Een dagje karten als familie uitje – de leukste familie activiteit

Op zoek naar een waanzinnig uitje voor een familiedag? Karten is de gaafste activiteit voor een familie uitje. Jong en oud kunnen genieten van karten tijdens een familie uitje. Daag snel jouw opa, oma, tante of zusje uit voor de ultieme race. Ontdek nu waarom karten familie zo leuk is.

Familie uitje: ga karten op de gaafste kartbanen

Op zoek naar de coolste kartbaan in Nederland voor een familiedag? In Nederland vind je diverse spectaculaire kartbanen waar je samen met je familie kan genieten van karten. Bekijk onze favoriete kartbanen voor een onvergetelijk familie uitje.

Adventure Eefde

De eerste kartbaan die echt een aanrader is voor families is Adventure Eefde in Eefde. De outdoor kartbaan is 600 meter lang en een uitdaging voor elke racer. Voor kinderen zijn er speciale kinderkarts en kinderheats beschikbaar. Om te mogen racen in een kinderkart geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1.35m.

Bij Adventure Eefde zijn er duo-karts beschikbaar. Dit maakt deze locatie een goede optie voor karten met familie. De allerkleinste snelheidsduivels mogen vanaf een leeftijd van 3 jaar mee racen. Zo kan echt iedereen genieten tijdens een familie uitje.

ZERO55 Apeldoorn

ZERO55 Apeldoorn is ook zeker het bezoeken waard om te karten met familie. Hier geniet je van een waanzinnige combinatie van indoor en outdoor karten. Dat is het beste van twee werelden!

En hebben jullie nog energie over voor nog meer familie activiteiten? Kies dan voor andere activiteiten voor een familiedag. Ontsnap uit de realiteit met een VR game of probeer zoveel mogelijk familieleden uit te schakelen in de lasergame arena.

Lot66

De laatste kartbaan die we uitlichten is Lot66 Breda. Deze kartbaan heeft alles in huis voor het ultieme familie uitje. Beheers de tactische bochten het beste en ga vol gas op de stimulerende rechte stukken.

Om te mogen scheuren op deze kartbaan geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en een minimum lengte van 1.40m. Zet jij de snelste heats ronde neer? Kom erachter tijdens karten met familie. Wil je nog meer plezier beleven? Geniet dan van een van de andere familie activiteiten bij Lot66.

Voorwaarden karten familie dag

Belangrijk is om je goed in te lezen over verschillende voorwaarden die gelden voordat je gaat karten met familie. Deze voorwaarden kunnen namelijk per kartbaan verschillen. Voorkom teleurstelling tijdens een familie uitje en bereid je goed voor.

Is een kart familie uitje veilig?

Een kart familie uitje is voor jong en oud veilig. Zowel kinderen als volwassenen beleven de ultieme uitdaging op de kartbaan. Elke deelnemer racet in een kart die past bij zijn of haar leeftijd en lengte.

Voordat je samen met je familie gaat karten, ontvang je veiligheidsinstructies. Na deze instructies weten jullie precies wat je kan verwachten van het karten. Doe je race helm op en ga vol gas!

Boek tickets voor karten familie uitje

Zin gekregen om jouw familie in te maken op de kartbaan? Plan dan snel jouw bezoek. Laat zien dat jij de beste kart skills hebt van de hele familie. Boek je tickets voor een familie dag nu! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...