De beste kartbanen in Nederland: ontdek ze nu

Ben je op zoek naar de beste kartbanen in Nederland? Karten is de ideale activiteit voor elke gelegenheid. Het is spannend, competitief en vol met adrenaline. In dit artikel vertellen wij je over de beste kartbanen in Nederland voor kinderen, families, groepen, indoor en outdoor karten.

De beste kartbanen in Nederland voor kinderen

Karten is een stoere activiteit die zeer geschikt is voor kinderen. De kinderen kunnen in speciale kinderkarts over de kartbaan scheuren en zo de gaafste avonturen beleven. Kinderkarts zijn kleiner van formaat en hebben minder power. Zo kunnen ook de kleinste snelheidsduivels genieten van een veilige – maar vooral – spectaculaire race.

Racen met een twist? Ontdek VR racen voor de ultieme race ervaring.

ZERO55 Enschede

Een van de beste kartbanen in Nederland voor kinderen is ZERO55 Enschede. Hier kunnen kinderen t/m 12 jaar vol gas racen over lange rechte stukken en spectaculaire inhaalmomenten ervaren gedurende speciale jeugdheats. Deze kinderheats zijn ideaal voor het vieren van een kinderfeestje.

Vanaf 1.40m mogen de kinderen over het circuit crossen in kinderkarts. Zo ervaart elke racer een veilige én onvergetelijke tijd op de baan. Karten bij ZERO55 Enschede wordt een uitje waar de kinderen nog lang over zullen napraten.

HappyDays

Ook bij HappyDays in Grootebroek beleeft elk kind vanaf 1.40m een onvergetelijke dag. Scheur in je kart over de uitdagende kartbaan en test jouw stuur skills in de haarscherpe bochten. Maak jij al jouw vriendjes in en claim jij de 1e plek op het podium?

HappyDays is niet alleen één van de beste kartbanen in Nederland voor kinderen, het is ook nog eens de ideale locatie om verschillende avonturen te beleven. Na het karten is de pret hier nog niet over, want er zijn nog veel andere activiteiten om uit te kiezen.

Na alle inspanning en – natuurlijk de winnaar van de dag worden krijg je vast honger. Je kunt hier een pitstop maken bij een van de zes restaurants van HappyDays. HappyDays heeft alles onder één dak om jouw kinderfeestje tot een groot succes te maken.

De beste kartbanen in Nederland voor families

Zowel jong als oud kunnen genieten van een zenuwslopende race op een van de beste kartbanen in Nederland. Karten is daarom ook de ideale activiteit voor families. Daag snel jouw oma, opa, tante en de rest van de familie uit voor een dagje uit op de beste kartbaan in Nederland.

Adventure Eefde

Op zoek naar de beste kartbaan in Nederland voor families? Een bezoekje aan Adventure Eefde is dan perfect voor jou en jouw familie. Voor de kinderen zijn er speciale kinderkarts en -heats beschikbaar. Om te mogen racen in een kinderkart geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1.35m.

De jongste coureurs kunnen hier ook veel plezier beleven. Vanaf drie jaar oud mogen de allerkleinsten mee scheuren in een duokarts. Zo kunnen zowel de allerkleinsten als grote snelheidsduivels racen over het 600 meter lange outdoor circuit.

Race Planet Amsterdam

Een andere kartbaan wat zeer geschikt is voor families is Race Planet Amsterdam. Zowel jonge als oude waaghalzen kunnen hier hun geluk niet op. Vanaf 8 jaar en 1.35m kan je meedoen aan een heat. Er zijn hier ook speciale familie heats.

Voor de allerkleinsten die zelf nog niet mogen karten zijn er duokarts beschikbaar. Zo kan echt heel de familie genieten van een uitdagende race op een van de beste kartbanen in Nederland.

De beste kartbanen in Nederland voor een groepsuitje

Zoek je naar de beste kartbaan in Nederland om een groepsuitje te organiseren? We got you covered. Of je nou op zoek bent naar de beste kartbanen in Nederland voor een vrijgezellenfeest, bedrijfs- of vriendenuitje: bij onderstaande kartbanen beleef jij samen met jouw gezelschap een waanzinnige dag op de kartbaan.

