Wat is er te doen in Apeldoorn? – fantastische activiteiten

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten om te doen dan raak je in Apeldoorn, Gelderland zeker niet verveeld! Bij ZERO55 Apeldoorn beleef je namelijk een onvergetelijke dag. Jong of oud, jongen of een meisje, iedereen heeft hier de tijd van z’n leven. Ontdek hier wat te doen in Apeldoorn.

Wat is het leukst om te doen in Apeldoorn?

De leukste activiteiten om te doen vind je in Apeldoorn. Maar wat is nou het allerleukst? Juist, karten! Karten is een leuke activiteit voor jong en oud. Bij ZERO55 is karten extra uniek. Je kan hier namelijk zowel indoor als outdoor karten. In totaal is deze kartbaan wel bijna 340 meter lang. Zo geniet jij extra lang van deze spectaculaire activiteit. Ontdek nu zelf alle geweldige arrangementen voor een onvergetelijk uitje: karten.

Jouw kart uitje is binnen en buiten, waarbij er met slecht weer alleen de indoor kartbaan wordt geopend. Lees hier meer over het verschil tussen indoor en outdoor karten.

Indoor en outdoor kartbaan ZERO55 Apeldoorn

Indoor karten: de leukste activiteit in Apeldoorn

Wat zo leuk is om te doen bij ZERO55 Apeldoorn is indoor karten. Op het 240 meter lange circuit, heb je alle ruimte om de tegenstanders in te halen en beheer je alle tactische bochten. Geniet van het multi-level circuit met een gave fly-over. Deze baan is perfect voor beginnende maar ook professionele karters. Het fijne aan indoor karten is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Zo kan werkelijk iedereen hier altijd komen genieten. 

Een andere toffe activiteit is outdoor karten

Outdoor karten is ook een gave optie als activiteit en dit is wederom mogelijk bij ZERO55. De outdoor kartbaan is (in combinatie met de indoor kartbaan) 340 meter lang en perfect om met volle snelheden te racen op de rechte stukken. Je kan op outdoor kartbanen sneller racen dan op de indoor kartbanen en daarom is dit ook zeker aan te raden voor alle snelheidsduivels. Race tot wel 60 kilometer per uur op deze outdoor kartbaan. 

Wat zo leuk is om te doen in Apeldoorn: racen in elektrische karts

Bij ZERO55 zijn ze ook milieubewust bezig. Zo wordt er namelijk geracet in elektrische karts. Deze e-karts hebben dus geen uitlaatgassen en daarom ook milieuvriendelijk. Deze manier van karten is futuristisch! Wat zo leuk is om te doen tijdens het e-karten in Apeldoorn is de booster button gebruiken. Met de booster button kan je tijdens het inhalen van de competitie extra snelheid maken.

Een ander voordeel met e-karten als activiteit is dat de e-karts erg veilig zijn. Als het het nodig is kunnen namelijk alle e-karts centraal stilgelegd worden. Wil jij ook futuristisch komen karten en de actie en snelheid zelf beleven? Reserveer dan snel jouw tickets voor een bezoek aan ZERO55 en beleef de leukste activiteit in Apeldoorn.

Veiligheid voorop tijdens jouw activiteit

Tijdens jouw activiteit bij ZERO55 wordt er voor gezorgd dat alles op een veilige manier verloopt. Zo wordt er vooraf het karten veiligheidsinstructies gegeven. Tijdens deze instructies leer je informatie over jouw kart, over de kartbaan en over de regels van de vlaggen. Wist je trouwens dat er verschillende vlaggen gebruikt worden op de kartbaan? Hier lees je er meer over.

Verder is er altijd professionele crew aanwezig op de kartbaan om er voor te zorgen dat er op een veilige manier geracet wordt. Zo is er wanneer je wat gaat doen in Apeldoorn de veiligheid altijd gegarandeerd.

Veilige activiteiten voor kids in Apeldoorn

Wanneer je wat met de kinderen wilt gaan doen in Apeldoorn is karten bij ZERO55 ook zeker een goede keuze. Karten bij ZERO55 is namelijk veilig voor kinderen. Om dit te waarborgen worden er diverse mogelijkheden aangeboden.

