Leuke activiteiten in Breda

>>
Leuke activiteiten in Breda vind je bij Lot66. Hier heb je de keuze uit spectaculaire activiteiten zoals karten, bowlen, lasergamen en nog veel meer. Ontdek alle leuke activiteiten in Breda en boek snel je tickets.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (2x 10min) – Weekdeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
27,50
per persoon
 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten en bowlen bij Lot66

2u
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
20,00
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (3x 10min) – Weekdeal

2u 10m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
37,50
per persoon

Leuke activiteiten in Breda

Er zijn genoeg leuke activiteiten in Breda, Noord-Brabant. Maar wil jij op een unieke combinatie al deze activiteiten combineren? Dat kan! Bij Lot66 Breda zijn er diverse activiteiten te boeken en allemaal onder één dak. Klinkt goed toch? Ontdek nu alle mogelijkheden.

Wat voor leuke activiteiten zijn er in Breda?

Er zijn diverse activiteiten in Breda mogelijk voor jong en oud. Kies uit karten, lasergamen, een escape room, minigolf, lasergamen en nog veel meer. Er is altijd een activiteit die bij jou past. Ontdek alle leuke activiteiten in Breda bij Lot66.

Waar kan ik leuke activiteiten in Breda vinden?

Dat is simpel, bij Lot66 Breda natuurlijk! Hier vind je namelijk een breed assortiment aan geweldige activiteiten en dat allemaal onder één dak. Zo hoef jij ook niet van locatie te veranderen en kan jij meerdere activiteiten combineren. Bekijk daarom ook zeker alle mogelijke combideals.

Zijn er voorwaarden?

Bijna bij elke activiteit zijn er voorwaarden. Bijvoorbeeld bij karten kan je alleen meedoen wanneer je ouder bent dan 8 jaar en langer dan 1.40m. Dit in verband met de speciale kinderkarts die zij hebben. Maar voor alle leuke activiteiten in Breda gelden voorwaarden dus bekijk deze goed van te voren.

Veiligheid

De werknemers bij Lot66 zullen er alles aan doen om de veiligheid te waarborgen tijdens de leuke activiteiten in Breda. Zo is het bij karten het dragen van dichte schoenen en een lange broek verplicht. Ook krijg je bij deze activiteit een helm en extra veiligheidsinstructies. Zo weet jij zeker dat jij deze activiteit op een veilige manier kan doen.

Boek nu tickets voor de leuke activiteiten in Breda

Wil jij nu ook zo’n gave dag uit plannen? Hier vind je het volledige aanbod van leuke activiteiten in Breda. Nodig snel al jouw vrienden, familie en collega’s uit en beleef de leukste tijd bij Lot66.”

Handige artikelen

Karten

Deze 8 vlaggen kom je tegen tijdens het karten!

Als je gaat karten heb je te maken met verschillende regels. Waarom eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de veiligheid van jou en het personeel van de kartbaan. Zo zijn er verschillende vlaggen die je tegen kan komen tijdens het karten. Niet iedere vlag wordt bij elke baan gebruikt, maar deze 8 vlaggen kan je tegenkomen tijdens het karten.

Lees meer »
Karten

Vanaf welke leeftijd mag je karten?

Karten is een leuke en spannende activiteit voor jong en oud. Maar karten, vanaf welke leeftijd kan dat eigenlijk? Bij sommige kartbanen is er met karten inderdaad een minimum leeftijd vereist, en bij sommige kartbanen is er juist een minimale lengte vereist. Deze eisen kunnen verschillen per kartbaan. Wees dus altijd op de hoogte als je gaat karten over de eisen van leeftijd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Lees meer »