Dingen om te doen in Eefde

>>
Ben je op zoek naar dingen om te doen in Eefde? Bij Adventure Eefde beleef je de meest gave avonturen. Ontdek nu snel de leuke dingen om te doen in Eefde.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
31,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (2x10min)

1u 30m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: kinderkarten bij Adventure Eefde (2x 10min)

1u 25m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
19,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
36,00
per persoon

Dingen om te doen in Eefde

Ben jij op zoek naar gave dingen om te doen in Eefde? Dan ben je bij Adventure Eefde zeker weten aan het juiste adres. Tijdens een heat karten zal je de adrenaline door je lichaam voelen gieren terwijl je vol gas over het outdoor circuit scheurt.

Karten: een van de meest vette dingen om te doen in Eefde

Karten op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde is een van de meest dingen om te doen in Eefde. Claim jij de 1e plek op het podium? Dit is de ultieme locatie om jouw kart skills in praktijk te laten zien. Voor de volwassenkarts moet je minimaal 12 jaar oud en 1,40m of groter zijn.

Leuke outdoor activiteiten in Eefde

Karten in Eefde is spectaculair omdat je in de buitenlucht racet. Hier kan je de ultieme kart ervaring beleven. Trap het gaspedaal tot de grond op de stimulerende rechte stukken. Eén ding is zeker: snelheid en spanning zijn gegarandeerd.

Dingen om te doen voor kinderen in Eefde

Zodra je kiest voor karten bij Adventure Eefde, kan je ook met de kinderen komen. Er geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1,35m bij de kinderkarts. Kinderen kunnen hier hun geluk niet op.

Karten is veilig

Buiten dat karten een van de ontzettend leuke dingen is om te doen in Eefde, is karten ook erg veilig voor elke racer. Iedereen ontvangt veiligheidsinstructies van de professional. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. Deze professional houdt ook een oogje in het zeil tijdens de race.

Boek tickets voor dingen om te doen in Eefde

Nu je weet dat karten een van de meest coole dingen is om te doen in Eefde, is het tijd om jouw race outfit aan te trekken. Daag al jouw tegenstanders uit en ervaar een uniek karting uitje. Boek nu tickets voor de vette dingen om te doen in Eefde!

Handige artikelen

Karten

Welke kleding draag je tijdens karten?

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je begint met karten, is het belangrijk dat je de juiste kleding aantrekt. Denk hierbij aan schoenen, overall, helm etc. Maar waarom draag je al deze beschermende kleding en wat moet je nog meer aan om veilig het kartcircuit op te gaan? Lees het hier!

Lees meer »
Karten

Verloren? Dit zijn de beste smoesjes tijdens karten

Je gaat karten met je vrienden en het is ronde na ronde razend spannend. Maar helaas kan niet iedereen eerste worden. Hoe groot of klein het verschil ook is, de smoesjes van iedereen die niet op die felbegeerde eerste plek zijn geëindigd stromen sneller binnen dan het verschil tussen de eerste en de tweede plek. Komt dit jou ook bekend voor?  Met welk van deze smoesjes tijdens karten komen jouw vrienden aanzetten?

Lees meer »
Karten

Met deze regels kan jij veilig karten

Jij hebt je kart activiteit geboekt en bent helemaal klaar om in de kart te stappen en te racen. Maar hoe win jij op een eerlijke en veilige manier? Alles wat jij moet weten om veilig te karten zetten we voor je op een rijtje.

Lees meer »