Karten met kinderen in Breda

>>
Karten met kinderen in Breda is het leukste uitje om te organiseren. De kleinste snelheidsduivels kunnen heerlijk komen scheuren op de indoor kartbaan van Lot66. Dit is al mogelijk vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.20m. Ontdek nu zelf hoe leuk het is om te karten met kinderen in Breda en boek snel je tickets.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (3x 10min) – Weekenddeal

2u 10m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
47,50
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Breda: karten & steengrillen bij Lot66 Breda

2u 45m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
29,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (2x 10min) – Weekenddeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
34,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (2×10 min)

2u
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
26,75
per persoon

Karten met kinderen in Breda

Op zoek naar een leuk uitje voor jong en oud? Ga dan karten met kinderen in Breda, Noord-Brabant. Hier vind je de allerleukste kartbaan waar iedereen kan komen karten. Alle snelheidsduivels beleven een fantastische tijd op de indoor kartbaan.

Waar kan ik karten met kinderen in Breda?

Om te karten met kinderen in Breda bezoek je Lot66. Deze geweldige indoor kartbaan heeft de leukste mogelijkheden om met de kleinere coureurs te racen. De kleine snelheidsduivels kunnen hun geluk niet op op de kartbaan van Lot66.

Waarom karten met kinderen in Breda?

Dat is simpel – het is een spannende activiteit waarbij de kinderen heerlijk kunnen scheuren over de indoor kartbaan. Kinderen kunnen vanaf 8 jaar oud en met een minimale lengte van 1.40m al komen karten.

Er zijn leuke arrangementen beschikbaar om met kinderen te karten in Breda. Daarnaast is het een gave activiteit om te kiezen voor een kinderfeestje. Kortom, kinderen zullen een geweldige tijd beleven op de indoor kartbaan en hun race skills zelfs verbeteren.

Veiligheid voorop

Er zijn een aantal voorwaarden om te mogen karten met kinderen in Breda bij Lot66. Zo is het verplicht om dichte schoenen en een lange broek te dragen. Daarnaast wordt er van te voren een veiligheidsinstructie gegeven aan de kinderen. Op deze manier leren de kids alles over de activiteit en kunnen zij op een veilige manier karten. Uiteraard ontvangen ze ook een helm. De werknemers zullen er alles aan doen om de veiligheid te waarborgen.

Combineer met andere activiteiten

Bij Lot66 kan je niet alleen karten met kinderen in Breda maar zijn er ook andere leuke activiteiten mogelijk. Combineer karten met andere activiteiten zoals bowlen, lasergamen, minigolf en nog veel meer. Een ding is zeker – met zo’n combideal is jouw uitje echt een succes.

Boek jouw uitje

Klaar om nu zo’n onvergetelijke dag te beleven met kids? Dan vind je hier de leukste deals om te komen karten met kinderen in Breda. Wacht niet te lang en plan snel jouw bezoek.

Handige artikelen

Karten

Karten op benzine vs elektrisch karten

Echte kartliefhebbers hebben het gelijk door als ze een kartbaan bezoeken. De verschillen tussen elektrische karts en benzine karts zijn namelijk niet alleen merkbaar tijdens het rijden zelf. Maar waarom kiest de ene kartbaan voor benzine en de andere kartbaan voor elektrisch? Lees verder en leer wat de verschillen zijn tussen de twee meest voorkomende type karts.

Lees meer »