Tickets voor Karten bij ZERO55 Enschede

Bestseller ZERO55 Enschede

 • Aanbieding
 • Combideal

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

Beleef twee keer zoveel plezier met deze deal waarbij je gaat karten én lasergamen!

ZERO55 Enschede

 • Enschede
4.1
4.1/5
Vanaf
17,00
p.p.

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

4.1 / 5
Vanaf
17,00

Tickets ZERO55 Enschede

 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

1x Karten en 1x lasergamen

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
 • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
 • Indoor

3x Karten

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
 • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
 • Indoor

2x Karten

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
 • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon
 • Indoor

1x Karten

35m
jaar
ZERO55 Enschede
 • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon

Handige informatie over ZERO55 Enschede

Ga naar ZERO55 Enschede voor onvergetelijke kart uitjes in Enschede, Overijssel. Bezoek deze indoor kartbaan voor de leukste activiteiten. Deze kartbaan gebruikt elektrische karts en deze hebben een leuke extra. Namelijk een booster-button. Een druk op de knop en jij gaat net even harder dan de competitie. Gebruik hem dus wijs. ZERO55 Enschede heeft niet alleen de leukste kart uitjes, je kan hier ook lasergamen, de escape room in en een game spelen in virtual reality.

Veel gestelde vragen over ZERO55 Enschede

Ja dat kan. Er geldt geen minimale leeftijd maar wel een minimale lengte van 1.40m om te mogen karten bij ZERO55 Enschede.
Bij ZERO55 Enschede kan je komen karten, ontsnappen uit een escape room, lasergamen en nog veel meer!

Reviews van ZERO55 Enschede

Waarom karten in Enschede bij ZERO55?

Een uniek dagje karten doe je in Enschede bij ZERO55. Karten is de ideale activiteit voor jong en oud. Of je nu met een grote groep langskomt of met een klein gezelschap: op de kartbaan kan iedereen genieten van de actie en de competitie. Ga de strijd met elkaar aan. Wie is als eerste bij de finish? Kom ook karten in Enschede en maak het zelf mee!

Indoor karten in Enschede

Bij ZERO55 hebben ze er alles aan gedaan om jouw kart ervaring onvergetelijk te maken. Karten bij ZERO55 doe jij op een verrassend circuit met een futuristische touch. Je vindt er namelijk coole elementen zoals spectaculaire tunnels en bruggen. De kartbaan is ook voorzien van gave LED verlichting. Karten bij ZERO55 doe jij in supersnelle e-karts. 

5 redenen waarom jij wil karten in Enschede bij ZERO55:

 • Een uitdagende snelheid voor beginners en ervaren karters (10-60 km per uur).
 • Spectaculaire kartbaan.
 • Supersnelle elektrische karts.
 • Booster-button voor extra snelheid.
 • Geschikt voor jong en oud.

Moderne kartbaan

Wie is het snelste op het circuit van ZERO55? De kartbaan is binnen, waardoor je ongeacht de weersomstandigheden altijd een leuke dag kunt beleven. Je kart op een afwisselende baan van 425 meter lang. ZERO55 staat bekend om de fantastische bruggen, tunnels en het prachtige lichtspektakel op de baan. Karten in Enschede is gegarandeerd een groot succes op deze fantastische locatie.

Supersnelle elektrische karts

Karten in de e-karts van ZERO55 is een ervaring die de adrenaline door je lijf laat gieren.  Voel de power van de karts wanneer je vanuit stilstand snel optrekt en direct hard kan racen. In de karts bereik je snelheden van wel 60 kilometer per uur. Dankzij de booster button kun je extra snel racen, bijvoorbeeld wanneer je iemand inhaalt. De e-karts zijn niet alleen snel, maar ook milieuvriendelijk. Je zult geen last meer hebben van herrie en uitlaatgassen op de baan. Tenslotte zijn e-karts veilig, omdat ze centraal stil kunnen worden gelegd indien dit nodig is. Kortom: karten in deze elektrische karts wil jij zeker proberen!

Indoor karten: de voordelen

Het grootste voordeel van indoor karten is dat je ook bij slecht weer gewoon kunt karten. Verder zijn indoor circuits vaak voorzien van spectaculaire elementen, zoals tunnels, fly-overs en scherpe bochten. Ook bij ZERO55 vind je deze onderdelen terug in de baan. Het circuit van ZERO55 zit vol tunnels, bruggen, bochten en mooie LED verlichting. Een afwisselend circuit, met voor ieder wat wils. Kom karten in Enschede voor een geweldige dag!

Karten in Enschede combineren met andere activiteiten

Wil jij naast karten, ook een andere gave activiteit proberen in Enschede? Bij ZERO55 is dat mogelijk. Je kunt er namelijk ook lasergamen, VR-racen en nog veel meer. Jij stelt zelf jouw dag samen en kiest de leukste activiteiten uit. Zo kun je eerst karten en daarna lasergamen. Of ga je toch liever karten, lasergamen en daarna dineren in het restaurant? De keuze is aan jou. Stel jouw deal vandaag nog samen!

Groepsarrangementen voor karten in Enschede

Kom karten in Enschede voor een feestje, teamuitje of andere gelegenheid! Karten is het ideale uitje met een groep, omdat je echt tegen elkaar kunt racen op het circuit. Haal elkaar in en ontdek samen wat het circuit allemaal te bieden heeft. Bij ZERO55 stel je jouw eigen arrangement samen. Naast karten, kun je ook andere activiteiten proberen. Combineer bijvoorbeeld karten en lasergamen of ga samen de uitdaging aan in een Escape Room. Voor groepen vanaf 12 personen biedt ZERO55 diverse buffetten.

Karten met kinderen in Enschede

Kom gezellig karten in Enschede bij ZERO55 en neem de kinderen mee! Karten is niet alleen voor een familieuitje geschikt, maar ook voor een kinderfeestje is ZERO55 de ideale locatie. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er jeugdheats beschikbaar. Tijdens deze jeugdheats wordt er met een aangepaste snelheid gereden. Kinderen vanaf 1.40 meter mogen karten op dit circuit. Als volwassene mag je mee karten bij deze jeugdheats, maar wel met dezelfde snelheid.

Is karten veilig voor kinderen?

Ja, karten is veilig voor kinderen. ZERO55 treft veel maatregelen om de veiligheid van kinderen te waarborgen.

 • Vooraf wordt een duidelijke veiligheidsinstructie gegeven.
 • Kinderen dragen een neksteun en een passende, goedgekeurde helm.
 • Ieder kind krijgt, afhankelijk van zijn of haar lengte en leeftijd, een geschikte race kart toegewezen. Kinderen tot 12 jaar karten in kinderkarts. Kinderkarts zijn kleiner, hebben minder kracht en gaan minder snel. Houd er rekening mee dat kinderen minimaal 1,40 meter lang moeten zijn om te mogen karten.
 • Kinderen racen niet op dezelfde baan als volwassenen. Volwassenen mogen wel meerijden in de heats, al dan wel in dezelfde kinderkarts.

Kom dus vooral karten met de familie of met een kinderfeestje!