Facebook
WhatsApp
Logo De Fabriek

De Fabriek

4.8
4.8/5

Drift karten bij De Fabriek is een geweldige belevenis!

Highlights

Drift karten bij De Fabriek is gegarandeerd een geslaagd uitje.

Drift karten is mogelijk vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.30m.

De leukste activiteit voor elke gelegenheid.

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een gaaf uitje? Kom dan zeker drift karten bij De Fabriek in Harderwijk, Gelderland. Een fantastische activiteit om te doen met kinderen van 8 tot 14 jaar.

"Een zeer leuke ervaring om te doen met kinderen!"
Niels Struik
Local expert
Offerte aanvraag

Op dit moment is het niet mogelijk een offerte aanvraag te doen.

Locatie

De Fabriek, Baanweg, Harderwijk, Nederland

Veel gestelde vragen

Drift karten bij De Fabriek is mogelijk vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.30m. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn special drift karts beschikbaar.

Ja, drift karten bij De Fabriek is veilig. Er is altijd tijdens het drift kaarten een baanofficial aanwezig om de activiteit in de gaten te houden.

Tickets omschrijving

Openingstijden

Over De Fabriek

Drift karten bij De Fabriek

Wil jij een unieke belevenis meemaken? Dan ben jij op het juiste adres bij De Fabriek. Hier ga je namelijk drift karten. Hoe hard jij over de baan scheurt is helemaal jouw keuze. Iedereen kan komen drift karten en zal het snel onder de knie hebben. ’s Avonds geniet je van sfeerverlichting op de baan.

Per heat rijden er tussen de 6 en 10 karts op de baan. Dit verschilt per groep en uiteraard per leeftijd en ervaring. Er zijn mogelijkheden om elkaar in te halen op speciale plekken op de baan hiervoor.

Veilig drift karten bij De Fabriek

Om de activiteit zo veilig mogelijk te laten verlopen, zal er vooraf duidelijke veiligheidsinstructies gegeven worden. Daarnaast zal een baanofficial ook opletten tijdens het driften om gevaarlijke situaties te voorkomen. Hierbij ontvang je wederom soms instructies om te zorgen dat iedereen op een leuke en veilige manier kan drift karten.

Leuk uitje voor kinderen

Iedereen kan komen drift karten bij De Fabriek! Zo is drift karten al mogelijk vanaf 8 jaar oud en een minimale lengte van 1.30m. De kinderen rijden in speciale drift karts. Deze zijn speciaal voor kinderen ontworpen voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud.

Drift karten bij De Fabriek met elke gelegenheid

Drift karten is de ideale activiteit voor elke gelegenheid. Of je dus nu met een groep vrienden wilt komen drift karten of een feest aan het organiseren bent: drift karten bij De Fabriek is de geschikte activiteit. Perfect dus voor bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Boek jouw tickets nu

Al zin gekregen om te gaan drift karten bij De Fabriek? Start dan nu met het plannen van jouw bezoek en scoor snel je tickets.