Karten en klimmen in Eefde

>>
Wil je graag karten en klimmen in Eefde? Dat kan bij Adventure Eefde. Geniet van deze waanzinnige activiteiten en ervaar een onvergetelijk uitje.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 3x kinderkarten bij Adventure Eefde

2u 15m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
27,00
per persoon
 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (kind) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (2x10min)

1u 30m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: kinderkarten bij Adventure Eefde (2x 10min)

1u 25m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
19,00
per persoon

Karten en klimmen in Eefde

Wil je graag karten en klimmen Eefde? Kom dan naar Adventure Eefde. Deze locatie heeft alles onder één dak voor een onvergetelijk uitje. Ontdek nu zelf karten en klimmen in Eefde bij Adventure Eefde.

Karten en klimmen Eefde: de gaafste activiteiten

Adventure Eefde beschikt over een moderne kartbaan die uitdagend is voor zowel beginnende als ervaren coureurs. Op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde maak je herinneringen om nooit meer te vergeten. Ervaar stimulerende rechte stukken en uitdagende bochten.

Niet bang voor hoogtes? Dan is klimmen in het klimpark een geschikte activiteit voor jou. Dit klimbos is een van de grootste klimbossen van Nederland en belooft een grote uitdaging te zijn. Je kunt hier onder andere klimmen in bomen, tokkelen en ziplinen. Het maakt niet uit of je ervaren of onervaren bent met klimmen. Er zijn verschillende parcours, dus je kunt zelf de moeilijkheidsgraad van het parcour kiezen.

Veilig karten en klimmen Eefde

Karten en klimmen Eefde is uitdagend, erg cool en ook nog eens super veilig. Voordat je gaat karten en klimmen in Eefde krijg je eerst veiligheidsinstructies van een professional. Gedurende deze instructies leer je alles wat je moet weten over karten en klimmen Eefde. De professional is ook gedurende de activiteit aanwezig voor begeleiding.

Combineer karten en klimmen in Eefde

Kan je niet kiezen of je wilt karten of klimmen in Eefde? Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij Adventure Eefde kan je genieten van beide activiteiten. Combineer deze toffe activiteiten met elkaar en beleef een spectaculair uitje. Eén ding is zeker: jullie zullen nog dagenlang napraten over dit avontuur.

Boek tickets voor karten en klimmen Eefde

Zin gekregen om te karten en klimmen in Eefde? Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een waanzinnig uitje. Combineer deze activiteiten met elkaar voor een onvergetelijke dag. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Karten vrijgezellenfeest: karten bij Lot66 Breda
Karten

Karten vrijgezellenfeest – de ideale activiteit voor vrouwen en mannen

Karten met een vrijgezellenfeest? Karten is de beste activiteit om te kiezen voor een vrijgezellenfeest voor een man of vrouw. Jouw vrijgezellenfeest is een dag waar eigenlijk maar één ding erg belangrijk is: veel plezier hebben. En plezier hebben ga je zeker tijdens een karten vrijgezellenfeest. De kartbaan is de ultieme plek om een optimaal vrijgezellenfeest te vieren. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief vrijgezellenfeest.

Lees meer »
Karten tijdens je vakantie.
Karten

Karten tijdens je vakantie

Wellicht heb je het al eens gedaan – of nog niet – maar karten tijdens je vakantie is het allerleukst om te doen! In sommige landen zoals in Spanje wordt er vaak tijdens de zonvakantie een kart uitje georganiseerd. Lees snel verder waar en waarom jij wilt karten tijdens je vakantie.

Lees meer »
Dagjes uit in Noord-Holland: karten bij Coronel Kartracing
Karten

Karten als sport: hoe en waar doe je dat?

Heb jij altijd al willen karten als professionele sport maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontdek hier hoe je kunt kunt karten als sport en waar. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er achter en begin met het volgen van kart cursussen.

Lees meer »