Karten en eten Breda

>>
Wil je graag karten en eten Breda? Dat kan bij Lot66 in Breda, Noord-Brabant. Hier kan je karten en daarna lekker een hapje eten. Ontdek deze toffe locatie in Breda.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten en bowlen bij Lot66

2u
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
20,00
per persoon
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (10min) – Weekdeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
16,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (2×10 min)

2u
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
26,75
per persoon

Karten en eten in Breda

Op zoek naar een leuke locatie in Noord-Brabant waar je kunt karten en eten in Breda? Dan ben je bij Lot66 aan het juiste adres. Hier ervaar je spannende heats op een uitdagende circuit. En dat is nog niet alles: hierna kan je bijtanken in het restaurant. Maak je klaar voor een waanzinnig uitje met karten en eten Breda.

Karten is het vetste uitje in Breda

Wanneer je kiest voor een kart uitje in Breda heb je gegarandeerd veel plezier. Je racet namelijk in e-karts. Deze karts zijn extra snel, veilig en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn deze karts voorzien van een boosterbutton. Deze button zorgt voor spectaculaire inhaalmomenten. Trap het gaspedaal vol tot de grond in.

Een veilig uitje met karten en eten in Breda

E-karten in Breda is super spannend en ook veilig. Voordat je mag racen ontvang je veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kart, de baan en de regels. Ook houdt een professional een oogje in het zeil tijdens de race. Ook kunnen de elektrische karts centraal worden stilgelegd.

Kies voor karten en eten in Breda als groepsuitje

Karten en eten in Enschede is de ideale optie als je op zoek bent naar een leuk uitje om met een groep te doen. Iedereen kan meedoen tijdens deze activiteit. Het maakt niet uit of je ervaren of onervaren bent, want iedereen kan plezier beleven. Karten en eten in Breda bij Lot66 is een geschikt idee als je een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje wilt vieren.

Maak je reservering voor karten en eten in Breda

Klaar voor karten en eten bij Lot66 Breda? Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit. Er kan maar één winnaar zijn, zorg dat jij dat wordt. Reserveer tickets voor e-karten in Breda nu!

Handige artikelen

VR racen bij Immersive in Almere
Karten

VR racen: een unieke race experience

Als je op zoek bent naar een unieke race experience, dan is VR racen de ultieme ervaring voor jou. Tijdens een VR race, race je in een simulator. Met een VR-bril op scheur je over het circuit van je dromen en versla je coureurs als Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ontdek wat VR racen inhoudt en waar je dit kunt doen. 

Lees meer »
Karten

Karten met kinderen – een ideale activiteit

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit voor kinderen? Dan is karten de ideale activiteit voor jou! Karten is een super populaire activiteit voor jong en oud en dat is niet zonder reden! Karten is de ideale activiteit voor als je samen met je vrienden een spannend avontuur wilt beleven of een kinderfeestje wilt organiseren. Karten is vooral voor de jongere coureurs onder ons een super leuke activiteit. Lees hier waarom karten een ideale activiteit is voor kinderen!

Lees meer »