  1. De kinderen racen in kinderkarts. Deze karts gaan minder snel, hebben minder power en zijn ook kleiner. Deze karts zijn speciaal voor kinderen die minimaal 1.40m lang zijn. Houd hier rekening mee wanneer je deze toffe activiteit wilt organiseren met de kinderen.
  2. Vooraf het karten ontvangen de kinderen veiligheidsinstructies. Hierbij leren zij alle regels en alles wat zij moeten weten om veilig te kunnen karten. Daarna kunnen zij zorgeloos genieten op de kartbaan.
  3. De kids zullen een passende helm dragen en maken gebruik van een neksteun.
  4. Kinderen racen op een aparte baan. Zo racen zij niet samen met de volwassenen.

Door deze maatregelen te treffen kunnen de kinderen ook genieten op de fantastische kartbaan. Tijd om lekker alle energie kwijt te kunnen en de competitie met alle vriendjes en vriendinnetjes aan te gaan. Bekijk snel alle arrangementen en boek jouw favoriete activiteit in Apeldoorn.

Wat te doen met jouw evenementen/feestjes in Apeldoorn

Als je op zoek bent naar wat je kan gaan doen in Apeldoorn met een evenement of feestje dan ben je aan het juiste adres bij ZERO55. Met een breed aanbod van arrangementen kan je namelijk genieten van diverse activiteiten in Apeldoorn. Hierover lees je zo meer. 

Of je dus nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor jouw familie reünie, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje, bij ZERO55 Apeldoorn organiseer je zeker weten een geslaagde dag. Ben jij er klaar voor om een onvergetelijke dag te beleven? Dan weet je wat je te doen staat bij ZERO55 Apeldoorn: nodig snel al jouw vrienden, familie en/of collega’s uit!

Leukste activiteiten voor een kinderfeestje

De kinderen genieten met deze activiteit ook van het leukste kinderfeestje in Apeldoorn. Het wordt een onvergetelijke ervaring wanneer zij komen karten. Alle kinderen onder de 12 jaar racen in speciale kinderkarts. Deze zijn beschikbaar voor alle kinderen boven de 1.40m. In deze kinderkarts genieten de kinderen van een veilige race. De karts gaan namelijk minder snel en hebben minder kracht. Kom ook genieten van jouw kinderfeestje in Apeldoorn en boek snel jouw tickets.

Bowlen, karten en lasergamen bij ZERO55 Apeldoorn

Meerdere activiteiten in Apeldoorn

Wat er nou extra leuk is om te doen in Apeldoorn is het combineren van activiteiten. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om andere leuke activiteiten bij te boeken. Je kan bijvoorbeeld ook komen bowlen en/of lasergamen. Al deze indoor activiteiten zijn gemakkelijk in combinatie te boeken via gokartingtickets.nl – zo hoef je geen keuze te maken en combineer je alle activiteiten in Apeldoorn op één dag! 

Stel jouw eigen combinatie deal samen. Bekijk welke activiteiten jij graag wilt doen en maak je eigen keuze voor de volgorde van de activiteiten. Zo kan je er nog voor kiezen om dineren in het restaurant toe te voegen. Jij bepaalt je eigen volledige dag vol met activiteiten in Apeldoorn. Maak je daarom niet druk wat er te doen is in Apeldoorn, want deze keuze is volledig aan jou.

Kom snel samen met jouw vrienden, familie en collega’s genieten van het ultieme dagje uit in Apeldoorn. Bekijk alle mogelijke activiteiten in Apeldoorn hier.

Horecagelegenheid bij ZERO55 Apeldoorn

Bij ZERO55 Apeldoorn geniet je van de lekkerste hapjes en drankjes bij één van de verschillende horecagelegenheden. Wat het leukst om te doen is bij ZERO55 is genieten van jouw hapje en drankje op het zonnige buitenterras. Vanaf hier heb je namelijk een goed uitzicht op de kartbaan. Dit is zeker aan te raden om te doen op een zonnige dag.

Binnen vind je uiteraard ook genoeg horecamogelijkheden. Zo kan je op de eerste verdieping en de begane grond een bar vinden. Hier geniet je van heerlijke borrels terwijl je nog lekker kletst over de leuke dag die je hebt gehad.

Ontdek nu zelf wat er allemaal te doen is bij ZERO55 en boek snel jouw tickets voor jouw favoriete activiteiten in Apeldoorn.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...