Karten en eten Breda

>>
Wil je graag karten en eten Breda? Dat kan bij Lot66 in Breda, Noord-Brabant. Hier kan je karten en daarna lekker een hapje eten. Ontdek deze toffe locatie in Breda.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten en bowlen bij Lot66

2u
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
20,00
per persoon
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (10min) – Weekdeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
16,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (2x 10min) – Weekdeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
27,50
per persoon
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (3x 10min) – Weekdeal

2u 10m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
37,50
per persoon

Karten en eten in Breda

Op zoek naar een leuke locatie in Noord-Brabant waar je kunt karten en eten in Breda? Dan ben je bij Lot66 aan het juiste adres. Hier ervaar je spannende heats op een uitdagende circuit. En dat is nog niet alles: hierna kan je bijtanken in het restaurant. Maak je klaar voor een waanzinnig uitje met karten en eten Breda.

Karten is het vetste uitje in Breda

Wanneer je kiest voor een kart uitje in Breda heb je gegarandeerd veel plezier. Je racet namelijk in e-karts. Deze karts zijn extra snel, veilig en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn deze karts voorzien van een boosterbutton. Deze button zorgt voor spectaculaire inhaalmomenten. Trap het gaspedaal vol tot de grond in.

Een veilig uitje met karten en eten in Breda

E-karten in Breda is super spannend en ook veilig. Voordat je mag racen ontvang je veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kart, de baan en de regels. Ook houdt een professional een oogje in het zeil tijdens de race. Ook kunnen de elektrische karts centraal worden stilgelegd.

Kies voor karten en eten in Breda als groepsuitje

Karten en eten in Enschede is de ideale optie als je op zoek bent naar een leuk uitje om met een groep te doen. Iedereen kan meedoen tijdens deze activiteit. Het maakt niet uit of je ervaren of onervaren bent, want iedereen kan plezier beleven. Karten en eten in Breda bij Lot66 is een geschikt idee als je een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje wilt vieren.

Maak je reservering voor karten en eten in Breda

Klaar voor karten en eten bij Lot66 Breda? Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit. Er kan maar één winnaar zijn, zorg dat jij dat wordt. Reserveer tickets voor e-karten in Breda nu!

Handige artikelen

Familie karten: karten bij HappyDays
Karten

Familie karten: de leukste activiteit

Wil je graag met de familie karten? Dat kan. Karten is het gaafste uitje om te doen samen met de hele familie. Daag jouw broertje, nichtje, tante, vader en misschien zelfs opa uit voor de ultieme race. Tijdens een sportief uitje kan heel de familie genieten van karten. Ontdek de leukste kartbanen om met je familie te karten.

Lees meer »
De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »