Karten in Haaksbergen

Karten nabij Haaksbergen

Ben jij een snelheidsduivel en op zoek naar een onvergetelijk avontuur in Haaksbergen? Kom dan karten nabij Haaksbergen, Overijssel. Ervaar een activiteit vol spanning, snelheid en competitie. Claim jij de 1e plek op het podium? Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit voor karten nabij Haaksbergen en kom er achter wie de beste is.

Ontdek de gaafste kartbaan nabij Haaksbergen

Met minder dan een halfuur rijden vanaf Haaksbergen kom je bij de spectaculaire kartbaan van ZERO55 Enschede in Enschede. Ervaar de power van indoor karten op de 425 meter lange indoor kartbaan. Trap jouw gaspedaal flink in op de stimulerende stukken en kies de beste tactiek om de uitdagende bochten te nemen.

Indoor karten nabij Haaksbergen

Wat karten nabij Haaksbergen zo fijn maakt, is dat je hier binnen scheurt. Of het buiten nou regent of sneeuwt: jouw uitje wordt sowieso een groot succes. Je hoeft je geen zorgen te maken om slechte weersomstandigheden.

Race in een e-kart tijdens karten nabij Haaksbergen

Tijdens karten nabij Haaksbergen, ga je racen in een e-kart. Niet alleen zijn e-karts milieuvriendelijk, ze zijn ook nog eens extra snel en veilig. Deze karts kunnen namelijk centraal stilgelegd worden als dat nodig is.

Groepsarrangementen voor karten in de buurt van Haaksbergen

Kom karten nabij Haaksbergen voor een feestje, teamuitje of andere gelegenheid. Karten is het leukste uitje met een groep, omdat je de uitdaging met elkaar aangaat op de kartbaan. Stel je uitje helemaal samen naar je eigen wensen.

3 redenen om te kiezen voor karten in de buurt van Haaksbergen

  • Spectaculaire 425 meter lange indoor kartbaan
  • Racen in e-karts is veilig, snel en milieuvriendelijk
  • Ideaal voor groepen

Praktische informatie om te kiezen voor karten nabij Haaksbergen

Zin om in de voetsporen van Max Verstappen te treden? Plan jouw bezoek aan de kartbaan.

ZERO55 Enschede

Colosseum 84, 7521 PT Enschede

Veel gestelde vragen over Haaksbergen

Waar kan ik komen karten nabij Haaksbergen?

Karten nabij Haaksbergen, Overijssel kan bij ZERO55 Enschede.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Haaksbergen?

De kartbaan van ZERO55 Enschede is indoor.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Haaksbergen?

Kinderen vanaf 1.40 meter mogen karten op dit circuit in Enschede. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er jeugdheats beschikbaar.