Indoor karten Harderwijk

>>
Indoor karten Harderwijk. Ontdek de gaafste indoor kartbaan in Harderwijk: De Fabriek! Geniet van drift karten en boek eventueel andere gave activiteiten bij.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Harderwijk

Indoor karten Harderwijk

Indoor karten Harderwijk is een geweldige activiteit voor jouw volgende uitstapje. Alle leeftijden kunnen hier racen op de indoor kartbaan. Een geschikte activiteit voor elke gelegenheid. Ga daarom indoor karten Harderwijk, Gelderland.

Ontdek indoor karten Harderwijk

In Harderwijk vind je een sensationele locatie voor indoor karten. Bij De Fabriek kan iedereen indoor karten. Race over de indoor kartbaan en laat je drift skills zien. Hoe meer je de driftkart beheerst, hoe sneller je gaat. Bij elke heat zijn er rond de 6 tot 10 driftkarts op de baan. Dit verschilt per groep, leeftijd en ervaring.

Iedereen kan indoor karten Harderwijk

Het leukste aan indoor karten Harderwijk is dat iedereen welkom is. Daarom is indoor karten Harderwijk de ideale activiteit voor elke gelegenheid. Bij De Fabriek zijn er ook speciale drift karts voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Hierdoor is indoor karten Harderwijk mogelijk voor de jonge snelheidsduivels. Wel moet je minimaal 1.30 meter lang zijn.

Veilig indoor karten in Harderwijk

Indoor karten Harderwijk is niet alleen super leuk, het is ook veilig. Van te voren zal er verteld worden wat de regels zijn en wat je kan verwachten. Daarnaast is er een baan professional aanwezig tijdens de race om een oogje in het zeil te houden. Zo ga jij veilig indoor karten in Harderwijk.

De leukste activiteit voor elke gelegenheid

Indoor karten Harderwijk is geschikt voor elke gelegenheid. Daarom kan je altijd bij De Fabriek terecht voor jouw kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Indoor karten is leuk voor iedereen en vandaar de ideale activiteit. Ontdek alle mogelijkheden voor indoor karten Harderwijk.

Boek jouw kart tickets

Wil jij nou ook zo’n onvergetelijke dag meemaken? Nodig dan snel al je vrienden uit en plan jouw bezoek naar De Fabriek. Reserveer snel je tickets voor indoor karten bij De Fabriek!

Handige artikelen

Karten tijdens je vakantie.
Karten

Karten tijdens je vakantie

Wellicht heb je het al eens gedaan – of nog niet – maar karten tijdens je vakantie is het allerleukst om te doen! In sommige landen zoals in Spanje wordt er vaak tijdens de zonvakantie een kart uitje georganiseerd. Lees snel verder waar en waarom jij wilt karten tijdens je vakantie.

Lees meer »