Elektrisch Karten Breda

>>
Wil je elektrisch karten Breda? Dit kan bij Lot66. Hier beleef je de spannendste races in e-karts. Gegarandeerd een uniek dagje uit in Breda. Ontdek deze indoor kartbaan snel.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten en bowlen bij Lot66

2u
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
20,00
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (2×10 min)

2u
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
26,75
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (2x 10min) – Weekdeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
27,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (3x 10min) – Weekenddeal

2u 10m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
47,50
per persoon

Elektrisch karten in Breda

Wil je elektrisch karten in Breda? Je kunt genieten van e-karten bij de kartbaan van Lot66 in Breda. Op deze kartbaan vind je tactische bochten en snelle rechte stukken. Deze kartbaan is uitdagend voor ervaren en onervaren karters. Ga vol gas tijdens elektrisch karten in Breda!

Extra snelheid tijdens e-karten in Breda

Weet je wat zo cool is aan e-karten in Breda? Elektrische karts beschikken over een boosterbutton. Wanneer je gebruik maakt van deze button kan jij extra snel racen. Dit zorgt voor spectaculaire inhaalmomenten. Ready, set, race!

Elektrisch karten in Breda: de voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan elektrisch karten. Wanneer je racet in e-karts heb je geen last van de stank en het is milieubewust. Daarnaast kunnen e-karts ook centraal stilgelegd worden. Dit maakt E-karten in Breda extra veilig.

Elektrisch karten in Breda is super gaf en erg veilig. Alle deelnemers van de race ontvangen veiligheidsinstructies voor ze beginnen aan een heat. Een professional leert je alles wat je moet weten over het karten, de go-kart en alle regels. Ook houdt de professional een oogje in het zeil tijdens de race.

Elektrisch karten in Breda voor de hele groep

Nog op zoek naar een gaaf groepsuitje? Elektrisch karten Breda maakt voor een onvergetelijke activiteit. Je hebt geen ervaring nodig om plezier te beleven tijdens karten. Lot66 is daarom de ideale locatie voor het vieren van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Ook kan je gewoon een competitief dagje met vrienden beleven.

Boek tickets voor elektrisch karten in Breda

Zin gekregen om al jouw vrienden, familie of collega’s in te maken? Laat jouw kart skills zien tijdens elektrisch karten in Breda. Er kan maar één winnaar zijn, zorg dat jij dat wordt. Reserveer tickets voor e-karten in Breda nu!

Handige artikelen

Karten

5 redenen om te gaan karten bij HappyDays

Voor wie op zoek is naar een unieke activiteit voor een kinderfeestje, verjaardag of bedrijfsuitje, read on! Karten bij HappyDays is de perfecte activiteit voor iedereen die van spanning en actie houdt. Hier geven we je 5 redenen om te gaan karten bij HappyDays in Grootebroek, Noord-Holland.

Lees meer »
Karten

Tips karting: met deze 6 tips versla jij iedereen op de kartbaan

Wanneer je een dagje uit gaat met familie, vrienden of collega’s is meedoen altijd belangrijker dan winnen. Behalve als je gaat karten natuurlijk! Tijdens een heat karten gelden compleet andere regels: jij bent hier maar met één reden en dat is winnen! Want wie wil zijn beste vriend, vriendin, vader of collega nou niet verslaan tijdens een spannende race? Geen zorgen, wij helpen! Met deze 5 relatief eenvoudige tips, wordt jij de baas van de kartbaan!

Lees meer »