Kartbaan Harderwijk

>>
Een leuke tijd beleef jij op de kartbaan van Harderwijk. Op deze kartbaan in Gelderland is jouw kartuitje iets anders dan normaal. Op de kartbaan in Harderwijk ga je namelijk drift karten.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Harderwijk

Ontdek kartbaan Harderwijk

Heb jij zin om een dagje lekker te crossen op een kartbaan en hou jij ook nog eens van driften? Dan ben jij bij kartbaan Harderwijk op het juiste adres. Hier kan jij namelijk indoor drift karten.

Naar voren en opzij

De karts in Harderwijk zijn speciale driftkrats. Deze gaan niet alleen hard vooruit, maar ook hard opzij. Het gaat tijdens een potje karten nu niet alleen om snelheid, maar huist om behendigheid. Zorg dat jij niet in de bandenmuur terecht komt maar als eerste de finish bereikt.

Kartbaan Harderwijk voor iedereen

Bij kartbaan Harderwijk kun je vanaf een jonge leeftijd al karten. Iedereen die 8 jaar oud is en langer dan 130cm mag komen karten. Nodig dus snel jouw vrienden, vriendinnen, familie of collega’s uit en ga drift karten op de indoor kartbaan!

Boek snel jouw tickets

Kan jij niet wachten om te gaan drift karten? Plan dan nu snel jouw volgende dagje uit. En bij Kartbaan Harderwijk kan je niet alleen korte, en zijn veel andere leuke activiteiten waarmee jij je dagje weg kan combineren! Waar wacht je nog op? Boek snel jouw tickets en ga karten.

Handige artikelen

Karten enschede
Karten

Top 5 leukste activiteiten in Enschede voor een dagje uit

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede, Overijssel om te doen voor een dagje uit? In Enschede is er van alles te beleven voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar activiteiten in Enschede die actief zijn, waar je je hersens kan laten kraken of waar de adrenaline door je lichaam giert: in Enschede kan het allemaal. Wij geven je tips over de 5 leukste activiteiten in Enschede bij Zero55 voor een onvergetelijke dag.

Lees meer »