Indoor karten in Breda

>>
Indoor karten in Breda doe je bij Lot66. Deze gave indoor kartbaan is fantastisch voor jong en oud. Zo kunnen alle snelheidsduivels komen scheuren op dit circuit. Bekijk snel het aanbod en boek je tickets!
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (2×10 min)

2u
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (10 min) – Weekenddeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (2x 10min) – Weekdeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon

Indoor karten in Breda

Op zoek naar een locatie waar je kunt indoor karten in Breda? Kom naar Lot66 in Breda! Dit is de ultieme activiteit voor alle gelegenheden. Geniet van indoor karten in Breda tijdens jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Alles is hier mogelijk.

Indoor karten in Breda in e-karts

Tijdens indoor karten in Breda geniet jij van een spannende race in een e-kart. Niet alleen is e-karten milieuvriendelijk en maakt het minder geluid, ook is racen in e-kart extra veilig én snel. Maak gebruik van de boosterbutton voor een spectaculaire inhaalmanoeuvre. Dit is een waanzinnige ervaring voor alle waaghalzen.

Een waanzinnige indoor baan voor elk niveau

Bij Lot66 Breda vind jij een dynamische indoor kartbaan van 450 meter lang. Zo zijn er genoeg rechte stukken waar jij snel kunt racen, maar zijn er ook technische bochten waar jouw kart ultiem skills op de proef worden gesteld. De kartbaan is een goede keuze voor zowel beginnende als meer ervaren karters.

Indoor karten in het donker in Breda

Extra spanning nodig? Kom indoor karten in the dark in Breda. Kom karten in Breda bij Lot66 en ervaar hoe gaaf dit is. Tijdens een nachtrace krijgt het karten een hele nieuwe dimensie. Het licht op het circuit wordt gedimd. Alle karts zijn voorzien van felle LED koplampen en achterlampen. Hoe gaaf is dat?

Veilig indoor karten in Breda

Wanneer je ervoor kiest om te gaan indoor karten in Breda, beleef je een veilig dagje uit. Voordat je de ultieme race aangaat, ontvang je veiligheidsinstructies. Deze veiligheidsinstructies zorgen ervoor dat iedereen veilig de finish line kan crossen.

Boek tickets voor indoor karten in Breda

Ben jij helemaal klaar voor jouw volgende indoor kart avontuur? Trommel dan snel jouw vrienden, familie of collega’s op voor een dag om nooit meer te vergeten. Eén ding is zeker: indoor karten in Breda is ontzettend spannend!

Handige artikelen

Karten

Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Lees meer »