Elektrisch Karten Breda

>>
Wil je elektrisch karten Breda? Dit kan bij Lot66. Hier beleef je de spannendste races in e-karts. Gegarandeerd een uniek dagje uit in Breda. Ontdek deze indoor kartbaan snel.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

  • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (10min) – Weekdeal

45m
jaar
Lot66
  • Breda
3.9 / 5
16,50
per persoon
  • Alle leeftijden
  • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (2x 10min) – Weekenddeal

1u 30m
jaar
Lot66
  • Breda
3.9 / 5
34,50
per persoon
  • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (3x 10min) – Weekdeal

2u 10m
jaar
Lot66
  • Breda
3.9 / 5
37,50
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Breda: karten & steengrillen bij Lot66 Breda

2u 45m
jaar
Lot66 Breda
  • Breda
3.9 / 5
29,50
per persoon

Elektrisch karten in Breda

Wil je elektrisch karten in Breda? Je kunt genieten van e-karten bij de kartbaan van Lot66 in Breda. Op deze kartbaan vind je tactische bochten en snelle rechte stukken. Deze kartbaan is uitdagend voor ervaren en onervaren karters. Ga vol gas tijdens elektrisch karten in Breda!

Extra snelheid tijdens e-karten in Breda

Weet je wat zo cool is aan e-karten in Breda? Elektrische karts beschikken over een boosterbutton. Wanneer je gebruik maakt van deze button kan jij extra snel racen. Dit zorgt voor spectaculaire inhaalmomenten. Ready, set, race!

Elektrisch karten in Breda: de voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan elektrisch karten. Wanneer je racet in e-karts heb je geen last van de stank en het is milieubewust. Daarnaast kunnen e-karts ook centraal stilgelegd worden. Dit maakt E-karten in Breda extra veilig.

Elektrisch karten in Breda is super gaf en erg veilig. Alle deelnemers van de race ontvangen veiligheidsinstructies voor ze beginnen aan een heat. Een professional leert je alles wat je moet weten over het karten, de go-kart en alle regels. Ook houdt de professional een oogje in het zeil tijdens de race.

Elektrisch karten in Breda voor de hele groep

Nog op zoek naar een gaaf groepsuitje? Elektrisch karten Breda maakt voor een onvergetelijke activiteit. Je hebt geen ervaring nodig om plezier te beleven tijdens karten. Lot66 is daarom de ideale locatie voor het vieren van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Ook kan je gewoon een competitief dagje met vrienden beleven.

Boek tickets voor elektrisch karten in Breda

Zin gekregen om al jouw vrienden, familie of collega’s in te maken? Laat jouw kart skills zien tijdens elektrisch karten in Breda. Er kan maar één winnaar zijn, zorg dat jij dat wordt. Reserveer tickets voor e-karten in Breda nu!

Handige artikelen

Karten

De 4 leukste kinderfeestjes in Breda

Woon jij in de omgeving van Breda en wil jij binnenkort je kinderfeestje vieren? Dan moet je bij Lot66 in Breda zijn. Lot66 Breda heeft een breed aanbod aan leuke kinderfeestjes: van karten tot bowlen en zelfs lasergamen. Welk van deze vier is het kinderfeestje voor jou?

Lees meer »
Karten

Goedkoop karten? Hier moet je op letten!

Karten is niet alleen spannend en uitdagend, het is ook nog eens de perfecte activiteit voor een dagje uit! Heb jij zin om binnenkort te gaan karten met vrienden, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Let dan op de volgende punten, zodat jij vanaf nu altijd goedkoop kan karten!

Lees meer »
Dagjes uit in Noord-Holland: karten bij Coronel Kartracing
Karten

Karten als sport: hoe en waar doe je dat?

Heb jij altijd al willen karten als professionele sport maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontdek hier hoe je kunt kunt karten als sport en waar. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er achter en begin met het volgen van kart cursussen.

Lees meer »