Wat is elektrisch motorcrossen?

Elektrisch motorcrossen is het ultieme uitje voor de liefhebbers van actie. Tijdens elektrisch motorcrossen scheur jij op een elektrische crossmotor over een track. Benieuwd waar in Nederland je kunt elektrisch motorcrossen? Ontdek wat deze activiteit precies is en waar je dit kan doen.

Elektrisch motorcrossen: dit kan je verwachten 

Voor de daredevils onder ons, is elektrisch motorcrossen het perfecte dagje uit. Elektrisch motorcrossen is een activiteit waarbij je op een elektrische crossmotor rond mag scheuren op een uitdagende track. 

Samen met je vrienden krijg je jouw eigen crossmotor en een complete uitrusting met pak en helm. Na het krijgen van de veiligheidsregels, mogen jullie losgaan op de baan. Overmeester de scherpe bochten van het parkour en zorg ervoor dat je als eerste over de finishlijn scheurt. 

De voordelen

Een pluspunt aan elektrisch motorcrossen, is dat jouw motor niet stinkt naar uitlaatgassen. De crossmotoren rijden op elektriciteit. Dit is niet alleen beter voor het milieu en schoner, het gaat ook niet naar uitlaatgassen stinken op de track. Wel zo fijn toch?

Met een groep

Mocht je met een grote groep willen elektrisch motorcrossen, is dit zeker mogelijk. Ook kunnen jullie dan jullie eigen competitie beginnen en onderling teams maken. Dit maakt jouw uitje nog spannender dan die al is!

Geen ervaring nodig

Het maakt niet uit of je onervaren of een professional bent, op de parcours van elektrisch motorcrossen is iedereen welkom. Je hebt ook geen rijbewijs nodig. Na een korte uitleg kan iedereen komen racen op het uitdagende parcour.

2 runs elektrisch crossen bij Electrocross Wanroij voor iedereen ouder dan 18 jaar

Elektrisch motorcrossen bij Electrocross Wanroij

Voor wie wilt gaan elektrisch motorcrossen in Nederland, hebben wij goed nieuws. In Nederland zijn er verschillende plekken waar jij kunt gaan elektrisch motorcrossen. Zo vind je de baan van Electrocross Wanroij in Wanroij. Deze baan staat bekend om zijn uitdagende parcours en goede begeleiding. 

Indoor en outdoor crossen

Bij deze locatie kun je indoor en outdoor crossen. Wanneer het slecht weer is, crossen jij en al jouw tegenstanders binnen. Zo wordt jouw uitje gegarandeerd een groot succes.

Jong en oud kunnen meecrossen

Electrocross Wanroij heeft passende activiteiten voor jong en oud. Vanaf 6 jaar oud kun je al komen genieten van deze activiteit op deze locatie. Voor de jongste coureurs onder ons zijn er speciale junior motors. Deze hebben een aangepaste snelheid en zijn kleiner van formaat. 

De races worden ingedeeld op leeftijdscategorie. Zo racen de jongste onder ons niet met de professionele crossers. Met de juiste begeleiding beleef je de leukste dag in Wanroij! 

Safety first tijdens motorcrossen

Bij Electrocross Wanroij staat veiligheid voorop en wordt hier ook goed op gehandhaafd. Op deze locatie scheuren jij en je vrienden over het tofste parcour van Nederland. Dit gebeurt allemaal op een veilige manier. Electrocross Wanroij heeft belangrijke veiligheidsregels.

Passende uitrusting

Ten eerste krijgt iedereen zijn eigen race uitrusting. Bij de ingang ontvang je een passend pak en helm. Deze bieden jou bescherming tijdens de race. 

Veiligheidsinstructies

Daarnaast ontvang je een uitgebreide uitleg over de baan en de motor. Hierbij legt een professional uit wat je wel en niet mag doen tijdens het racen. Ook wordt uitgelegd hoe de crossmotor werkt.

Perfect voor groepsactiviteit of kinderfeestje

Elektrisch motorcrossen is de perfecte activiteit voor een groepsactiviteit of kinderfeestje. Zo kun je de activiteit met grote groepen boeken. Er staan verschillende deals op de site die geschikt zijn voor een groep. Dit maakt motorcrossen de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of kinderfeestje

De activiteiten gaan per leeftijdscategorie. Op deze manier zit iedere crosser in een groep van zijn of haar niveau. Er zijn deals voor groepsgroottes tot en met 7 personen. Mocht je een extra vriendje willen uitnodigen, is dit ook geen probleem. Wel is het handig om te reserveren wanneer je met een grotere groep wilt komen. 

Boek je activiteit bij Electrocross Wanroij

Ben jij klaar om een dagje vol adrenaline te beleven bij Electrocross Wanroij? Nodig snel jouw vrienden, familie of collega’s uit en kom naar Wanroij voor een onvergetelijke dag. Kies jouw favoriete datum uit en maak je klaar voor de ultieme race. Ontdek gauw de beste deals.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...