Wat te doen in Breda – de leukste activiteiten

Ben je van plan om binnenkort een waanzinnig uitje in Breda te organiseren? Er zijn veel gave activiteiten in Breda om een onvergetelijke dag te beleven. In dit artikel vertellen wij over wat er te doen is in Breda.

Hier vind je de leukste activiteiten om te doen in Breda

Wanneer je op zoek bent naar een locatie waar je een te gek dagje uit kunt organiseren, is Lot66 in Breda de meest geschikte plek. Lot66 heeft een ruim aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Of je nou een speciale gelegenheid hebt om te vieren of gewoon op zoek bent naar een gaaf uitje: hier kan het allemaal.

De vetste activiteiten in Breda

Als je op zoek bent naar een waanzinnig uitje, ben je in Breda aan het juiste adres. Hier zijn er verschillende activiteiten te beleven. Of je nou op zoek bent naar spanning en actie of juist liever een rustiger uitje beleeft: het kan allemaal.

Karten

Ben jij een echte snelheidsduivel? Dan kan jij je geluk niet op bij de fantastische indoor kartbaan van Lot66. 450 meter aan raceplezier levert bij Lot66 gegarandeerd zenuwslopende races op. Bekijk de voorwaarden om te karten van te voren goed.

Race vol snelheid op de rechte stukken en test je stuur skills met het technische bochtenwerk. Elke heat is een uitdaging op dit afwisselende circuit. Zet jij de snelste lap van de dag? Daar kom je maar op een manier achter. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een van de vetste activiteiten.

Bowlen

Voor zowel jong als oud is er wat te doen in Breda. Bowlen is een geschikte activiteit voor elke leeftijd. Er zijn hulpmiddelen voor de minder ervaren of jongere bowlers. Zo zijn er bumpers/hekjes beschikbaar voor de spelers die deze willen gebruiken.

Met deze bumpers heeft elke speler kans om strikes te gooien. Zo kan iedereen evenveel plezier beleven tijdens een potje bowlen. Wellicht wordt jouw jongere broertje of zusje wel de strike koning(in). Kom erachter tijdens een van de gezelligste activiteiten.

Lasergamen

Als je op zoek bent naar een competitief uitje in dan is lasergamen een van de meest geschikte activiteiten in Breda. Bij Lot66 waan je je in een duistere verlaten Amerikaanse havenloods. 

In de grootste lasergame arena van Noord-Brabant ga jij de uitdaging aan tegen je vrienden, familie of collega’s. Zorg ervoor dat je jouw tegenstanders in het vizier houdt, want zij kunnen verstopt zijn achter wanden en objecten. Speel in teams tegen elkaar of individueel.

Combineer de leukste activiteiten in Breda

Kan je niet kiezen welke fantastische activiteiten in Breda je wilt doen? Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Combineer jouw lievelings activiteiten en stel je dag samen naar je eigen wensen en behoeften. Deze dag staat helemaal in teken van jou. Een dagje in Breda wordt een onvergetelijke tijd.

Boek tickets voor de leukste activiteiten

Kortom: er zijn genoeg activiteiten om te doen voor een dag om nooit te vergeten. Treed in de voetsporen van Max Verstappen tijdens een heat karten, gooi strike na strike op de bowlingbaan of scoor de meeste punten met jouw lasergun in de lasergame arena. 

Wat je wensen ook zijn, alles is mogelijk bij Lot66. Weet jij al wat te doen in Breda? Bekijk alle gave activiteiten in Breda en boek tickets voor een onvergetelijke dag.

Wist je dat je ook elektrisch kunt motorcrossen in Noord-Brabant? Ga jij liever naar een andere stad? Bekijk de leukste activiteiten in Apeldoorn en Enschede.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...