Karten in Oldenzaal

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Oldenzaal

Karten in Oldenzaal is voor de echte avonturiers

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en hou jij van snelheid en competitie? Dan is karten in Oldenzaal, Overijssel perfect voor jou! Deze kartbaan is namelijk buiten. Voel de frisse lucht als je door de bochten heen racet. Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit en ontdek wie de snelste is. Ben jij het? Kom erachter tijdens het karten op de kartbaan in Oldenzaal.

Ontdek de leukste kartbanen om te karten in en vlakbij Oldenzaal

Kartbaan Oldenzaal bestaat al 50 jaar en biedt verschillende kart cursussen en lesprogramma’s aan. Maar ben jij op zoek naar een geschikte plek voor jouw kinderfeestje, personeelsfeestje of vrijgezellenuitje? Dan ben je bij Kartbaan Oldenzaal ook helemaal welkom. Wil jij nog meer uitdaging en heb je al iets meer ervaring? Dan zijn de 390cc karts een perfecte nieuwe uitdaging voor jou. Deze karts hebben extra vermogen, waardoor jij extra hard over de 700 meter lange baan kan racen.

Karten nabij Oldenzaal

Karten in de buurt van Oldenzaal kan in Enschede. Beleef een onvergetelijke tijd bij ZERO55 Enschede. Dit is een indoor kartbaan waar regen en slecht weer nooit jouw uitje zullen verpesten. Op de 425 meter lange track scheur jij in elektrische karts al jouw tegenstanders voorbij. Wil jij nu ook zo’n gaaf uitje organiseren? Wacht niet langer en reserveer nu. Ready… Set… Go!

Binnen een uur rijden vanaf Oldenzaal kan je terecht bij Adventure Eefde in Eefde. Hier geniet je van de vetste avonturen op de outdoor kartbaan. Ga vol gas op de snelle rechte stukken. Na het karten nog energie over? Geniet dan van een van de andere activiteiten. Plan snel jouw uitje en boek je tickets nu.

Als je het niet erg vindt om wat langer te rijden kan je ook nog terecht bij ZERO55 Apeldoorn. Je bent ongeveer een uurtje onderweg vanaf Oldenzaal, maar dit is zeker de moeite waard. Geniet hier van een waanzinnige combinatie van indoor en outdoor karten in Apeldoorn. Dit is gegarandeerd een uniek uitje. Reserveer snel jouw tickets voor een onvergetelijk uitje.

 

Veel gestelde vragen over Oldenzaal

Welke kartbaan is te vinden in Oldenzaal?

In Oldenzaal, Overijssel ligt één kartbaan. De naam van het kartcenter is: Kartbaan Oldenzaal.
In de buurt van Oldenzaal kan je karten bij ZERO55 Enschede, Adventure Eefde of ZERO55 Apeldoorn.

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Oldenzaal?

De outdoor kartbaan van Kartbaan Oldenzaal in Oldenzaal, Overijssel geeft je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een unieke, toffe kartervaring is dit de plek. Een medewerker van de kartbaan vertelt bij de start over de regels en veiligheid.

Is de kartbaan in Oldenzaal indoor of outdoor?

De kartbaan van Kartbaan Oldenzaal in Oldenzaal is outdoor.
De kartbaan van Adventure Eefde in Eefde is outdoor.
De kartbaan van ZERO55 Enschede in Enschede is indoor.
De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn in Apeldoorn is indoor en outdoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Oldenzaal?

De lengte van de kartbaan van Kartbaan Oldenzaal is 700 meter.
De lengte van de kartbaan van Adventure Eefde is 650 meter.
De lengte van de kartbaan van ZERO55 Enschede is 425 meter.
De lengte van de kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter (240 meter indoor en 100 meter outdoor)