Drift karten Harderwijk

>>
Drift karten Harderwijk. Het leukste uitje in Harderwijk organiseer je bij De Fabriek! Kom drift karten in Harderwijk en beleef de leukste tijd op de indoor kartbaan. Boek snel je tickets.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Harderwijk

Drift karten Harderwijk

Drift karten Harderwijk is een fantastische activiteit voor jouw volgende uitje. Hier genieten jong en oud van een onvergetelijke tijd op de indoor kartbaan. Perfect voor elke gelegenheid. Kom daarom zeker drift karten Harderwijk, Gelderland.

De leukste locatie voor drift karten Harderwijk

In Harderwijk vind je een fantastische locatie voor drift karten. Bij De Fabriek beleeft iedereen een geweldige tijd. Scheur over de indoor kartbaan en laat je drift skills zien. Hoe meer je de driftkart beheerst, hoe sneller je kan gaan. Bij elke heat zijn er rond de 6 tot 10 driftkarts op de baan. Dit hangt af van de leeftijd, de groep en de ervaring.

Iedereen kan drift karten Harderwijk

Het leukste aan drift karten Harderwijk is dat iedereen het kan doen. Hierdoor is drift karten Harderwijk ook de ideale activiteit voor elke gelegenheid. Bij De Fabriek zijn er ook speciale drift karts voor kinderen tussen de 8-12 jaar oud aanwezig. Daarom is drift karten Harderwijk al mogelijk vanaf een jonge leeftijd. Wel geldt er ook een minimum lengte van 1.30 meter.

Veilig drift karten in Harderwijk

Niet alleen beleef je veel plezier tijdens het drift karten, het is ook nog eens veilig. Zo wordt er van te voren goed uitgelegd wat je te verwachten staat. Er zal ook een baan professional aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden tijdens de race.

De leukste activiteit voor elke gelegenheid

Drift karten Harderwijk is perfect voor elke gelegenheid. Daarom kan je altijd bij De Fabriek terecht voor jouw kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Drift karten is namelijk een geschikte activiteit voor iedereen. Kom snel zo’n onvergetelijk uitje beleven!

Boek jouw tickets

Ben jij klaar om een top dag te beleven? Nodig dan snel al je vrienden uit en plan jouw bezoek naar De Fabriek. Reserveer snel je tickets.

Handige artikelen