Karten met kinderen in Breda

>>
Karten met kinderen in Breda is het leukste uitje om te organiseren. De kleinste snelheidsduivels kunnen heerlijk komen scheuren op de indoor kartbaan van Lot66. Dit is al mogelijk vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.20m. Ontdek nu zelf hoe leuk het is om te karten met kinderen in Breda en boek snel je tickets.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten en bowlen bij Lot66

2u
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
20,00
per persoon
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (10min) – Weekdeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
16,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (3x 10min) – Weekdeal

2u 10m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
37,50
per persoon

Karten met kinderen in Breda

Op zoek naar een leuk uitje voor jong en oud? Ga dan karten met kinderen in Breda, Noord-Brabant. Hier vind je de allerleukste kartbaan waar iedereen kan komen karten. Alle snelheidsduivels beleven een fantastische tijd op de indoor kartbaan.

Waar kan ik karten met kinderen in Breda?

Om te karten met kinderen in Breda bezoek je Lot66. Deze geweldige indoor kartbaan heeft de leukste mogelijkheden om met de kleinere coureurs te racen. De kleine snelheidsduivels kunnen hun geluk niet op op de kartbaan van Lot66.

Waarom karten met kinderen in Breda?

Dat is simpel – het is een spannende activiteit waarbij de kinderen heerlijk kunnen scheuren over de indoor kartbaan. Kinderen kunnen vanaf 8 jaar oud en met een minimale lengte van 1.40m al komen karten.

Er zijn leuke arrangementen beschikbaar om met kinderen te karten in Breda. Daarnaast is het een gave activiteit om te kiezen voor een kinderfeestje. Kortom, kinderen zullen een geweldige tijd beleven op de indoor kartbaan en hun race skills zelfs verbeteren.

Veiligheid voorop

Er zijn een aantal voorwaarden om te mogen karten met kinderen in Breda bij Lot66. Zo is het verplicht om dichte schoenen en een lange broek te dragen. Daarnaast wordt er van te voren een veiligheidsinstructie gegeven aan de kinderen. Op deze manier leren de kids alles over de activiteit en kunnen zij op een veilige manier karten. Uiteraard ontvangen ze ook een helm. De werknemers zullen er alles aan doen om de veiligheid te waarborgen.

Combineer met andere activiteiten

Bij Lot66 kan je niet alleen karten met kinderen in Breda maar zijn er ook andere leuke activiteiten mogelijk. Combineer karten met andere activiteiten zoals bowlen, lasergamen, minigolf en nog veel meer. Een ding is zeker – met zo’n combideal is jouw uitje echt een succes.

Boek jouw uitje

Klaar om nu zo’n onvergetelijke dag te beleven met kids? Dan vind je hier de leukste deals om te komen karten met kinderen in Breda. Wacht niet te lang en plan snel jouw bezoek.

Handige artikelen

Karten

Karten met kinderen – een ideale activiteit

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit voor kinderen? Dan is karten de ideale activiteit voor jou! Karten is een super populaire activiteit voor jong en oud en dat is niet zonder reden! Karten is de ideale activiteit voor als je samen met je vrienden een spannend avontuur wilt beleven of een kinderfeestje wilt organiseren. Karten is vooral voor de jongere coureurs onder ons een super leuke activiteit. Lees hier waarom karten een ideale activiteit is voor kinderen!

Lees meer »
Karten

De 4 leukste kinderfeestjes in Breda

Woon jij in de omgeving van Breda en wil jij binnenkort je kinderfeestje vieren? Dan moet je bij Lot66 in Breda zijn. Lot66 Breda heeft een breed aanbod aan leuke kinderfeestjes: van karten tot bowlen en zelfs lasergamen. Welk van deze vier is het kinderfeestje voor jou?

Lees meer »