Wat is er te doen in Noord-Holland? – Ontdek deze toffe uitjes

Ben je op zoek naar een leuke uitjes in Noord-Holland? Een ding is zeker: in Noord-Holland hoef jij je niet te vervelen. Of je nou op zoek bent naar spanning, actie of een rustiger uitje: in Noord-Holland kan het allemaal. Hier beleef je zeker weten een dag om nooit te vergeten. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Noord-Holland? Wij vertellen je hier welke 4 fantastische uitjes er zijn en welke dingen je kunt doen in Noord-Holland.

Wat is er te doen in Noord-Holland? Dit zijn de leukste uitjes:

  • Karten
  • Bowlen
  • Paintball
  • Lasergamen

1. Karten: een van de meest zenuwslopende dingen om te doen in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland voor de liefhebbers van snelheid en competitie? Karten! Deze activiteit is leuk voor volwassenen en kinderen. De snelheidsduivels kunnen met dagjes uit in Noord-Holland hun geluk niet op. Of je nou op zoek bent naar een activiteit voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje: dit is de ultieme activiteit.

HappyDays

Er zijn veel verschillende kartbanen waar je de spannendste races kunt beleven, onder andere bij HappyDays. Bij HappyDays kan je racen op de 400 meter lange indoor kartbaan. Claim jij de hoogste plek op het scorebord? Kom erachter en boek tickets om te karten bij HappyDays.

Coronel Kartracing

Op de indoor kartbaan van Coronel Kartracing beleef je de gaafste avonturen. Wist je dat dit circuit door de enige echte racelegendes Tim en Tom Coronel is bedacht? Deze track is dus zeker een bezoek waard. Er zijn nog diverse andere kartbanen in Noord-Holland te ontdekken. Nieuwsgierig geworden wat er nog meer te doen is in Noord-Holland op de kartbanen? Bekijk hier alle kartbanen in Noord-Holland.

SkagaVenture

Buiten bovenstaande kartbanen is er nog een fantastische baan waar jij je kart skills in de praktijk kunt toepassen, maar dan met elektrische karts. Bij SkagaVenture kan je e-karten over het snelle circuit van 300 meter lang. Dit is niet alleen schoon, maar ook extra veilig. Bovendien is deze baan ook nog eens vrij van uitlaatgassen. En weet je wat nog extra leuk is? De e-karts zijn uitgerust met een boostknop die je helpt bij het inhalen. Hier beleef je zeker weten een van de leukste dagjes uit in Noord-Holland. Reserveer hier jouw kart tickets voor SkagaVenture.

Ben jij al klaar om je gaspedaal tot de grond te trappen tijdens een van de meest zenuwslopende dagjes uit in Noord-Holland? Karten is leuk voor jong en oud en het maakt niet uit of je ervaring hebt met karten. Met deze 5 tips versla jij iedereen op de kartbaan en scheur jij net zo snel als Max Verstappen op een van de uitdagende kartbanen in Noord-Holland. Trommel dus snel al jouw vrienden, collega’s of familie op voor een spannende race.

2. Bowlen: één van de gezelligste uitjes in Noord-Holland

Gaat jouw voorkeur uit naar rustigere maar wel gezellige uitjes in Noord-Holland? Dan is bowlen een perfecte activiteit voor jou. Gooi strike na strike op de sfeervolle bowlingbaan van HappyDays. Klaar om alle kegels om te gooien? Trek snel jouw foute bowlingschoenen aan en kom naar HappyDays. Je kunt deze activiteit ook combineren met karten.

Daarnaast kan je ook bij Coronel Kartracing kan komen bowlen. Bowlen is een leuke activiteit voor dagjes uit in Noord-Holland, omdat jong en oud kunnen meedoen. Bij de bowlingbanen zijn er hekjes beschikbaar zodat zelfs de allerkleinsten kegels om kunnen gooien. Voor jong en oud is bowlen een van de leukste dagjes uit in Noord-Holland! Het leukste is natuurlijk om bowlen en karten te combineren.

3. Paintball: een van de actiefste uitjes in Noord-Holland

Op zoek naar dagjes uit in Noord-Holland waar de adrenaline door je lichaam zal gieren? Paintball is een van de meest sensationele activiteiten. In Noord-Holland kan je komen paintballen voor de vetste dagjes uit bij HappyDays. Paintball is niet alleen erg actief, maar je moet ook tactisch aan de slag. Wat is de beste strategie, ga jij vol in de aanval of verstop je juist achter een van de obstakels? Daar kom je maar op een manier achter.

4. Lasergamen: een van de spannendste dingen om te doen in Noord-Holland

De laatste gave activiteit voor onvergetelijke uitjes in Noord-Holland is lasergamen. Ook lasergamen is een spannende en actieve activiteit. Bij lasergamen is het de bedoeling dat je samen met je team de tegenstanders zo snel mogelijk probeert uit te schakelen. Ben jij de snelste schutter? Kom erachter in een van de waanzinnige lasergame arena’s in Noord-Holland. 

Lasergamen bij HappyDays

Ten eerste kan je lasergamen bij HappyDays. De lasergame arena van HappyDays bestaat uit twee compartimenten die tot één samengevoegd kunnen worden met een grote groep. Deze arena is donker, spannend en gevuld met rook. Door de rook wordt het nog lastiger om jouw tegenstanders te zien, waardoor de spanning nog meer zal toenemen… Het leuke is dat je dit ook kan combineren met karten. Reserveer hier jouw plek in de lasergame arena en op de kartbaan van HappyDays.

Lasergamen bij SkagaVenture

Ook bij SkagaVenture heb je 400m2 arena aan speelplezier in de verlaten chemische fabriek. Deze arena beschikt over power pods en heeft zelfs een geheime doorgang! Hier moet je dus extra alert zijn, want misschien komen jouw tegenstanders wel in jouw rug… Heb jij het in je om de overwinning in de lasergame arena te claimen? Reserveer hier tickets om te lasergamen bij SkagaVenture. Dit is wellicht een van de coolste uitjes in Noord-Holland! Je kunt deze activiteit ook combineren met karten. Daag snel al jouw vrienden, familie of collega’s uit en reserveer je combi deal tickets hier.

Lasergamen bij Coronel Kartracing

Klaar voor nog meer uitdaging? Tenslotte kan je bij Coronel Kartracing lasergamen. Bij Coronel Kartracing waan je in een 1000m2 lasergame arena vol échte autowrakken en andere obstakels. Deze arena bestaat uit meerdere verdiepingen, dus pas op dat je niet van boven geraakt wordt. Vanaf alle kanten kan iemand jou in het vizier hebben. En de rook die in de arena te vinden is zal het je nog moeilijker maken. Houd jij van uitdaging? Lasergamen bij Coronel Kartracing is een van de uitdagendste uitjes in Noord-Holland!

Boek jouw uitje in Noord-Holland

Kortom: voor de leukste dagjes uit in Noord-Holland zijn er genoeg activiteiten om te doen. Zo kan je scheuren over de gaafste kartbanen, bowlen op sfeervolle bowlingbanen, schieten op jouw tegenstanders tijdens een potje paintball of de snelste schutter worden in waanzinnige lasergame arena’s. Heb jij al genoeg inspiratie opgedaan voor dagjes uit in Noord-Holland en weet je al welk avontuur jij wilt gaan beleven? Of kan je niet kiezen? Dat is geen probleem. Combineer dan jouw lievelings activiteiten! Boek snel je tickets hier.

Liever een andere regio? Ontdek wat te doen in Enschede en Apeldoorn!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...