Karten in Enschede

Waarom karten in Enschede?

Voor een onvergetelijk dagje uit kom je karten in Enschede, Overijssel. Niet alleen is karten een actieve en spannende activiteit voor jong en oud, karten is ook perfect voor grote en kleine groepen. Op de kartbaan ga je de strijd aan met elkaar en laat je je beste kart skills zien. Wij is als eerste bij de finish?

Waar kan ik karten in Enschede?

In Enschede kun je karten bij ZERO55: een fantastische kartbaan met verrassende elementen. Het circuit is voorzien van spectaculaire tunnels en bruggen. De prachtige lichtshow maakt de kartbaan onvergetelijk. Op deze indoor kartbaan zullen jij en jouw vrienden een geweldige tijd hebben.

Indoor karten in Enschede bij ZERO55

Als je wil karten in Enschede, dan wil je ZERO55 zeker proberen. De kartbaan staat bekend om haar futuristische circuit. Daarnaast kart jij in supersnelle elektrische karts. In een heat van 10 minuten ontdek jij de kartbaan. Deze kart ervaring wil jij echt niet missen!

5 redenen waarom jij wilt karten in Enschede bij ZERO55:

  • Een uitdagende snelheid voor iedereen, voor beginners en ervaren karters (10-60 km per uur).
  • Spectaculaire kartbaan
  • Supersnelle e-karts
  • Booster-button voor extra snelheid
  • Het leukste uitje voor jong en oud

Futuristische kartbaan

Zet jij de snelste rondetijd neer op het moderne circuit van ZERO55? Bij ZERO55 vind je een uitdagend circuit van 425 meter lang. Het circuit is indoor, zodat jij ook bij slecht weer kunt komen karten. De kartbaan is voorzien van spectaculaire elementen, zoals tunnels, bruggen en een adembenemende lichtspektakel. Elke heat blijft verrassen. Karten in Enschede is nog nooit zo leuk geweest.

Karten in e-karts

Karten in elektrische karts geeft een enorme kick. In tegenstelling tot traditionele benzine karts, heb je vanuit stilstand direct veel power. Met de elektrische karts trek je super snel op en de e-karts gaan maar liefst van 10 tot wel 60 kilometer per uur. Een uitdagende snelheid voor zowel beginners als ervaren karters. E-karts zijn niet alleen supersnel, ze zijn ook milieuvriendelijk. Herrie en stank van uitlaatgassen zijn verleden tijd. Op elke kart zit een booster button, waarmee je extra snel kunt racen. Bijvoorbeeld voor een indrukwekkende inhaalslag. Daarnaast zijn e-karts extra veilig. Mocht er iets gebeuren, dan kunnen alle karts centraal worden stilgelegd. Wie neem jij mee karten in Enschede?

Jeugd karten in Enschede

Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar zijn er jeugdheats bij ZERO55. Deze heats zijn perfect voor een kinderfeestje. Kinderen vanaf 1.40 meter mogen karten op het circuit. Als volwassene mag je meerijden in deze heats, maar wel op een kindvriendelijke manier om de veiligheid te waarborgen.

Wat zijn de voordelen van indoor karten?

Het grote voordeel van indoor karten is dat je altijd kunt komen karten, ook bij slecht weer. Indoor kartbanen staan daarnaast bekend om hun indrukwekkende circuit. Zo zijn gave tunnels, fly-overs en haarscherpe bochten veel voorkomend op deze kartbanen. Ook ZERO55 is hierop zeker geen uitzondering. Deze kartbaan is voorzien van de vetste elementen, zoals tunnels, bruggen en een geweldig verlicht schouwspel. Indoor kartbanen zijn ideaal wanneer je graag kart op een afwisselend circuit. Hier verbeter jij jouw kart skills en beleef je samen met jouw vrienden een fantastische dag.

Is karten veilig voor kinderen?

Ja! Karten is zeker veilig voor kinderen. ZERO55 treft veel maatregelen om de veiligheid van kinderen te waarborgen.

  • Vooraf wordt een duidelijke veiligheidsinstructie gegeven.
  • Kinderen dragen een neksteun en een passende, goedgekeurde helm.
  • Ieder kind krijgt, afhankelijk van zijn of haar lengte en leeftijd, een geschikte race kart toegewezen. Kinderen tot 12 jaar karten in kinderkarts. Kinderkarts zijn kleiner, hebben minder kracht en gaan minder snel. Zo kunnen kinderen genieten van het karten op een veilige manier. Houd er rekening mee dat kinderen minimaal 1,40 meter lang moeten zijn om mee te mogen karten.
  • Kinderen racen niet op dezelfde baan als volwassenen. Ze kunnen dus niet omver worden gereden door ervaren coureurs. Volwassenen mogen wel meerijden in de heats, al dan wel in dezelfde kinderkarts.

Kom dus vooral karten met de kinderen, of voor een kinderfeestje. Bekijk de deals en boek een onvergetelijke dag.

Karten in Enschede combineren met andere activiteiten

Wil jij karten combineren met een andere coole activiteit in Enschede? Dat kan! Bij ZERO55 kun je naast karten ook lasergamen, VR-racen en nog veel meer. Jij bepaalt helemaal zelf hoe jouw dag eruit komt te zien. Ga jij eerst karten en daarna lasergamen? Of zien we jou eerst terug in de escape room? Stel direct jouw deal samen.

Karten Enschede: groepsarrangementen

Kom karten in Enschede voor een feestje, teamuitje of andere gelegenheid! Karten is het leukst in een groep, omdat je dan echt tegen elkaar kunt racen op het circuit. Bezoek samen ZERO55 en stel jouw eigen arrangement samen. Combineer bijvoorbeeld karten en lasergamen of ga samen de uitdaging aan in een Escape Room. Voor groepen vanaf 12 personen biedt ZERO55 diverse buffetten. Bekijk de deals direct bij ZERO55.

Veel gestelde vragen over Enschede

Vanaf welke leeftijd mag je karten in Enschede bij ZERO55?

Er geldt geen minimale leeftijd om te mogen karten in Enschede. Wel moet je minimaal 1.40 meter lang zijn.

Is er een restaurant bij ZERO55?

Ja, ZERO55 is voorzien van een restaurant. Vanuit het raam bekijk je de races onder het genot van een hapje en een drankje. Hier kun je samen nagenieten van het karten.

Hoelang is de kartbaan van ZERO55?

Karten in Enschede bij ZERO55 doe jij op een kartbaan van 435 meter lang.

Waar moet ik rekening mee houden voor het karten?

Om te mogen karten bij ZERO55 in Enschede moet je minimaal 1.40 meter lang zijn. Het is daarnaast verboden om te botsen op de kartbaan.