Waarom karten het ideale vrijgezellenfeest is voor vrouwen en mannen

Karten is de beste activiteit om te kiezen voor een vrijgezellenfeest voor een man of vrouw. Jouw vrijgezellenfeest is een dag waar eigenlijk maar één ding erg belangrijk is: veel plezier hebben. En plezier hebben ga je zeker tijdens een karten vrijgezellenfeest. De kartbaan is de ultieme plek om een optimaal vrijgezellenfeest te vieren. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor dit actief vrijgezellenfeest.

Combineer verschillende activiteiten tijdens een origineel vrijgezellenfeest

Karten is zeker weten een uitdagend, snel en adrenaline verhogende activiteit voor voor een man of vrouw. Wil je nog meer competitie beleven tijdens jouw dag? Dan kan je zelfs meerdere activiteiten met elkaar combineren. Zo kan je bijvoorbeeld bij Lot66 in Breda nog komen bowlen of ga lasergamen bij SkagaVenture in Schagen. En dit zijn niet de enigste locaties waar jij jouw vrijgezellenfeest kan combineren.

Verschillende arrangementen voor karten vrijgezellenfeest

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor een karten vrijgezellenfeest. Deze feestelijke arrangementen zijn ideaal voor (grote) groepen. Stel jouw vrijgezellenfeest helemaal samen naar jouw eigen wensen en behoeften. Eén ding is zeker: tijdens een karten vrijgezellenfeest wordt het écht een feestje voor man en vrouw.

Geniet van hapjes en drankjes tijdens een vrijgezellenfeest

Na alle inspanning, plezier en competitie is het tijd om op te laden. Veel kartbanen beschikken over een fijne restaurants waar je kunt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Dit is de ultieme gelegenheid om op te scheppen tegen jouw vrienden over  de snelle heat tijden die jij hebt geracet.

Veilig karten

Niet alleen is karten waanzinnig spectaculair, het is ook nog eens superveilig. Een professional vertelt de groep over alle in’s and out’s die je moet weten. Hierna is het tijd om de strijd met elkaar aan te gaan. Jullie ontvangen ook nog eens een speciale race uitrusting.

Karten vrijgezellenfeest voor man of vrouw organiseren

Ben jij al klaar voor een karten vrijgezellenfeest voor een man of vrouw? Nodig snel al jouw tegenstanders uit en kom erachter of jij een plek op één van de felbegeerde podiumplaatsen bemachtigt. Boek je tickets voor het leukste uitje nu!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou

Kom voor tien minuten racen op de indoor kartbaan van Lot66 Breda!

Breda: Karten bij Lot66 Breda (10min) – Weekdeal

Lot66
Breda, Noord-Brabant

Organiseer je kids party bij Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij) voor een unieke dag!

Wanroij: Kinderfeestje 3x exclusief crossen bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
Wanroij, Noord-Brabant

Kom 3 heats karten bij Adventure Eefde en beleef een dag die je niet snel zult vergeten!

Eefde: 3x kinderkarten bij Adventure Eefde

Adventure Eefde
Eefde, Gelderland

27,00