Outdoor karten in Eefde

>>
Wil je komen outdoor karten in Eefde? Op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde beleef je de meest bloedstollende races. Ga vol gas over dit uitdagend circuit. Ontdek nu zelf waarom outdoor karten in Eefde zo gaaf is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: kinderkarten bij Adventure Eefde (2x 10min)

1u 25m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
19,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (10min)

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
16,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
36,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 1x kinderkarten bij Adventure Eefde

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
10,00
per persoon

Outdoor karten in Eefde

Op zoek naar een plek waar je kan outdoor karten in Eefde? Kom dan naar Adventure Eefde. Adventure Eefde beschikt over een outdoor kartbaan waar je eindeloos veel plezier kan beleven. Geniet van 600 meter aan uitdagende bochten, snelle rechte stukken en indrukwekkende inhaal stukken.

Outdoor karten in Eefde is het leukste groepsuitje

Als je op zoek bent naar een plek om een groepsuitje te organiseren, dan is Adventure Eefde de ideale locatie. Outdoor karten in Eefde is de beste activiteit voor het vieren van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon een leuk dagje uit met vrienden.

Outdoor karten in Eefde is veilig voor iedereen

Wanneer je kiest voor outdoor karten in Eefde beleef je een leuke en ook erg veilige race. Voordat je de kart instapt, krijg je veiligheidsinstructies van een van de professionals. De professional vertelt je alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en alle regels.

Outdoor karten in Eefde voor kinderen

Het leuke aan deze activiteit is dat ook kinderen kunnen genieten hiervan. Kinderen krijgen een kart toegewezen die past bij hun lengte en leeftijd. Kinderkarts beschikken over minder kracht, zijn kleiner en hebben minder snelheid. Om te mogen racen in een kinderkart geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en een minimum lengte van 1,35 meter bij Adventure Eefde.

Vier een kinderfeestje met outdoor karten in Eefde

Outdoor karten in Eefde voor kinderen een echte competitieve en uitdagende activiteit. Dit maakt deze kartbaan dan ook zeer geschikt voor het vieren van kinderfeestjes. De jonge racemonsters beleven bij Adventure Eefde een dag die ze nooit zullen vergeten en waar ze nog lang over zullen napraten.

Boek tickets voor outdoor karten in Eefde

Zin gekregen om de innerlijke snelheidsduivel in je los te laten? Dat kan bij Adventure Eefde. Trommel snel al jouw vrienden, familie of collega’s op voor een waanzinnige outdoor race. Boek je tickets nu!

Handige artikelen

types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »
Familie karten: karten bij HappyDays
Karten

Familie karten: de leukste activiteit

Wil je graag met de familie karten? Dat kan. Karten is het gaafste uitje om te doen samen met de hele familie. Daag jouw broertje, nichtje, tante, vader en misschien zelfs opa uit voor de ultieme race. Tijdens een sportief uitje kan heel de familie genieten van karten. Ontdek de leukste kartbanen om met je familie te karten.

Lees meer »