Karten in de buurt

Ben jij een leuk dagje weg aan het plannen? Ga dan karten in de buurt! Karten is een activiteit die de competitie tussen jou en je vrienden, je familie of je collega’s aanwakkert. Wie van jullie is de allersnelste op de kartbaan? Ga karten in de buurt en ontdek wie de titel go-kart kampioen verdient.

Karten in de buurt – alle banen 

Als je in Nederland op zoek bent naar een bedrijf waar jij kan karten in de buurt, zal je niet snel teleurgesteld zijn. In Nederland zijn zo een vijftig kartbanen de vinden. Er is er dus altijd wel eentje waar jij kan karten in de buurt. Dit zijn ongeveer veertig binnen kartbanen en tien buitenbanen. Kies jouw favoriete baan en ga de competitie op de kartbaan aan.

Waarom karten in de buurt?

Er zijn een hele hoop redenen waarom jij moet gaan karten in de buurt. Niet alleen is karten een leuk uitje waarbij jij een competitie aangaat met de andere racers op de baan. Ook werk je tegelijkertijd aan je stuur- en reactievermogen. 

Leer jij als eerste alle bochten op de baan en scheur je er moeiteloos doorheen? Plan een dagje uit, ga karten in de buurt en kom erachter of jij de allerbeste racer op het circuit bent die dag.

Karten in de buurt voor kinderen 

Karten is een activiteit die ook heel goed met kinderen gedaan kan worden. Veel banen hebben speciale karts voor kinderen die kleiner zijn en minder hard gaan. Ook zijn er helmen speciaal voor kinderen beschikbaar. 

Is karten voor kinderen veilig? Ja zeker! Voorafgaand elke kartrace krijgt iedereen een uitleg van de regels en de baan. Zo kan iedereen genieten van een veilige race. Ook is er een minimumleeftijd waaraan de kleine racers moeten voldoen. Deze verschilt per kartbaan, check dit altijd van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Benieuwd naar de beste kartbanen in de buurt voor kinderen? Wij hebben een overzicht gemaakt.

Karten in de buurt van: 

We zeiden eerder al dat je op veel verschillende plaatsen kan karten in de buurt. Van Schagen tot Zwolle en van Utrecht tot Eefde. Dit zijn een paar van onze favoriete go-kart tracks waar jij kan gaan karten.

Karten rondom Eefde 

Wil jij outdoor karten in de buurt van Eefde? Dan moet je bij de kartbaan van Adventure Eefde zijn. Hier race jij op een 600 meter lange buitenbaan. Hoe gaaf! Ben jij een echte avonturier? Combineer dan jouw dagje karten in Eefde met klimmen en of klettersteigeren. 

Karten in Apeldoorn

Bij ZERO55 Apeldoorn vind jij een kartbaan die uniek is in Nederland. Bij ZERO55 Apeldoorn hoef jij namelijk niet te kiezen tussen indoor en outdoor karten, het circuit heeft het namelijk allebei. Ben jij nog niet klaar met het plezier na het karten? Ook bij deze locatie kun jij het karten combineren met andere activiteiten zoals bowlen, lasergamen en meer.

Kartbanen in de buurt van Enschede 

Als jij in de buurt van Enschede woont dan is deze kartbaan zeker het proberen waard. Bij ZERO55 Enschede rij jij in elektrische karts op een 425 meter lange indoor go-kart track. Elektrische karts trekken supersnel op en je hebt ook nog eens een booster button voor extra snelheid. Als jij kiest voor karten in de buurt van Enschede kan jij jouw dagje uit combineren met andere gave activiteiten als VR, lasergamen en meer. 

Karten bij Breda 

Hop, hop, gas erop en ga karten bij Lot66 in Breda. Deze indoor kartbaan biedt uitdagende bochten en lange rechte stukken. Deze kartbaan is dus ideaal voor de echte liefhebbers van racen. Ben jij de snelste op de 450 meter lange track? Ook bij Lot66 race jij in elektrische go-karts. Niet bang voor het donker? Probeer dan LED karten bij Lot66. Houd jij nou net zoveel van bowlen als van karten? Bij Lot66 hoef je niet te kiezen.

Karten in de buurt van Schagen

Als jij houdt van snelheid moet je de kartbaan van SkagaVenture in Schagen, Noord-Holland zeker bezoeken. Deze 300 meter lange indoor kartbaan heeft ook van die supersnelle elektrische karts. Een groot voordeel aan deze karts is dat ze niet stinken en niet van die harde luide geluiden maken tijdens het racen. Ook bij SkagaVenture kan jij jouw dagje karten combineren met andere activiteiten.

Boek je tickets nu

Zijn al deze kartbanen nou net niet bij jou in de buurt? Niet getreurd! We hebben nog veel meer go-kart banen waar jij jouw dagje uit kan beleven. Boek online je tickets en plan je volgende uitje naar de kartbaan.

Wil jij nou naar een supervette kartbaan in Nederland? Die hebben we ook voor jou op een rijtje gezet.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...