Karten in Rijssen

Karten nabij Rijssen

In need of speed in Rijssen? Karten nabij Rijssen in Overijssel is de ideale activiteit voor jou. Geniet van een dagje uit vol spanning, snelheid en competitie. Weet jij al wie jij wilt uitdagen? Kom dan zeker met jouw vrienden, familie of collega’s karten nabij Rijssen.

Ontdek de tofste kartbaan nabij Rijssen

Op zo’n 30 minuten rijden vanaf Rijssen vind je de uitdagende kartbaan van ZERO55 Enschede in Enschede. Ervaar de power van indoor karten op de 425 meter lange indoor kartbaan. Ga vol gas op de snelle rechte stukken en kies de beste tactiek om de scherpe bochten te nemen.

Indoor karten nabij Rijssen

Wat karten nabij Rijssen zo ideaal maakt, is dat je hier binnen racet. Het maakt niet uit of het buiten slecht weer is, want daar zal jij niks van merken. Jouw uitje wordt dan ook een groot succes, ongeacht slechte weersomstandigheden. Hoe fijn is dat!

Scheur in een e-kart tijdens karten nabij Rijssen

Wanneer je kiest voor karten nabij Rijssen, ga je racen in een e-kart. E-karts zijn extra snel, dus dit is de ultieme ervaring voor alle liefhebbers van snelheid. Daarnaast zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk en extra veilig. Deze karts kunnen namelijk centraal stilgelegd worden als dat nodig is.

Groepsarrangementen voor karten in de buurt van Rijssen

Kom karten nabij Rijssen voor een feestje, teamuitje of andere gelegenheid. Karten is het ideale uitje met een groep, omdat je de uitdaging met elkaar aangaat op het circuit. Haal elkaar in en ontdek samen wat het circuit allemaal te bieden heeft. Je kunt je eigen arrangement samenstellen naar je eigen wensen.

3 redenen om te kiezen voor karten in de buurt van Rijssen

  1. Spectaculaire 425 meter lange indoor kartbaan
  2. Racen in e-karts is veilig, snel en milieuvriendelijk
  3. Ideaal voor groepen

Praktische informatie om te kiezen voor karten nabij Rijssen

Zin om de competitie aan te gaan? Plan jouw bezoek aan de kartbaan.

ZERO55 Enschede

Colosseum 84, 7521 PT Enschede

Veel gestelde vragen over Rijssen

Waar kan ik komen karten nabij Rijssen?

Karten nabij Rijssen, Overijssel kan bij ZERO55 Enschede.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Rijssen?

De kartbaan van ZERO55 Enschede is indoor.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Rijssen?

Kinderen vanaf 1.40 meter mogen karten op dit circuit in Enschede. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er jeugdheats beschikbaar.