Elektrisch Karten Breda

>>
Wil je elektrisch karten Breda? Dit kan bij Lot66. Hier beleef je de spannendste races in e-karts. Gegarandeerd een uniek dagje uit in Breda. Ontdek deze indoor kartbaan snel.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (2×10 min)

2u
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (2x 10min) – Weekenddeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (2x 10min) – Weekdeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon

Elektrisch karten in Breda

Wil je elektrisch karten in Breda? Je kunt genieten van e-karten bij de kartbaan van Lot66 in Breda. Op deze kartbaan vind je tactische bochten en snelle rechte stukken. Deze kartbaan is uitdagend voor ervaren en onervaren karters. Ga vol gas tijdens elektrisch karten in Breda!

Extra snelheid tijdens e-karten in Breda

Weet je wat zo cool is aan e-karten in Breda? Elektrische karts beschikken over een boosterbutton. Wanneer je gebruik maakt van deze button kan jij extra snel racen. Dit zorgt voor spectaculaire inhaalmomenten. Ready, set, race!

Elektrisch karten in Breda: de voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan elektrisch karten. Wanneer je racet in e-karts heb je geen last van de stank en het is milieubewust. Daarnaast kunnen e-karts ook centraal stilgelegd worden. Dit maakt E-karten in Breda extra veilig.

Elektrisch karten in Breda is super gaf en erg veilig. Alle deelnemers van de race ontvangen veiligheidsinstructies voor ze beginnen aan een heat. Een professional leert je alles wat je moet weten over het karten, de go-kart en alle regels. Ook houdt de professional een oogje in het zeil tijdens de race.

Elektrisch karten in Breda voor de hele groep

Nog op zoek naar een gaaf groepsuitje? Elektrisch karten Breda maakt voor een onvergetelijke activiteit. Je hebt geen ervaring nodig om plezier te beleven tijdens karten. Lot66 is daarom de ideale locatie voor het vieren van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Ook kan je gewoon een competitief dagje met vrienden beleven.

Boek tickets voor elektrisch karten in Breda

Zin gekregen om al jouw vrienden, familie of collega’s in te maken? Laat jouw kart skills zien tijdens elektrisch karten in Breda. Er kan maar één winnaar zijn, zorg dat jij dat wordt. Reserveer tickets voor e-karten in Breda nu!

Handige artikelen

Karten

Karten en bowlen – dé perfecte activiteiten voor jouw feestje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw feestje maar heb nog geen idee wat leuk is om te doen? Wij hebben het antwoord voor jou! Karten en bowlen zijn dé perfecte activiteiten voor jouw feestje en zijn geschikt voor iedere leeftijd. Daag je vrienden, familie of collega’s uit in een spannende kart race of bowlingwedstrijd en beleef de leukste dag! Lees hier waarom juist karten en bowlen de perfecte activiteiten zijn voor jouw feestje!

Lees meer »
Actief en origineel bedrijfsuitje
Karten

Actief en origineel bedrijfsuitje? Kom karten!

Op zoek naar een actief en origineel bedrijfsuitje? Karten is de ideale activiteit voor jou en jouw collega’s. Karten is uitermate geschikt voor teambuilding. Om je collega’s in een andere omgeving en op een andere manier te zien geeft een boost aan de sfeer en samenwerking. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief bedrijfsuitje.

Lees meer »