Leuke activiteiten in Apeldoorn

>>
Op zoek naar leuke activiteiten in Apeldoorn? Bij ZERO55 in Apeldoorn vind je een unieke combinatie van indoor en outdoor karten. Dit is zeker weten een van de meest waanzinnig leuke activiteiten in Apeldoorn. Ontdek het nu zelf!
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 3x karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 45m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
41,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & VR bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
24,50
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: Max Racing karting bij ZERO55 (3x10 min)

2u
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
45,00
per persoon

Leuke activiteiten in Apeldoorn

Op zoek naar leuke activiteiten in Apeldoorn? Karten is een van de meest leuke activiteiten in Apeldoorn. Iedereen kan meedoen tijdens deze activiteit, ongeacht leeftijd of skills. Bij ZERO55 Apeldoorn beleeft iedereen een waanzinnige tijd.

Karten: een van de meest unieke activiteiten in Apeldoorn

Karten bij ZERO55 Apeldoorn is een van de meest leuke activiteiten in Apeldoorn, omdat dit echt een uniek uitje is. Bij ZERO55 Apeldoorn race jij namelijk binnen én buiten. Je krijgt het beste van twee werelden. Het circuit heeft een lengte van zo’n 600 meter: 340 meter outdoor en 240 meter indoor.

Leuke indoor en outdoor activiteiten in Apeldoorn

Als je eigenlijk niet kan kiezen tussen leuke indoor of outdoor activiteiten in Apeldoorn, dan is karten bij ZERO55 Apeldoorn zeker een goede idee. Je hoeft namelijk niet te kiezen want je scheurt hier zowel binnen als buiten.

Leuke activiteiten voor kinderen in Apeldoorn

Wanneer je op zoek bent naar leuke activiteiten voor kinderen in Apeldoorn, kan je ook zeker bij ZERO55 terecht. Kinderen onder de 12 racen namelijk in speciale kinderkarts. Deze karts hebben minder power en zijn makkelijker om te sturen.

Beleef een veilige activiteit bij ZERO55

Buiten het feit dat karten een van de ontzettend leuke activiteiten in Apeldoorn is, is het ook nog eens erg veilig voor iedereen. Voordat je de kart instapt, ontvang je veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels.

Boek tickets voor leuke activiteiten in Apeldoorn

Het is tijd voor competitie en snelheid tijdens een van de meest leuke activiteiten in Apeldoorn: karten. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Daar kom je maar op één manier achter… Daag al jouw tegenstanders uit voor een onvergetelijk uitje. Boek nu tickets voor leuke activiteiten in Apeldoorn!

Handige artikelen

Karten

De leukste kartbaan in Eefde

Wanneer je op zoek bent naar een unieke kartbaan voor jouw volgende uitje ben je aan het juiste adres bij Adventure Eefde. Deze gave outdoor kartbaan is de perfecte locatie voor jouw volgende kart ervaring. Ben jij er klaar voor? Wij vertellen je waarom je zeker Adventure Eefde moet bezoeken tijdens jouw volgende kart uitje.

Lees meer »
kart outfit
Karten

Hieruit bestaat jouw kart outfit

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je het circuit op kunt trek je beschermende kleding aan. Schoenen, overall, helm etc. Waarom draag je dat allemaal en wat moet je nog meer aan om veilig het circuit op te gaan? Lees hier waaruit jouw karting outfit bestaat!

Lees meer »
Karten vrijgezellenfeest: karten bij Lot66 Breda
Karten

Karten vrijgezellenfeest – de ideale activiteit voor vrouwen en mannen

Karten met een vrijgezellenfeest? Karten is de beste activiteit om te kiezen voor een vrijgezellenfeest voor een man of vrouw. Jouw vrijgezellenfeest is een dag waar eigenlijk maar één ding erg belangrijk is: veel plezier hebben. En plezier hebben ga je zeker tijdens een karten vrijgezellenfeest. De kartbaan is de ultieme plek om een optimaal vrijgezellenfeest te vieren. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief vrijgezellenfeest.

Lees meer »