5 redenen om te gaan karten bij HappyDays

Voor wie op zoek is naar een unieke activiteit voor een kinderfeestje, verjaardag of bedrijfsuitje, read on! Karten bij HappyDays is de perfecte activiteit voor iedereen die van spanning en actie houdt. Hier geven we je 5 redenen om te gaan karten bij HappyDays in Grootebroek, Noord-Holland.

1. De leukste activiteit is karten bij HappyDays

Als eerste, is karten de perfecte activiteit voor jong en oud. Kinderen kunnen ook genieten van een spannende race. Deze activiteit heeft alles wat een spannende en unieke ervaring nodig heeft. Voel de wind door je haren wanneer je over de baan heen racet en wees de eerste die over de finishlijn scheurt. Bij HappyDays kun je gaan karten. HappyDays heeft namelijk een groot assortiment aan activiteiten en karten is daar een van.

Verschillende kart deals

Er zijn verschillende deals te boeken bij HappyDays. Zo kun je verschillende pakketten boeken waarin je favoriete snacks bij inbegrepen zijn. Race je liever per heat? Dat is ook mogelijk. De keuze is reuze en er is voor iedere kart racer wel een passend arrangement.

2. Karten is de perfecte activiteit voor jong en oud

De tweede reden om te gaan karten bij HappyDays, is dat karten een leuke activiteit is voor jong en oud. Het maakt bij HappyDays niet uit of je 8 of 65 jaar bent, iedereen is welkom op de leukste kartbaan van Nederland. Nog geen ervaring? Wij hebben wat handige tips op een rijtje gezet.Het assortiment aan deals bij HappyDays is erg breed en voor iedereen is er een passende deal. 

Voorwaarden

Je hebt geen ervaring nodig om te mogen karten bij HappyDays. Het maakt dus ook niet uit of je al een professional bent of je voor het eerst op een kartbaan bevindt, bij HappyDays wordt er met iedere kart racer rekening gehouden. Om te mogen karten gelden er voorwaarden waar je aan moet voldoen op de kartbaan. Er geldt een minimale lengte van 1.40m. Na een korte veiligheidsinstructie mogen jij en je vrienden, collega’s of familie gaan scheuren.

3. Karten bij HappyDays doe je op een uitdagend circuit

Karten kun je overal in Nederland, maar bij HappyDays weet je zeker dat je goed zit! De track van HappyDays staat bekend om de uitdagende bochten die een hoop skills vereisen. Daarnaast is de kartbaan van HappyDays indoors wat het een ideale kartbaan maakt in een land als Nederland. Op deze manier ben je niet afhankelijk van weersomstandigheden, waardoor jouw uitje altijd een succes wordt.

Je kunt zonder zorgen over het indoor circuit scheuren. Bedenk je volgende strategie en kies de beste bochten uit om je tegenstander in te halen wanneer je op de track van HappyDays kart. 

4. Bestel je favoriete hapjes en drankjes bij HappyDays

Een andere reden om bij HappyDays te komen karten, is dat je kunt genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes bij een van de restaurants. Rust uit na een spannend potje racen en kom naar een van de gezellige restaurants van HappyDays. Hier kun je de race bespreken, discussiëren over waarom jij niet als eerste geëindigd bent of alvast je strategieën voor je volgende race bespreken. 

De restaurants van HappyDays zijn de perfecte gelegenheden om even te ontspannen en tot rust te komen voordat je weer je kart instapt. Daarnaast kunnen degenen die liever naar het karten kijken dan zelf aan een race meedoen, hier met een tijdschrift en koffie heerlijk ontspannen.

5. Combineer je favoriete activiteiten bij HappyDays

De laatste reden waarom jij nu je reservering bij HappyDays moet maken, is dat je bij dit partycentrum naast karten ook andere activiteiten kunt combineren. We snappen dat karten natuurlijk de leukste activiteit van allemaal is, maar mocht je na twee rondes karten denken ‘ik wil iets anders proberen’, is dit mogelijk. 

Welke extra’s je kan kiezen

Combineer je kart avontuur met een potje bowlen of een lasergame match in de spannende lasergame arena van HappyDays. Combineer je favoriete activiteiten met een passend kindermenu en voìla, je hebt de perfecte dag vol plezier!

Kom nu zelf karten bij HappyDays

Dit zijn 5 redenen om te gaan karten bij HappyDays, maar we kunnen er nog een hele hoop opnoemen. Mocht je nog op zoek zijn naar dé activiteit voor met collega’s of familie, is karten bij HappyDays zeker een activiteit die je niet wilt missen. Neem snel een kijkje bij de deals en kom naar Grootebroek, Noord-Holland. Scheur jij als eerste over de finishlijn?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...