Drift karten Harderwijk

>>
Drift karten Harderwijk. Het leukste uitje in Harderwijk organiseer je bij De Fabriek! Kom drift karten in Harderwijk en beleef de leukste tijd op de indoor kartbaan. Boek snel je tickets.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Harderwijk

Drift karten Harderwijk

Drift karten Harderwijk is een fantastische activiteit voor jouw volgende uitje. Hier genieten jong en oud van een onvergetelijke tijd op de indoor kartbaan. Perfect voor elke gelegenheid. Kom daarom zeker drift karten Harderwijk, Gelderland.

De leukste locatie voor drift karten Harderwijk

In Harderwijk vind je een fantastische locatie voor drift karten. Bij De Fabriek beleeft iedereen een geweldige tijd. Scheur over de indoor kartbaan en laat je drift skills zien. Hoe meer je de driftkart beheerst, hoe sneller je kan gaan. Bij elke heat zijn er rond de 6 tot 10 driftkarts op de baan. Dit hangt af van de leeftijd, de groep en de ervaring.

Iedereen kan drift karten Harderwijk

Het leukste aan drift karten Harderwijk is dat iedereen het kan doen. Hierdoor is drift karten Harderwijk ook de ideale activiteit voor elke gelegenheid. Bij De Fabriek zijn er ook speciale drift karts voor kinderen tussen de 8-12 jaar oud aanwezig. Daarom is drift karten Harderwijk al mogelijk vanaf een jonge leeftijd. Wel geldt er ook een minimum lengte van 1.30 meter.

Veilig drift karten in Harderwijk

Niet alleen beleef je veel plezier tijdens het drift karten, het is ook nog eens veilig. Zo wordt er van te voren goed uitgelegd wat je te verwachten staat. Er zal ook een baan professional aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden tijdens de race.

De leukste activiteit voor elke gelegenheid

Drift karten Harderwijk is perfect voor elke gelegenheid. Daarom kan je altijd bij De Fabriek terecht voor jouw kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Drift karten is namelijk een geschikte activiteit voor iedereen. Kom snel zo’n onvergetelijk uitje beleven!

Boek jouw tickets

Ben jij klaar om een top dag te beleven? Nodig dan snel al je vrienden uit en plan jouw bezoek naar De Fabriek. Reserveer snel je tickets.

Handige artikelen

Karten

Deze 8 vlaggen kom je tegen tijdens het karten!

Als je gaat karten heb je te maken met verschillende regels. Waarom eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de veiligheid van jou en het personeel van de kartbaan. Zo zijn er verschillende vlaggen die je tegen kan komen tijdens het karten. Niet iedere vlag wordt bij elke baan gebruikt, maar deze 8 vlaggen kan je tegenkomen tijdens het karten.

Lees meer »
Actief en origineel bedrijfsuitje
Karten

Actief en origineel bedrijfsuitje? Kom karten!

Op zoek naar een actief en origineel bedrijfsuitje? Karten is de ideale activiteit voor jou en jouw collega’s. Karten is uitermate geschikt voor teambuilding. Om je collega’s in een andere omgeving en op een andere manier te zien geeft een boost aan de sfeer en samenwerking. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief bedrijfsuitje.

Lees meer »
Karten

Verloren? Dit zijn de beste smoesjes tijdens karten

Je gaat karten met je vrienden en het is ronde na ronde razend spannend. Maar helaas kan niet iedereen eerste worden. Hoe groot of klein het verschil ook is, de smoesjes van iedereen die niet op die felbegeerde eerste plek zijn geëindigd stromen sneller binnen dan het verschil tussen de eerste en de tweede plek. Komt dit jou ook bekend voor?  Met welk van deze smoesjes tijdens karten komen jouw vrienden aanzetten?

Lees meer »