Onbeperkt karten: de leukste locaties in Nederland

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit en kan je geen maar geen genoeg krijgen van karten? Dan is onbeperkt karten de perfecte activiteit voor jou! Op verschillende locaties in Nederland kun je onbeperkt karten. Bekijk hier hoe deze arrangementen in elkaar zitten en waar jij jouw volgende kartuitje kunt boeken.

Wat houdt onbeperkt karten in? 

Het klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar bij verschillende kartbanen in en buiten Nederland kun je onbeperkt karten. Beleef oneindig lang plezier op de kartbaan en verbeter je snelste rondetijd heat na heat. Tussen de heats door is er tijd om een korte pauze in te lassen en even op adem te komen. Hierna kun je weer verder racen in jouw kart. Met onbeperkt karten kun je veel karten voor een goede prijs.

Hier in Nederland kun je onbeperkt karten

Het boeken van onbeperkt karten gaat wat anders dan het boeken van een deal op onze website. Omdat de kartbaan rekening moet houden met het aantal coureurs op de baan, is het niet mogelijk om altijd non-stop te kunnen karten. Wel zijn er verschillende kartbanen die evenementen met onbeperkt karten aanbieden op speciale dagen. Hierbij is het belangrijk om deze deals goed in de gaten te houden. 

Non-stop karten bij The Maxx in Veenendaal

Een van de locaties in Nederland waar je onbeperkt kan karten, is The Maxx in Veenendaal. Op verschillende zondagavonden kun je op deze indoor kartbaan non-stop komen karten. Deze deals hebben geen vaste datum en zijn dus ook niet te boeken via onze site. Wel kun jij je hier inschrijven om op de hoogte te blijven van een plekje op de kartbaan bij The Maxx.

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit en kan je geen maar geen genoeg krijgen van karten? Dan is onbeperkt karten de perfecte activiteit voor jou! Op verschillende locaties in Nederland kun je onbeperkt karten. Bekijk hier hoe deze arrangementen in elkaar zitten en waar jij jouw volgende kartuitje kunt boeken.
The Maxx Veenendaal

Endurance karten bij A15 Karting

Een andere plek in Nederland waar jij non-stop kunt karten, is A15 Karting. Zo biedt de kartbaan de Endurance deal aan. Met deze deal kart je een uur lang op de uitdagende indoor kartbaan van A15 Karting. Hierbij is het de opdracht om zo veel mogelijk rondes te racen. Uithoudingsvermogen is bij deze deal een must!

Non-stop karten in het buitenland

Naast deze twee locaties in Nederland, is onbeperkt karten voornamelijk in het buitenland een bekend fenomeen. Kartbanen in Engeland organiseren speciale evenementen waarbij je non-stop kunt komen karten, soms wel urenlang! Zo vind je in Waterford de kartbaan Non Stop Karting, die gespecialiseerd is in non-stop karten. 

De beste kart deals in Nederland

Er zijn in Nederland wel veel andere geschikte deals die lijken op onbeperkt karten. Zo kun je bij de Kartfabrique in Utrecht deals met meerdere heats boeken. Ook hebben Adventure Eefde en ZERO55 in Apeldoorn bijzondere deals die gegarandeerd een groot succes zijn. 

Boek jouw uitje 

Dus, ben jij klaar voor jouw volgende uitje? Karten is de leukste activiteit voor een kinderfeestje of familie uitje. Op onze website zijn er een hoop deals die geschikt zijn voor jouw volgende activiteit. Kies jouw favoriete kartbaan en boek jouw deal. Lukt het jou om keer op keer de snelste ronde neer te zetten? Kom erachter bij een van de vele kartbanen in Nederland. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...