Dingen om te doen in Eefde

>>
Ben je op zoek naar dingen om te doen in Eefde? Bij Adventure Eefde beleef je de meest gave avonturen. Ontdek nu snel de leuke dingen om te doen in Eefde.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: kinderkarten bij Adventure Eefde (2x 10min)

1u 25m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
19,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (2x10min)

1u 30m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 1x kinderkarten bij Adventure Eefde

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
10,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
36,00
per persoon

Dingen om te doen in Eefde

Ben jij op zoek naar gave dingen om te doen in Eefde? Dan ben je bij Adventure Eefde zeker weten aan het juiste adres. Tijdens een heat karten zal je de adrenaline door je lichaam voelen gieren terwijl je vol gas over het outdoor circuit scheurt.

Karten: een van de meest vette dingen om te doen in Eefde

Karten op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde is een van de meest dingen om te doen in Eefde. Claim jij de 1e plek op het podium? Dit is de ultieme locatie om jouw kart skills in praktijk te laten zien. Voor de volwassenkarts moet je minimaal 12 jaar oud en 1,40m of groter zijn.

Leuke outdoor activiteiten in Eefde

Karten in Eefde is spectaculair omdat je in de buitenlucht racet. Hier kan je de ultieme kart ervaring beleven. Trap het gaspedaal tot de grond op de stimulerende rechte stukken. Eén ding is zeker: snelheid en spanning zijn gegarandeerd.

Dingen om te doen voor kinderen in Eefde

Zodra je kiest voor karten bij Adventure Eefde, kan je ook met de kinderen komen. Er geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1,35m bij de kinderkarts. Kinderen kunnen hier hun geluk niet op.

Karten is veilig

Buiten dat karten een van de ontzettend leuke dingen is om te doen in Eefde, is karten ook erg veilig voor elke racer. Iedereen ontvangt veiligheidsinstructies van de professional. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. Deze professional houdt ook een oogje in het zeil tijdens de race.

Boek tickets voor dingen om te doen in Eefde

Nu je weet dat karten een van de meest coole dingen is om te doen in Eefde, is het tijd om jouw race outfit aan te trekken. Daag al jouw tegenstanders uit en ervaar een uniek karting uitje. Boek nu tickets voor de vette dingen om te doen in Eefde!

Handige artikelen

VR racen bij Immersive in Almere
Karten

VR racen: een unieke race experience

Als je op zoek bent naar een unieke race experience, dan is VR racen de ultieme ervaring voor jou. Tijdens een VR race, race je in een simulator. Met een VR-bril op scheur je over het circuit van je dromen en versla je coureurs als Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ontdek wat VR racen inhoudt en waar je dit kunt doen. 

Lees meer »
Karten enschede
Karten

Top 5 leukste activiteiten in Enschede voor een dagje uit

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede, Overijssel om te doen voor een dagje uit? In Enschede is er van alles te beleven voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar activiteiten in Enschede die actief zijn, waar je je hersens kan laten kraken of waar de adrenaline door je lichaam giert: in Enschede kan het allemaal. Wij geven je tips over de 5 leukste activiteiten in Enschede bij Zero55 voor een onvergetelijke dag.

Lees meer »