A15 Karting 

Met maar liefst 700 meter aan raceplezier is A15 Karting een van de langste kartbanen van Nederland. Hier vind je een combinatie van scherpe, uitdagende bochten met spannende rechte stukken op een multi-level circuit. Dit is zeker weten een van de beste kartbanen in Nederland.

De kartbaan van A15 Karting is ideaal voor groepen, omdat de kartbaan geboekt kan worden voor het organiseren van exclusieve races. Heb je na het karten nog energie over? Dan kan je bij A15 Karting terecht voor verschillende activiteiten, zoals indoor paintball of lasergamen.

-3 deals-

SkagaVenture

De tweede beste kartbaan in Nederland om een uitje met een groep te organiseren is SkagaVenture. Met 300 meter aan raceplezier kunnen jij en al jouw vrienden, familie of collega’s de innerlijke Formule 1-coureur in jullie loslaten.

Tijd om bij te tanken? Dat kan in het restaurant waar je een waanzinnig uitzicht hebt over de kartbaan. Wellicht steek je nog wat op van de tactiek van andere racers! Zodra je weer klaar bent voor avontuur, kunnen jullie nog kiezen uit andere activiteiten. Wat dacht je van ontsnappen van de realiteit tijdens een potje VR gaming?

De beste indoor kartbanen in Nederland

Indoor karten is ideaal voor mensen die in consistente rij-omstandigheden aan hun kart skills willen werken. Daarnaast is dit de ideale activiteit als je niet afhankelijk wilt zijn van de weersomstandigheden. Benieuwd wat de beste indoor kartbanen in Nederland zijn? 

Lees meer: de 10 beste indoor kartbanen in Nederland

Indoor karten bij ZERO55 Apeldoorn

De beste outdoor kartbanen in Nederland

Voor de liefhebbers van snelheid is outdoor karten de geschikte activiteit. Op outdoor kartbanen kan jij het gaspedaal tot de grond trappen op stimulerende rechte stukken. Ervaar de echte topsnelheid op een van de beste outdoor kartbanen in Nederland. Shine net zoals Max op het asfalt.

Lees meer: de 10 beste outdoor kartbanen in Nederland

Dit is een indoor en outdoor kartbaan!

Kan je eigenlijk niet kiezen of je wilt indoor of outdoor karten? Gelukkig hoeft dat zeker niet. De beste kartbaan in Nederland waar je kunt indoor en outdoor karten lees je hieronder. 

ZERO55 Apeldoorn

Bij ZERO55 Apeldoorn in Apeldoorn krijg je het beste van twee werelden, want hier vind je een unieke combinatie van een indoor en outdoor circuit. De indoor lengte van de kartbaan is 240 meter en de outdoor lengte 100 meter.

De outdoor baan is voorzien van verlichting, dus in het donker en met droog weer kan je binnen én zelfs buiten karten in een e-kart. E-karts zijn megasnel, milieuvriendelijk en super veilig. Voor een indrukwekkende inhaalslag kun je gebruik maken van de booster button. Dit is wellicht de beste kartbaan in Nederland!

Boek tickets voor de beste kartbanen

Kortom: er zijn veel veel uitdagende kartbanen in Nederland om te racen. Voor kinderen is ZERO55 Enschede en HappyDays geschikt. Breng samen met jouw familie een bezoekje aan Adventure Eefde of Race Planet Amsterdam. Kom je met een groep? Dan zijn A15 Karting en SkagaVenture de ideale locaties. Voor een unieke combinatie van indoor- en outdoor karten moet je bij ZERO55 Apeldoorn zijn.

Klaar voor een dag met spanning en snelheid op een van de leuke kartbanen in Nederland? Trommel al jouw vrienden, familie of collega’s op en pak de overwinning. Boek je tickets voor een van de beste kartbanen in Nederland nu!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...