouw volgende kart ervaring. Ben jij er klaar voor? Wij vertellen je waarom je zeker Adventure Eefde moet bezoeken tijdens jouw volgende kart uitje.

Waarom de kartbaan in Eefde

Karten is de leukste activiteit voor wanneer jij op zoek bent naar een sensationeel uitje. Dit sportieve uitje zorgt voor plezier en spanning. Je zal gegarandeerd een fantastische dag hebben. Daarom moet je ook zeker naar Eefde, Gelderland komen! Zowel jong als oud beleven de leukste tijd op de 600 meter lange outdoor kartbaan. 

Bij Adventure Eefde zijn zowel beginnende als gevorderde coureurs welkom. De outdoor kartbaan is voor iedereen een gave uitdaging. Kom daarom ook zeker met je vrienden karten. Daarnaast is karten bij Adventure Eefde de ideale activiteit voor elke gelegenheid. Hier lees je later meer over. Kom ook snel plezier beleven en ga outdoor karten in Eefde!

Outdoor kartbaan in Eefde

De kartbaan van Adventure Eefde is buiten. Outdoor karten is het leukste wat er is! Op de 600 meter lange kartbaan heb je namelijk alle mogelijkheid om snelheid te maken. Ga vol gas op de rechte stukken en beheer de tactische bochten. In de nieuwe karts ben je verzekerd om met snelheid over deze kartbaan te racen. Laat zien hoe goed jouw kart skills zijn en daag al je vrienden uit voor de race van hun leven. Op de kartbaan kan je in ieder geval jouw vaardigheden nog verder ontwikkelen.

Wil jij ook een sensationele dag beleven en vol gas gaan over de rechte stukken racen? Vergeet natuurlijk ook niet om jouw skills op de proef te stellen in de tactische bochten. Bekijk hier alle beschikbare deals en reserveer snel. 

Outdoor karten bij Adventure Eefde

Karten met kinderen

De jonge karters genieten ook van de tijd van hun leven op de kartbaan in Eefde. Bij Adventure Eefde kunnen zelfs de allerkleinste coureurs namelijk mee. Vanaf 3 jaar oud mogen zij als bijrijder mee in een duo-kart. Deze duo-karts zijn perfect voor wanneer je met de familie deze outdoor kartbaan wilt bezoeken. Lees hier waarom karten met kinderen de ideale activiteit is.

Veiligheid voorop tijdens jouw kart uitje op de kartbaan in Eefde

De werknemers van Adventure Eefde doen er alles aan om jouw uitje veilig te laten verlopen. Daarom zijn er ook een aantal eisen waar je aan moet voldoen om te komen karten.

Zo mag je vanaf 8 jaar zelfstandig komen karten in Eefde. Er wordt gebruik gemaakt van kinderkarts. Deze zijn speciaal voor kinderen ontworpen. Hier geldt wel een minimum lengte van 1.35m. Vanaf 12 jaar en ouder mag je in volwassenen karts racen. Hierbij geldt een minimum lengte van 1.40m.

Daarnaast is het dragen van dichte schoenen en een lange broek verplicht. Voordat je begint aan jouw kart ervaring zullen er ook veiligheidsvoorschriften besproken worden. Zo weet je van te voren duidelijk wat de regels zijn, de betekenis van de vlaggen en hoe jouw kart werkt. Dit is om er voor te zorgen dat je op een veilige manier kan komen karten. Weet jij trouwens al het verschil van de verschillende vlaggen op de kartbaan?

Karten in Eefde is veilig voor kinderen

Om de veiligheid te waarborgen van de kinderen zijn er aantal eisen. Zo mag iedereen boven de 3 jaar oud als bijrijder mee in de duo-karts, maar mogen alleen kinderen vanaf 8 jaar en langer dan 1.35m zelfstandig rijden in de kinderkarts. Dit maakt het verantwoord maar bovendien ook veilig voor de kids. De werknemers van Adventure Eefde zullen de kinderen ook begeleiden voordat zij de kartbaan op racen.

Door deze regels is karten voor kinderen veilig:

  • Vooraf het kinderkarten worden er duidelijke veiligheidsinstructies gegeven. Zo weten de kinderen alle regels om veilig te kunnen outdoor karten. 
  • De kinderen ontvangen een neksteun en een passende helm. 
  • Verder krijgen zij vooraf de kinderkarts toegewezen. De kinderkarts gaan minder snel en hebben minder kracht. Daarom zijn deze zeer geschikt voor kinderen.
  • Kinderen karten niet met volwassenen.

Ben jij er klaar om de snelheidsduivels te laten karten? Ontdek nu alle mogelijkheden en laat de kinderen heerlijk genieten van hun tijd op de kartbaan van Adventure Eefde.

Karten in Eefde: de leukste activiteit voor jouw evenementen/feestjes

Zoals eerder al kort is verteld, is karten de perfecte activiteit voor elke gelegenheid. Adventure Eefde biedt arrangementen aan voor grotere groepen. Daarom is elk groepsuitje hier op de juiste locatie. Of je nu jouw personeelsfeest wilt organiseren, een vrijgezellenfeest of gewoon met een groep vrienden wilt komen karten, het is allemaal mogelijk bij Adventure Eefde. Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een race en ontdek wie beste karter is. Een leuk actief uitje organiseer je daarom dan ook bij Adventure Eefde.

Kinderfeestje karten in Eefde

Voor kinderfeestjes is Adventure Eefde ook de juiste locatie. Jong en oud kunnen namelijk komen genieten van een avontuurlijke dag op de kartbaan. Door de beschikbare kinderkarts en de duo-karts zijn er volop mogelijkheden voor kinderen om te karten. Het is een geschikte activiteit vol competitie en adrenaline, maar het is ook zeker kindvriendelijk. Dat maakt karten met jouw kinderfeestje bij Adventure Eefde zo leuk! Zo’n uniek kinderfeestje zal  zeker niet vergeten worden. 

Meerdere activiteiten bij Adventure Eefde

Maar dat is nog niet alles! Outdoor karten is namelijk niet de enige activiteit die jij kan doen bij Adventure Eefde. Er is nog veel meer avontuur te beleven. Jong en oud kunnen naar het klimpark en heerlijk komen klimmen en klauteren. Wederom is dit een geschikte activiteit voor beginnende en gevorderde klimmers. Of ga klettersteigen, ook deze unieke activiteit is te boeken bij Adventure Eefde.

Om er voor te zorgen dat jij een onvergetelijke dag beleeft, kan je er zelf voor kiezen om outdoor karten te combineren met een andere activiteit. Op gokartingtickets.nl vind je de leukste combinatiedeals. Bekijk snel alle mogelijkheden voor een geslaagd dagje uit bij Adventure Eefde en ervaar het nu zelf! Wie nodig jij uit voor zo’n unieke dag bij Adventure Eefde?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...