Kinderfeestje karten Breda

>>
Kinderfeestje Karten Breda. Ben jij klaar om te gaan karten tijdens jouw kinderfeestje in Breda? In Breda, Noord-Brabant vind je activiteitencentrum Lot66. Deze locatie heeft een breed aanbod aan activiteiten die jij tijdens jouw volgende kinderfeestje kunt organiseren. Bekijk snel de arrangementen.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (10 min) – Weekenddeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (2×10 min)

2u
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
26,75
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten en bowlen bij Lot66

2u
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
20,00
per persoon

Kinderfeestje karten Breda

Ben je benieuwd waar je kunt karten met kinderen in Breda? Bij Lot66 in Breda kan je zelfs met de kleinste snelheidsduivels terecht. Er geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en een minimumlengte van 1,40 meter.

Karten met kinderen in Breda is waanzinnig

Wanneer jij kiest voor een kinderfeestje karten in Breda kan je bij Lot66 een dag vol plezier beleven. In Breda vind je een indoor kartbaan met uitdagende bochten waar jij je kart skills ultiem op de proef kunt stellen. Ben jij de snelste van de dag?

De go-karts van Lot66 zijn elektrisch. Dit brengt een paar leuke voordelen met zich mee. Behalve dat deze e-karts niet stinken naar benzine en geen herrie maken als ze door de bocht scheuren, trekken ze ook nog eens razendsnel op. En dat is nog niet alles. Ook zijn de elektrische karts uitgerust met een boosterbutton. Als jij deze indrukt krijgt je kart eventjes een ‘boost’. Hierdoor ga je extra snel. Ideaal voor inhaalmanoeuvres of om de competitie voor te blijven.

Competitief kinderfeestje karten Breda

Wanneer je zoekt naar een competitief en actief kinderfeestje, dan is karten met kinderen in Breda het enige juiste antwoord. De kinderen kunnen met elkaar de competitie aangaan op een leuke manier. Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor een zenuwslopend kinderfeestje.

Karten is veilig

Buiten dat karten erg gaaf is voor kinderen, is karten ook erg veilig voor elke racer. Alle kinderen ontvangen veiligheidsinstructies van een professional. Tijdens deze instructies leren zij alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. Deze professional houdt ook een oogje in het zeil tijdens de race. Ook kunnen de elektrische karts van Lot66 centraal worden stilgelegd, mocht er toch wat gebeuren op de baan.

Boek tickets voor kinderfeestje karten in Breda

Zin gekregen om met jouw kinderfeestje te karten in Breda. Wacht dan niet langer en boek jouw tickets voor een dagje uit bij Lot66 om nooit te vergeten. De kinderen zullen nog dagenlang napraten over het plezier wat zij hebben beleefd.

Handige artikelen

Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »