Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden. Lees snel waarom jij samen met je vrienden dit moet doen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Karten en lasergamen zijn avontuurlijke activiteiten

Karten en lasergamen zijn beide super spannende en avontuurlijke activiteiten. Daarom ook perfect voor het vieren van een kinderfeestje of groepsuitje. Voel de adrenaline door je lichaam gieren wanneer je met je kart door de bocht scheurt. Binnen of buiten karten? Dat is beide mogelijk. Kies nu je favoriete indoor of outdoor kartbaan.

Leuke activiteiten voor een feestje

Niet alleen is karten een populaire activiteit voor het vieren van een kinderfeest of bedrijfsuitje. Ook lasergamen is erg populair. Ren samen met je vrienden door de lasergame arena en probeer zo snel mogelijk je tegenstanders uit te schakelen! Verschuil je achter de obstakels in de arena en plan je beste tactiek om de vijand te raken.

Maar wees alert! Je tegenstanders kunnen ook van achteren komen. Bij lasergamen is het dus belangrijk om iedereen goed in de gaten te houden en zelf niet geraakt te worden. Dit maakt het zo spannend en zo’n leuke activiteit voor met de groep!

Jong en oud kunnen karten en lasergamen

Karten en lasergamen zijn super leuke en geschikte activiteiten voor iedere leeftijd. Het maakt niet uit of je 6 jaar oud bent of 30, voor iedere leeftijd is er wel een geschikte kartbaan of lasergame arena. Let op: bij de meeste kartbanen geldt er wel een minimale lengte of leeftijd. Karten en lasergamen hebben geen maximumleeftijd dus zelfs je opa of oma kunnen meedoen.

Voorwaarden karten

Tijdens een kartheat wordt er gekeken naar de leeftijden van de kart racers. Kinderen racen samen met kinderen. Soms is het wel mogelijk om met volwassenen tegelijk te racen.

Bij lasergamen betreed je samen de arena en kan het zijn dat je samen met je collega’s of vrienden een team vormt of juist op elkaar mag schieten. Dit houdt het spel lekker spannend en maakt het zo’n leuke activiteit voor jullie samen. Ontdek nu zelf of jij de beste bent met lasergamen.

Geschikt voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiefeest, voor iedere leeftijd zijn er geschikte activiteiten. Nodig je vrienden uit voor een spannende race op de kartbaan en een spannende uitdaging in de lasergame arena. Eigenlijk maakt het niet uit wat er te vieren valt, een potje karten en lasergamen is altijd een goed idee om met een groep te doen.

Boek nu jouw tickets

Mocht je niet kunnen kiezen tussen karten of lasergamen, wat we heel goed kunnen begrijpen, kun je de activiteiten ook combineren! Bij sommigen kartbanen kan je zowel gaan karten als lasergamen en kan je dus samen met je vrienden twee keer zoveel plezier beleven. Kijk snel of je bij jouw favoriete kartbaan een combideal kan scoren en nodig snel je vrienden, collega’s of familieleden uit! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...