Op zoek naar actieve teamuitjes? De leukste ideeën op een rij

Zoek je naar een teamuitje idee? Er zijn veel waanzinnige actieve teamuitjes die jij kunt beleven samen met jouw team. Actieve teamuitjes dragen bij aan teambuilding en bevorderen de onderlinge sfeer en samenwerking. Bekijk snel de leukste ideeën voor actieve teamuitjes.

Actieve teamuitjes: de leukste ideeën

Als je een teamuitje idee zoekt die spannend, competitief en actief is, zijn er verschillende activiteiten waar je aan kunt denken. Hieronder staan de drie gaafste ideeën toegelicht.

Teamuitje idee 1: karten

De eerste en misschien wel meest zenuwslopende activiteit is karten. Karten is superspannend, snel én vooral erg leuk. Daag jouw tegenstanders uit voor de ultieme race. Op zoek naar een waanzinnige indoor kartbaan? Kom dan bijvoorbeeld naar HappyDays of SkagaVenture. Liever een outdoor teamuitje? Adventure Eefde heeft een waanzinnige outdoor kartbaan.

Teamuitje idee 2: lasergamen

Een ander teamuitje idee is lasergamen. Tijdens lasergamen moet je proberen zoveel mogelijk tegenstanders uitschakelen. Lasergamen doe je onder andere bij ZERO55 Apeldoorn en ZERO55 Enschede. Kies lasergamen als je op zoek bent naar competitieve en actieve uitjes.

Teamuitje idee 3: bowlen

De laatste aanrader voor actieve teamuitjes is bowlen. Strike na strike gooien kost veel inspanning en dit lukt je niet zomaar. Heb jij de beste bowling skills van al jouw collega’s of vrienden? Je kunt onder andere jouw bowling skills laten zien bij Lot66 Breda en ZERO55 Apeldoorn.

Combineer verschillende activiteiten tijdens actieve teamuitjes

Niet gewonnen tijdens de eerste activiteit? Niet getreurd. Als je verschillende activiteiten met elkaar combineert heb jij gewoon nog een keer de kans om toch de beste te worden. Word jij de winnaar? Met deze kart tips moet dat zeker lukken. Nog wat langer de tijd nodig om de beste te worden? Gebruik in de tussentijd dan deze excuses.

Actief teamuitje: verschillende arrangementen beschikbaar 

Wanneer je kiest voor een teamuitje zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Deze arrangementen zijn geschikt voor teamuitjes. Je kunt jullie dagje uit helemaal naar eigen wensen en behoeften samenstellen.

Geniet van hapjes en drankjes tijdens actieve teamuitjes

Na alle inspanning van dit uitje is het tijd voor ontspanning. Veel locaties beschikken over een restaurant waar jullie na de activiteit(en) kunnen genieten. Dit is zeker weten het leukste teamuitje idee. 

Veilige actieve teamuitjes

Het is niet alleen belangrijk dat een teamuitje idee heel erg leuk is, het moet natuurlijk ook veilig zijn. Voor jullie aan de activiteit beginnen, ontvangen jullie eerst instructies over de desbetreffende activiteit. Zo kunnen jullie met veel plezier en zonder zorgen het vetste dagje uit beleven.

Actieve teamuitjes organiseren

Weet jij al welk teamuitje idee jij wilt doen? Dan is het tijd om deze dag te gaan plannen. Nodig al jouw tegenstanders uit voor de ultieme uitdaging. Reserveer snel jullie tickets voor een onvergetelijke ervaring met een actief teamuitje!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...