Wat te doen in Utrecht: de leukste activiteiten bij de Kartfabrique

Ben je op benieuwd wat er te doen is in Utrecht? In Utrecht zijn er verschillende activiteiten om de leukste herinneringen te maken. In dit artikel vertellen we de tofste activiteiten om te doen in Utrecht.

Wat te doen in Utrecht: bezoek de kartbaan 

Wat is er te doen in Utrecht? We geven een klein tipje van de sluier: veel! Van adrenaline gevulde activiteiten tot competitieve activiteiten en alles er tussen, bij de Kartfabrique in Utrecht kan het allemaal.

Karten

Maak je klaar voor spannende bochten, stimulerende rechte stukken en uitdagende inhaalmanoeuvres wanneer je gaat karten bij de Kartfabrique in Utrecht. Met maar liefst 750 meter aan raceplezier is de baan van de Kartfabrique de langste indoor kartbaan van Nederland.

Dit is dé plek voor de liefhebbers van snelheid en competitie. Trap je gaspedaal tot de grond en scheur sneller dan het licht door de S-bochten. Jouw kart skills worden ultiem op de proef gesteld. Als je op zoek bent naar wat er te doen is in Utrecht, is karten een gave optie.

Ook voor de kinderen is er wat te doen in Utrecht. Zelfs de kleinste snelheidsduivels kunnen de spannendste races beleven bij Kartfabrique. Voordat een heat begint krijgen de kleine waaghalzen een veiligheidsinstructie. Tijdens deze instructie leren zij alles over de karts, de kartbaan en de regels.

Daarnaast loopt er een racecoach rond die de kinderen tips en tricks geven. Ieder kind kan een echte Formule 1-coureur worden. En weet je wat misschien wel nog leuker is? Aan het einde van een heat ontvangt elk kind een echte kart diploma. Zo kunnen ze thuis nog nagenieten van deze indrukwekkende dag.

Wat te doen in Utrecht: karten

Wat te doen in Utrecht: lasergamen

Een andere waanzinnige activiteit wat er te doen is in Utrecht is lasergamen. Schieten, duiken en rennen zijn de voornaamste dingen wat jij tijdens dit uitje gaat doen. Waan je in de lasergame arena en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur.

Verstop jij je achter een van de obstakels? Of wordt jouw tactiek juist vol in de aanval gaan? Welke tactiek ook bij jou past, pas goed op dat je zelf niet in het vizier gehouden wordt. Het is belangrijk om alles om je heen in de gaten te houden, want gevaar zit in elk hoekje.

De lasergame arena is 900m2 en is daarmee de grootste lasergame arena van Nederland. Hoe gaaf is dat? Betreed de arena en ervaar 3 verdiepingen vol spelplezier. Vanaf elke verdieping kan iemand het op jou gemunt hebben. Eén ding is zeker: lasergamen bij de Kartfabrique zal zenuwslopend zijn.

Boek tickets voor een adembenemende dag

Inmiddels weet je nu wat er te doen is in Utrecht. Ervaar de gaafste races tijdens een heat karten of schakel al jouw tegenstanders uit met jouw lasergun. En dat is nog niet eens alles, bij de Kartfabrique kan je nog veel meer activiteiten doen. Wat dacht je van een escaperoom of een VR Experience?

Kan je niet kiezen? Gelukkig hoeft dat ook niet. Combineer jouw lievelings activiteiten en beleef een dag om nooit te vergeten. Kortom, bij de Kartfabrique beleef je een ongeëvenaarde dag. Zin gekregen om ook zo’n waanzinnig uitje te beleven? Boek dan nu je tickets voor de Kartfabrique.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...