Karten in Nijverdal

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Nijverdal

Karten is de snelste activiteit in Nijverdal

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en krijg jij een kick van snelheid, actie en competitie? Dan is karten de perfecte activiteit voor jou! Je kan karten in en rondom Nijverdal, Overijssel. Er zijn verschillende kartbanen waar jij terecht kan. Nodig jouw vrienden, familie of collega’s uit om een heat te racen over het circuit in Nijverdal en kom erachter wie het snelst is.

De beste kartbanen in Nijverdal

Kom karten in Nijverdal voor een onvergetelijke ervaring bij Kartplaza Actionworld. Deze kartbaan in Nijverdal heeft een circuit van maar liefst 825 meter lang. Hier is ook een race coach aanwezig voor alle nodige tips zodat jij nog sneller door de bochten gaat.

Karten nabij Nijverdal

Ben jij opzoek naar extra avontuur? Dan ben je bij Adventure Eefde in Eefde, op de perfecte plek, want dit kart circuit is namelijk buiten. Snelheidsduivels kunnen hun geluk niet op. Je kan snelheden van 70 km/u behalen op dit outdoor circuit. Perfect voor iedereen die vol gas over deze outdoor track wil scheuren. Daarnaast zijn er ook andere leuke activiteiten te boeken zoals klimmen in het klimbos en klettersteigen. Bekijk alle beschikbare deals en kies jouw favoriet.

Bij ZERO55 Enschede word je extra uitgedaagd door de fly-over waar je overheen racet. Deze kartbaan in Enschede is een geschikte locatie voor jong en oud. Race in elektrische karts over de 425 meter lange indoor kartbaan. Een gave ervaring voor iedereen die van spanning houdt. Er zijn ook nog andere leuke activiteiten te doen bij ZERO55. Combineer jouw kart uitje bijvoorbeeld met een potje lasergamen. Ontdek zelf alle mogelijkheden en plan snel jouw bezoek!

Voor een uniek circuit moet je bij ZERO55 Apeldoorn zijn. Hier race je namelijk zowel binnen als buiten, hoe gaaf is dat! Het buitencircuit is 100 meter en het binnencircuit 240 meter lang. Eén ding is zeker: in Apeldoorn wordt het een uitje om nooit te vergeten. Ontdek snel alle mogelijkheden en plan jouw dagje uit.

In Oldenzaal vind je de kartbaan: Kartbaan Oldenzaal. Deze is maar liefst 700 meter lang. Karten is ook altijd een perfect uitje om te doen tijdens een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Kom zelf karten in of vlakbij Nijverdal en ga een snelle en gave dag tegemoet. Ready… Set… Go!

Veel gestelde vragen over Nijverdal

Welke kartbaan is te vinden in Nijverdal?

In Nijverdal, Overijssel ligt één kartbaan. De naam van het kartcenter is: Kartplaza Actionworld.
In de buurt van Nijverdal kan je karten bij Adventure Eefde, ZERO55 Enschede en ZERO55 Apeldoorn.

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Nijverdal?

De indoor kartbaan van Kartplaza Actionworld in Nijverdal, Overijssel garandeerd een uniek en leuk uitje. Als je op zoek bent naar een unieke, leuke kartervaring is dit de plek. Iedere race begint met een veiligheidsinstructie.

Is de kartbaan in Nijverdal indoor of outdoor?

De kartbaan van Kartplaza Actionworld in Nijverdal is indoor.
De kartbaan van ZERO55 Enschede is indoor.
De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is in- en outdoor.
De kartbaan van Adventure Eefde is outdoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Nijverdal?

De lengte van de kartbaan van Kartplaza Actionworld is 825 meter.
De lengte van de kartbaan van ZERO55 Enschede is 425 meter.
De lengte van de kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter.
De lengte van de kartbaan van Adventure Eefde is 600 meter