Karten in Almelo

Karten nabij Almelo

Op zoek naar een uitje vol actie, competitie en snelheid? Kies dan voor karten nabij Almelo, Overijssel. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit. Laat jouw kart talent zien tijdens karten nabij Almelo. Dit wordt een dag om nooit te vergeten.

Ontdek de leukste kartbaan in de buurt van Almelo

Wil jij karten nabij Almelo? Op zo’n 30 minuten rijden van Almelo vind je de waanzinnige indoor kartbaan van ZERO55 Enschede in Enschede. Hier geniet je van 425 meter aan indoor kartplezier. Scheur jij als eerste over de finish line?

Indoor karten nabij Almelo

Het leuke aan indoor karten nabij Almelo, is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Of het nou regent of zelfs sneeuwt: jouw uitje wordt hoe dan ook een groot succes. Daarnaast zijn indoor kartbanen dynamischer en technischer. Dit is ultieme proef om jouw kart skills toe te passen.

Karten nabij Almelo in e-karts

Wanneer je kiest voor karten nabij Almelo, scheur je in een e-kart. E-karten is milieuvriendelijk, veilig en extra snel. Deze kunnen centraal stilgelegd worden als het nodig is. Elke e-kart is voorzien van een boosterbutton. Deze is ideaal om te gebruiken voor een spectaculaire inhaalmanoeuvre.

Geniet van diverse andere leuke activiteiten

Na het karten nabij Almelo nog energie over? Bij ZERO55 Enschede kun je kiezen om nog andere activiteiten te ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld ook nog gaan lasergamen. Kies de gaafste activiteiten en combineer deze. Ga jij als de ultieme winnaar naar huis?

3 redenen om te kiezen voor karten nabij Almelo

  • 425 meter lange indoor kartbaan
  • Racen in e-karts
  • Combineer de vetste activiteiten

Praktische informatie voor karten in de buurt van Almelo

Klaar voor de ultieme race? Zet je racehelm op en ready, set, go!

ZERO55 Enschede

Colosseum 84, 7521 PT Enschede

Veel gestelde vragen over Almelo

Waar kan ik komen karten nabij Almelo?

Karten nabij Almelo, Overijssel kan bij ZERO55 Enschede.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Almelo?

De kartbaan van ZERO55 Enschede is indoor.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Almelo?

Kinderen vanaf 1.40 meter mogen karten op dit circuit in Enschede. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er jeugdheats beschikbaar.