Actief en origineel bedrijfsuitje? Kom karten!

Op zoek naar een actief en origineel bedrijfsuitje? Karten is de ideale activiteit voor jou en jouw collega’s. Karten is uitermate geschikt voor teambuilding. Om je collega’s in een andere omgeving en op een andere manier te zien geeft een boost aan de sfeer en samenwerking. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief en origineel bedrijfsuitje.

Combineer verschillende activiteiten tijdens een origineel bedrijfsuitje

Karten is zeker weten een erg actief en origineel bedrijfsuitje. Maar zijn jullie op zoek naar nog meer uitdaging? Combineer dan de vetste activiteiten met elkaar. Ga bij ZERO55 Apeldoorn ook nog lasergamen, kom klettersteigen bij Adventure Eefde of ga bowlen bij HappyDays

Wees niet bang om te verliezen tijdens het karten. Wij hebben de beste smoesjes bij elkaar verzameld die jij kan gebruiken.

Actief bedrijfsuitje: verschillende arrangementen beschikbaar 

Wanneer je kiest voor een origineel bedrijfsuitje zijn er met karten verschillende arrangementen beschikbaar. Deze arrangementen zijn geschikt voor groepen. Stel jouw bedrijfsuitje helemaal samen naar jouw eigen wensen en behoeften.

Wil je alvast inspiratie opdoen voor leuke kartbanen? Dan is dit de beste kartbaan in Nederland.

Geniet van hapjes en drankjes tijdens een origineel bedrijfsuitje

Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning. Veel kartbanen beschikken over een restaurant waar je kunt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Dit is de ultieme gelegenheid om op te scheppen over jouw snelle heat tijden.

Veilig actief bedrijfsuitje

Niet alleen is karten met je collega’s super leuk en spannend, het is ook nog eens een superveilige activiteit. Voor je de strijd met elkaar aangaat, ontvangen jullie eerst veiligheidsinstructies. Gedurende deze instructies leren jullie alles wat jullie moeten weten over jullie activiteit.

Actief bedrijfsuitje organiseren

Zin gekregen om jouw collega’s in te maken op de kartbaan? Daag ze snel uit voor een actief en origineel bedrijfsuitje. Behaal jij één van de felbegeerde podiumplaatsen? Kom er snel achter. Reserveer snel jullie tickets voor een onvergetelijke ervaring met een actief en origineel bedrijfsuitje!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...