Leuke activiteiten in Enschede

>>
Benieuwd naar leuke activiteiten in Enschede? Kom karten bij ZERO55 Enschede. Karten is niet alleen erg leuk, het is ook erg veilig en competitief. Het ideale dagje uit!
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon

Leuke activiteiten in Enschede

Nieuwsgierig naar leuke activiteiten in Enschede? Karten is de ultieme activiteit voor liefhebbers van snelheid, actie en competitie. Bij ZERO55 Enschede kun je genieten van karten.

Karten is een van de meest leuke activiteiten in Enschede

Eén ding is zeker: bij ZERO55 Enschede beleef je een dag om nooit te vergeten. In Enschede kan je namelijk leuke activiteiten op een baan met LED verlichting, hoe gaaf is dat? Het circuit is 425 meter lang en heeft uitdagende bochten.

Het circuit is verdeeld over verschillende verdiepingen en zal je blijven verrassen. Op de kartbaan vind je spannende tunnels, bruggen en een unieke verlichting. Je kart uitje wordt hier onvergetelijk.

Leuke indoor activiteiten in Enschede

Wanneer je kiest voor karten bij ZERO55 Enschede, geniet je van een van de meest leuke indoor activiteiten in Enschede. Het voordeel aan indoor karten is dat jouw uitje altijd een succes is, of het nou slecht weer is of niet. Ook race je in consistente rij-omstandigheden. Zo kan je geleidelijk werken aan jouw kart skills.

Leuke activiteiten in Enschede voor kinderen

Ook de kleine snelheidsduivels kunnen bij ZERO55 Enschede hun geluk niet op. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er speciale jeugdheats beschikbaar. Kinderen mogen vanaf 1.40 meter karten op het circuit met aangepaste kinderkarts. Deze karts gaan minder snel en hebben minder power, zodat kinderen veilig kunnen karten.

Andere leuke activiteiten in Enschede

Na het karten hoeft de pret nog niet over te zijn. Zo kan je onder andere komen lasergamen of VR racen. Je kunt allerlei leuke activiteiten in Enschede met elkaar combineren. Stel zelf jouw perfecte dagje uit samen.

Boek tickets voor leuke activiteiten in Enschede

Zin gekregen om deze spectaculaire kartbaan uit te proberen? Kom dan leuke activiteiten in Enschede en beleef zelf hoe waanzinnig dit is. Boek je tickets bij ZERO55 Enschede nu!

Handige artikelen

Karten

Karten op benzine vs elektrisch karten

Echte kartliefhebbers hebben het gelijk door als ze een kartbaan bezoeken. De verschillen tussen elektrische karts en benzine karts zijn namelijk niet alleen merkbaar tijdens het rijden zelf. Maar waarom kiest de ene kartbaan voor benzine en de andere kartbaan voor elektrisch? Lees verder en leer wat de verschillen zijn tussen de twee meest voorkomende type karts.

Lees meer »