Karten en klimmen in Eefde

>>
Wil je graag karten en klimmen in Eefde? Dat kan bij Adventure Eefde. Geniet van deze waanzinnige activiteiten en ervaar een onvergetelijk uitje.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 3x kinderkarten bij Adventure Eefde

2u 15m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
27,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: 3 heats karten bij Adventure Eefde (volwassenen)

2u 5m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
42,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
36,00
per persoon
 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (kind) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon

Karten en klimmen in Eefde

Wil je graag karten en klimmen Eefde? Kom dan naar Adventure Eefde. Deze locatie heeft alles onder één dak voor een onvergetelijk uitje. Ontdek nu zelf karten en klimmen in Eefde bij Adventure Eefde.

Karten en klimmen Eefde: de gaafste activiteiten

Adventure Eefde beschikt over een moderne kartbaan die uitdagend is voor zowel beginnende als ervaren coureurs. Op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde maak je herinneringen om nooit meer te vergeten. Ervaar stimulerende rechte stukken en uitdagende bochten.

Niet bang voor hoogtes? Dan is klimmen in het klimpark een geschikte activiteit voor jou. Dit klimbos is een van de grootste klimbossen van Nederland en belooft een grote uitdaging te zijn. Je kunt hier onder andere klimmen in bomen, tokkelen en ziplinen. Het maakt niet uit of je ervaren of onervaren bent met klimmen. Er zijn verschillende parcours, dus je kunt zelf de moeilijkheidsgraad van het parcour kiezen.

Veilig karten en klimmen Eefde

Karten en klimmen Eefde is uitdagend, erg cool en ook nog eens super veilig. Voordat je gaat karten en klimmen in Eefde krijg je eerst veiligheidsinstructies van een professional. Gedurende deze instructies leer je alles wat je moet weten over karten en klimmen Eefde. De professional is ook gedurende de activiteit aanwezig voor begeleiding.

Combineer karten en klimmen in Eefde

Kan je niet kiezen of je wilt karten of klimmen in Eefde? Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij Adventure Eefde kan je genieten van beide activiteiten. Combineer deze toffe activiteiten met elkaar en beleef een spectaculair uitje. Eén ding is zeker: jullie zullen nog dagenlang napraten over dit avontuur.

Boek tickets voor karten en klimmen Eefde

Zin gekregen om te karten en klimmen in Eefde? Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een waanzinnig uitje. Combineer deze activiteiten met elkaar voor een onvergetelijke dag. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Karten

Goedkoop karten? Hier moet je op letten!

Karten is niet alleen spannend en uitdagend, het is ook nog eens de perfecte activiteit voor een dagje uit! Heb jij zin om binnenkort te gaan karten met vrienden, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Let dan op de volgende punten, zodat jij vanaf nu altijd goedkoop kan karten!

Lees meer »
Karten

Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Lees meer »
Indoor karten bij ZERO55 Apeldoorn
Karten

Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden. Lees snel waarom jij samen met je vrienden dit moet doen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Lees meer »