Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden! Lees hier waarom jij samen met je vrienden moet gaan karten en lasergamen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Karten en lasergamen zijn avontuurlijke activiteiten

Karten en lasergamen zijn beide super spannende en avontuurlijke activiteiten voor het vieren van een kinderfeestje of groepsuitje. Voel de adrenaline door je lichaam gieren wanneer je met je kart door de bocht scheurt en overmeester iedere bocht die de baan te bieden heeft. Race over de fly-over en kies je favoriete indoor of outdoor kartbaan. Karten is een van de meest populaire activiteiten voor het vieren van een kinderfeestje of bedrijfsuitje, maar ook lasergamen is erg populair! Ren samen met je vrienden door de lasergame arena en probeer zo snel mogelijk je tegenstanders uit te schakelen! Verschuil je achter de obstakels in de arena en plan je beste tactiek om de vijand te raken. Maar wees alert! Je tegenstanders kunnen ook van achteren komen. Bij lasergamen is het dus belangrijk om iedereen goed in de gaten te houden en zelf niet geraakt te worden, dit maakt het zo spannend en zo’n leuke activiteit voor met de groep!

Toffe activiteiten voor jong en oud

Karten en lasergamen zijn super leuke en geschikte activiteiten voor iedere leeftijd en zijn  super leuk om samen met je vrienden te doen. Het maakt niet uit of je 6 jaar oud bent of 30, voor iedere leeftijd is er wel een geschikte kartbaan of lasergame arena! Bij sommige kartbanen wordt er een minimale leeftijd of lengte gevraagd maar geen zorgen, dit haal je makkelijk! Karten en lasergamen hebben geen maximumleeftijd dus zelfs opa of oma kan mee doen. Tijdens een kartheat wordt er gekeken naar de leeftijden van de kart racers. Om te zorgen dat de races veilig verlopen, racen kinderen tegen kinderen en de ouderen tegen elkaar. Op deze manier is de kartrace zo eerlijk mogelijk en weet je zeker dat je samen met je eigen vriendjes kan racen! Bij lasergamen betreed je samen de arena en kan het zijn dat je samen met je collega’s of vrienden een team vormt of juist op elkaar mag schieten! Dit houdt het spel lekker spannend en maakt het zo’n leuke activiteit voor jullie samen!

Perfecte activiteit om iets mee te vieren

Karten en lasergamen zijn de perfecte activiteit om samen iets mee te vieren. Of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiefeest, voor iedere leeftijd zijn karten en lasergamen geschikte activiteiten. Nodig je collega’s uit voor een spannende race op de kartbaan en kom erachter wie van hen het meeste gas kan geven. Karten en lasergamen zijn super geschikte activiteiten om elkaar beter te leren kennen en een teamverband te vormen. Ook zijn deze activiteiten razend populair bij het vieren van kinderfeestjes! Voor ieder kind dat van spanning, actie en avontuur houdt, zijn deze activiteiten een perfect voor het vieren van een kinderfeestje! Eigenlijk maakt het niet uit wat er te vieren valt, een potje karten en lasergamen is altijd een goed idee om met een groep te doen! 

Combineer karten en lasergamen!

Mocht je niet kunnen kiezen tussen karten of lasergamen, wat we heel goed kunnen begrijpen, kun je de activiteiten ook combineren! Bij sommigen kartbanen kan je zowel gaan karten als lasergamen en kan je dus samen met je vriendjes twee keer zoveel plezier beleven. Kijk snel of je bij jouw favoriete kartbaan een combideal kan scoren en nodig snel je vrienden, collega’s of familieleden uit voor een feestje met een kartheat én een lasergame battle! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou

The Maxx Veenendaal
Veenendaal, Utrecht

29,95