Karten en klimmen in Eefde

>>
Wil je graag karten en klimmen in Eefde? Dat kan bij Adventure Eefde. Geniet van deze waanzinnige activiteiten en ervaar een onvergetelijk uitje.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (kind) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (2x10min)

1u 30m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: 3 heats karten bij Adventure Eefde (volwassenen)

2u 5m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
42,00
per persoon
 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (kind) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
25,00
per persoon

Karten en klimmen in Eefde

Wil je graag karten en klimmen Eefde? Kom dan naar Adventure Eefde. Deze locatie heeft alles onder één dak voor een onvergetelijk uitje. Ontdek nu zelf karten en klimmen in Eefde bij Adventure Eefde.

Karten en klimmen Eefde: de gaafste activiteiten

Adventure Eefde beschikt over een moderne kartbaan die uitdagend is voor zowel beginnende als ervaren coureurs. Op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde maak je herinneringen om nooit meer te vergeten. Ervaar stimulerende rechte stukken en uitdagende bochten.

Niet bang voor hoogtes? Dan is klimmen in het klimpark een geschikte activiteit voor jou. Dit klimbos is een van de grootste klimbossen van Nederland en belooft een grote uitdaging te zijn. Je kunt hier onder andere klimmen in bomen, tokkelen en ziplinen. Het maakt niet uit of je ervaren of onervaren bent met klimmen. Er zijn verschillende parcours, dus je kunt zelf de moeilijkheidsgraad van het parcour kiezen.

Veilig karten en klimmen Eefde

Karten en klimmen Eefde is uitdagend, erg cool en ook nog eens super veilig. Voordat je gaat karten en klimmen in Eefde krijg je eerst veiligheidsinstructies van een professional. Gedurende deze instructies leer je alles wat je moet weten over karten en klimmen Eefde. De professional is ook gedurende de activiteit aanwezig voor begeleiding.

Combineer karten en klimmen in Eefde

Kan je niet kiezen of je wilt karten of klimmen in Eefde? Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij Adventure Eefde kan je genieten van beide activiteiten. Combineer deze toffe activiteiten met elkaar en beleef een spectaculair uitje. Eén ding is zeker: jullie zullen nog dagenlang napraten over dit avontuur.

Boek tickets voor karten en klimmen Eefde

Zin gekregen om te karten en klimmen in Eefde? Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een waanzinnig uitje. Combineer deze activiteiten met elkaar voor een onvergetelijke dag. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

De beste kartbaan van Nederland - dit zijn onze favorieten!
Karten

De beste kartbaan van Nederland

Ben je op zoek naar de beste kartbaan Nederland? Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet! Deze kartbanen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten én zijn geschikt voor jong en oud. De beste kartbaan van Nederland uitkiezen is natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze circuits doen het over het algemeen goed bij velen!

Lees meer »
elektrisch karten zero55
Karten

Elektrisch karten in Nederland

Karten bestaat al super lang en waar er eerst alleen maar benzine karts waren, zijn elektrische karts steeds vaker te zien op kartbanen. De elektrische karts zijn tegenwoordig op 13 kartbanen in Nederland te vinden. Waarom? Elektrisch karten is milieubewust, stankvrij en vrijwel geluidloos! Wij hebben alle kartbanen in Nederland voor je op een rijtje gezet.

Lees meer »