Kinderfeestje karten Breda

>>
Kinderfeestje Karten Breda. Ben jij klaar om te gaan karten tijdens jouw kinderfeestje in Breda? In Breda, Noord-Brabant vind je activiteitencentrum Lot66. Deze locatie heeft een breed aanbod aan activiteiten die jij tijdens jouw volgende kinderfeestje kunt organiseren. Bekijk snel de arrangementen.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (10 min) – Weekenddeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (2x 10min) – Weekdeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (2x 10min) – Weekenddeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon

Kinderfeestje karten Breda

Ben je benieuwd waar je kunt karten met kinderen in Breda? Bij Lot66 in Breda kan je zelfs met de kleinste snelheidsduivels terecht. Er geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en een minimumlengte van 1,40 meter.

Karten met kinderen in Breda is waanzinnig

Wanneer jij kiest voor een kinderfeestje karten in Breda kan je bij Lot66 een dag vol plezier beleven. In Breda vind je een indoor kartbaan met uitdagende bochten waar jij je kart skills ultiem op de proef kunt stellen. Ben jij de snelste van de dag?

De go-karts van Lot66 zijn elektrisch. Dit brengt een paar leuke voordelen met zich mee. Behalve dat deze e-karts niet stinken naar benzine en geen herrie maken als ze door de bocht scheuren, trekken ze ook nog eens razendsnel op. En dat is nog niet alles. Ook zijn de elektrische karts uitgerust met een boosterbutton. Als jij deze indrukt krijgt je kart eventjes een ‘boost’. Hierdoor ga je extra snel. Ideaal voor inhaalmanoeuvres of om de competitie voor te blijven.

Competitief kinderfeestje karten Breda

Wanneer je zoekt naar een competitief en actief kinderfeestje, dan is karten met kinderen in Breda het enige juiste antwoord. De kinderen kunnen met elkaar de competitie aangaan op een leuke manier. Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor een zenuwslopend kinderfeestje.

Karten is veilig

Buiten dat karten erg gaaf is voor kinderen, is karten ook erg veilig voor elke racer. Alle kinderen ontvangen veiligheidsinstructies van een professional. Tijdens deze instructies leren zij alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. Deze professional houdt ook een oogje in het zeil tijdens de race. Ook kunnen de elektrische karts van Lot66 centraal worden stilgelegd, mocht er toch wat gebeuren op de baan.

Boek tickets voor kinderfeestje karten in Breda

Zin gekregen om met jouw kinderfeestje te karten in Breda. Wacht dan niet langer en boek jouw tickets voor een dagje uit bij Lot66 om nooit te vergeten. De kinderen zullen nog dagenlang napraten over het plezier wat zij hebben beleefd.

Handige artikelen

Karten

Karten op benzine vs elektrisch karten

Echte kartliefhebbers hebben het gelijk door als ze een kartbaan bezoeken. De verschillen tussen elektrische karts en benzine karts zijn namelijk niet alleen merkbaar tijdens het rijden zelf. Maar waarom kiest de ene kartbaan voor benzine en de andere kartbaan voor elektrisch? Lees verder en leer wat de verschillen zijn tussen de twee meest voorkomende type karts.

Lees meer »
Karten

Goedkoop karten? Hier moet je op letten!

Karten is niet alleen spannend en uitdagend, het is ook nog eens de perfecte activiteit voor een dagje uit! Heb jij zin om binnenkort te gaan karten met vrienden, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Let dan op de volgende punten, zodat jij vanaf nu altijd goedkoop kan karten!

Lees meer »