Karten en klimmen in Eefde

>>
Wil je graag karten en klimmen in Eefde? Dat kan bij Adventure Eefde. Geniet van deze waanzinnige activiteiten en ervaar een onvergetelijk uitje.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (kind) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
25,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
31,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: 3 heats karten bij Adventure Eefde (volwassenen)

2u 5m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
42,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 3x kinderkarten bij Adventure Eefde

2u 15m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
27,00
per persoon

Karten en klimmen in Eefde

Wil je graag karten en klimmen Eefde? Kom dan naar Adventure Eefde. Deze locatie heeft alles onder één dak voor een onvergetelijk uitje. Ontdek nu zelf karten en klimmen in Eefde bij Adventure Eefde.

Karten en klimmen Eefde: de gaafste activiteiten

Adventure Eefde beschikt over een moderne kartbaan die uitdagend is voor zowel beginnende als ervaren coureurs. Op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde maak je herinneringen om nooit meer te vergeten. Ervaar stimulerende rechte stukken en uitdagende bochten.

Niet bang voor hoogtes? Dan is klimmen in het klimpark een geschikte activiteit voor jou. Dit klimbos is een van de grootste klimbossen van Nederland en belooft een grote uitdaging te zijn. Je kunt hier onder andere klimmen in bomen, tokkelen en ziplinen. Het maakt niet uit of je ervaren of onervaren bent met klimmen. Er zijn verschillende parcours, dus je kunt zelf de moeilijkheidsgraad van het parcour kiezen.

Veilig karten en klimmen Eefde

Karten en klimmen Eefde is uitdagend, erg cool en ook nog eens super veilig. Voordat je gaat karten en klimmen in Eefde krijg je eerst veiligheidsinstructies van een professional. Gedurende deze instructies leer je alles wat je moet weten over karten en klimmen Eefde. De professional is ook gedurende de activiteit aanwezig voor begeleiding.

Combineer karten en klimmen in Eefde

Kan je niet kiezen of je wilt karten of klimmen in Eefde? Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij Adventure Eefde kan je genieten van beide activiteiten. Combineer deze toffe activiteiten met elkaar en beleef een spectaculair uitje. Eén ding is zeker: jullie zullen nog dagenlang napraten over dit avontuur.

Boek tickets voor karten en klimmen Eefde

Zin gekregen om te karten en klimmen in Eefde? Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een waanzinnig uitje. Combineer deze activiteiten met elkaar voor een onvergetelijke dag. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Karten

Driftkarten: zo doe je dat

Drift karten is een bijzondere techniek en vergt veel skills om het te kunnen meesteren. Tijdens het driften, gebruik je jouw kart om haakse bochten te maken. Heb jij altijd al willen weten hoe je kunt drift karten? In dit artikel leggen wij uit hoe je kunt drift karten.

Lees meer »
Karten

Met deze regels kan jij veilig karten

Jij hebt je kart activiteit geboekt en bent helemaal klaar om in de kart te stappen en te racen. Maar hoe win jij op een eerlijke en veilige manier? Alles wat jij moet weten om veilig te karten zetten we voor je op een rijtje.

Lees meer »
karten in de buurt, bij deze banen kan jij terrecht
Karten

Karten in de buurt

Een leuk dagje weg aan het plannen? Ga dan karten in de buurt! Karten is een activiteit die de competitie tussen jou en je vrienden, je familie of je collega’s aanwakkert. Wie van jullie is de allersnelste op de kartbaan? Ga karten in de buurt en ontdek wie de titel go-kart kampioen verdient.

Lees meer »