Grootste kartbanen in Nederland

Ben je op zoek naar een leuk kart uitje in Nederland? Bij ons ben je op het juiste adres! Bekijk de grootste kartbanen in Nederland en boek je volgende uitje. In Nederland vind je een heleboel leuke kartbanen waar jij kan gaan racen. Ontdek de 5 grootste kartbanen in Nederland.

De beste kartbanen in Nederland

Er gaat niets boven een spannende race over de circuits in Nederland. Go-karting is de perfecte activiteit voor het vieren van verjaardagen of voor het organiseren van familie-uitjes. Bij het zoeken naar de perfecte kartbaan speelt de lengte van de baan een rol. Hoe langer de baan, hoe meer mogelijkheden om de concurrentie in te halen en eerste te worden in de race. 

Grootste kartbanen

De grootste indoor kartbaan in Nederland

Om je op weg te helpen, hebben we de grootste indoor kartbaan in Nederland opgespeurd. In Nederland vind je veel uitdagende indoor kartbanen, maar van der Ende Racing Inn in Poeldijk, Zuid-Holland is er een die je zeker wilt uitproberen. Deze baan is niet alleen de langste indoor kartbaan in Nederland, maar met 1,2km aan circuit zelfs de langste in heel Europa. 

Is Poeldijk nou net iets te ver rijden? Dan vind je in Nijmegen ook nog een ontzettend gave en lange indoor kartbaan. Hier vind je Planet Awesome. Hier kart je in een razend snelle elektrische kart over 311 meter aan track met meerdere levels.

Grootste outdoor kartbaan in Nederland

Ga jij liever buiten karten? Dat kan natuurljik ook. Voor de langste buiten kartbaan in Nederland moet je bij Circuit Park Berghem in Berghem, Noord-Brabant zijn. Deze outdoor kartbaan in 1,2 kilometer lang. Deze baan staat bekend om zijn uitdagende bochten en is er zeker een die je wilt uitproberen als je gaat karten in Nederland. 

Ook op de kartbaan van Adventure Eefde kan je goed terrecht voor een groot uitdoor circuit in Nederland. Op dit circuit in Eefde,  Gelderland. Dit outdoor circuit is 600m lang.

Top 5 grootste kartbanen van Nederland

Om je een overzicht te geven van de grootste kartbanen in Nederland, hebben wij onze favorieten geselecteerd (verschillende van degene die we al genoemd hebben natuurlijk). Deze zijn zeker het proberen waard en zijn geschikt voor jong en oud.  

Veiligheid voorop tijdens het karten

Naast het feit dat je kartuitstapje in Nederkand leuk moet zijn, is veiligheid ook erg belangrijk. Daarom krijg je, voordat je in de kart stapt, een veiligheidsbriefing over het circuit en de kart. Een raceprofessional zal je vertellen wat je wel en niet mag doen en zal tijdens de race een oogje in het zeil houden op de baan. Bekijk van tevoren de veiligheidsregels

Dus, ben je klaar voor je volgende go-kart uitje op de grootste kartbaan in Nederland? Kies je favoriete circuit en boek je tickets. Welke baan ga je bezoeken? 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...