Waar kun je het leukste indoor karten deze winter?

Indoor karten is de perfecte activiteit voor de koude winterdagen. Kom daarom snel samen met je vriendjes en vriendinnetjes karten in Nederland. Wij hebben alvast een paar geschikte indoor kartbanen voor je op een rijtje gezet. 

Waarom jij wilt indoor karten in Nederland

De winter is de ideale periode om te gaan indoor karten. Het maakt niet uit of het buiten sneeuwt of regent, bij een indoor kartbaan kan jij altijd terecht. De baan wordt niet nat en hoeft niet geschept te worden wanneer het sneeuwt. Wel zo handig! Kom nu zelf racen op de leukste indoor kartbanen van Nederland.

De leukste locaties voor indoor karten

Er zijn vele gave kartbanen waar jij kan komen indoor karten in Nederland. Dit zijn een aantal van onze favoriete kartbanen.

ZERO55 Enschede karten in Nederland 

Bij ZERO55 race je op een super spannende indoor kartbaan. Deze baan heeft een lengte van 425 meter en heeft meerdere fly-overs en verdiepingen. Op deze manier voelt iedere lap als een nieuwe. 

Race over je tegenstanders heen door middel van de fly-overs en bedenk alvast je strategie voor de volgende inhaalmanoeuvre. ZERO55 is de ideale baan om in de winter te komen indoor karten.

HappyDays in Grootebroek

HappyDays in Grootebroek is de perfecte locatie om te gaan karten in Nederland. De locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag. Naast karten kun je bij de baan in Grootebroek ook lasergamen, een escape room doen of bowlen. Je hebt de keuze uit 18 verschillende activiteiten. Dit wordt zeker een onvergetelijke dag.

Coronel Kartracing Huizen

De indoor kartbaan Coronel Kartracing Huizen is niet zomaar een kartbaan. Deze baan is ontworpen door racecoureurs Tim en Tom Coronel. Na een lange race carrière besloten de twee om hun kennis en ervaring in een eigen kartbaan te stoppen. 

Deze indoor kartbaan in Huizen is de perfecte baan om te komen indoor karten samen met je vriendjes. Je racet hier in elektrische karts die voorzien zijn van LED-verlichting. Op deze manier wordt karten nóg leuker dan het al is!

A15 Karting Gorinchem 

A15 Karting in Gorinchem heeft een van de langste banen om op te karten in Nederland. Hier kun je karten op een baan met een lengte van wel 700 meter. De baan combineert scherpe bochten met lange stukken en zorgt er zo voor dat jouw race er eentje is om niet snel te vergeten. 

Daarnaast heeft de track ook speciale kinderkarts. Deze zijn geschikt voor de jongste racers onder ons en zijn minder zwaar om te sturen. 

The Maxx Veenendaal

Een geschikte locatie om te gaan indoor karten, is The Maxx Veenendaal. Dit circuit heeft een uitdagende track en lengte van 300 meter. Tijdens het racen zijn professionals aanwezig die een oogje in het zeil houden en ervoor zorgen dat er geen ongelukken gebeuren.

Daarnaast maakt The Maxx Veenendaal ook gebruik van elektrische karts. Deze zijn niet alleen snel, ze zijn ook nog eens erg schoon. The Max Veenendaal is de ideale plek om te komen karten in Nederland. 

Boek jouw tickets en ga indoor karten

Dit zijn een aantal voorbeelden van super toffe indoor kartbanen in Nederland. Op zoek naar een kartbaan meer bij jou in de buurt? Check dan de deals bij jou in de stad. Kies je favoriete kartbaan en kom indoor karten deze winter. Ready? Set, GO!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...