Indoor karten Harderwijk

>>
Indoor karten Harderwijk. Ontdek de gaafste indoor kartbaan in Harderwijk: De Fabriek! Geniet van drift karten en boek eventueel andere gave activiteiten bij.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Harderwijk

 • Alle leeftijden
 • Indoor

Harderwijk: halve race Simracen bij De Fabriek

1u 15m
jaar
De Fabriek
 • Harderwijk
4.8 / 5
34,40
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Harderwijk: Kinderfeestje Driftkarten & Eten bij De Fabriek

2u
jaar
De Fabriek
 • Harderwijk
4.8 / 5
25,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Harderwijk: 2x Driftkarten bij De Fabriek

47m
jaar
De Fabriek
 • Harderwijk
4.8 / 5
19,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Harderwijk: 5 Rondes Simracen bij De Fabriek

20m
jaar
De Fabriek
 • Harderwijk
4.8 / 5
11,45
per persoon

Indoor karten Harderwijk

Indoor karten Harderwijk is een geweldige activiteit voor jouw volgende uitstapje. Alle leeftijden kunnen hier racen op de indoor kartbaan. Een geschikte activiteit voor elke gelegenheid. Ga daarom indoor karten Harderwijk, Gelderland.

Ontdek indoor karten Harderwijk

In Harderwijk vind je een sensationele locatie voor indoor karten. Bij De Fabriek kan iedereen indoor karten. Race over de indoor kartbaan en laat je drift skills zien. Hoe meer je de driftkart beheerst, hoe sneller je gaat. Bij elke heat zijn er rond de 6 tot 10 driftkarts op de baan. Dit verschilt per groep, leeftijd en ervaring.

Iedereen kan indoor karten Harderwijk

Het leukste aan indoor karten Harderwijk is dat iedereen welkom is. Daarom is indoor karten Harderwijk de ideale activiteit voor elke gelegenheid. Bij De Fabriek zijn er ook speciale drift karts voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Hierdoor is indoor karten Harderwijk mogelijk voor de jonge snelheidsduivels. Wel moet je minimaal 1.30 meter lang zijn.

Veilig indoor karten in Harderwijk

Indoor karten Harderwijk is niet alleen super leuk, het is ook veilig. Van te voren zal er verteld worden wat de regels zijn en wat je kan verwachten. Daarnaast is er een baan professional aanwezig tijdens de race om een oogje in het zeil te houden. Zo ga jij veilig indoor karten in Harderwijk.

De leukste activiteit voor elke gelegenheid

Indoor karten Harderwijk is geschikt voor elke gelegenheid. Daarom kan je altijd bij De Fabriek terecht voor jouw kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Indoor karten is leuk voor iedereen en vandaar de ideale activiteit. Ontdek alle mogelijkheden voor indoor karten Harderwijk.

Boek jouw kart tickets

Wil jij nou ook zo’n onvergetelijke dag meemaken? Nodig dan snel al je vrienden uit en plan jouw bezoek naar De Fabriek. Reserveer snel je tickets voor indoor karten bij De Fabriek!

Handige artikelen

Karten

Verloren? Dit zijn de beste smoesjes tijdens karten

Je gaat karten met je vrienden en het is ronde na ronde razend spannend. Maar helaas kan niet iedereen eerste worden. Hoe groot of klein het verschil ook is, de smoesjes van iedereen die niet op die felbegeerde eerste plek zijn geëindigd stromen sneller binnen dan het verschil tussen de eerste en de tweede plek. Komt dit jou ook bekend voor?  Met welk van deze smoesjes tijdens karten komen jouw vrienden aanzetten?

Lees meer »
Karten enschede
Karten

Top 5 leukste activiteiten in Enschede voor een dagje uit

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede, Overijssel om te doen voor een dagje uit? In Enschede is er van alles te beleven voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar activiteiten in Enschede die actief zijn, waar je je hersens kan laten kraken of waar de adrenaline door je lichaam giert: in Enschede kan het allemaal. Wij geven je tips over de 5 leukste activiteiten in Enschede bij Zero55 voor een onvergetelijke dag.

Lees meer »