Karten met kinderen in Eefde

>>
Zin om te karten met kinderen in Eefde? Bij Adventure Eefde beleven kinderen de meest waanzinnige avonturen. Karten is zenuwslopend, competitief en vooral erg leuk voor kinderen. Ervaar nu zelf waarom.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
36,00
per persoon
 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (kind) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
25,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
31,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (10min)

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
16,00
per persoon

Karten met kinderen in Eefde

Ben je benieuwd waar je kunt karten met kinderen in Eefde? Bij Adventure Eefde in Eefde kan je zelfs met de kleinste snelheidsduivels terecht. Er geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en een minimumlengte van 1,35 jaar.

Karten met kinderen in Eefde is waanzinnig

Wanneer je komt karten bij Adventure Eefde in Eefde scheur je over een outdoor kartbaan. Je vindt hier uitdagende bochten waar jij je kart skills ultiem op de proef kunt stellen. Ben jij de snelste van de dag?

In duo-karts karten met kinderen in Eefde

Ook kleine snelheidsduivels kunnen mee bij Adventure Eefde. Bij Adventure Eefde zijn er namelijk duo-karts beschikbaar. De allerkleinsten kunnen in de duo-karts zitten naast een ouder persoon. Zo kunnen ook de allerkleinsten een avontuurlijke dag beleven en racen zij ook de spannendste races mee!

Om te mogen duo-karten dient de bijrijder minstens 3 jaar te zijn. Er gelden ook enkele kledingvoorschriften: het dragen van dichte schoenen en een lange broek is verplicht bij Adventure Eefde.

Een competitief kinderfeestje: karten met kinderen in Eefde

Wanneer je zoekt naar een competitief en actief kinderfeestje, dan is karten met kinderen in Eefde het ultieme idee. De kinderen kunnen met elkaar de competitie aangaan op een leuke manier. Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor een zenuwslopend kinderfeestje.

Karten is veilig

Buiten dat karten erg gaaf is voor kinderen, is karten ook erg veilig voor elke racer. Alle kinderen ontvangen veiligheidsinstructies van een professional. Tijdens deze instructies leren zij alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. Deze professional houdt ook een oogje in het zeil tijdens de race.

Boek tickets voor karten met kinderen in Eefde

Zin gekregen om te komen karten met kinderen in Eefde bij Adventure Eefde? Wacht dan niet langer en boek jouw tickets voor een dagje uit om nooit te vergeten. De kinderen zullen nog dagenlang napraten over het plezier wat zij hebben beleefd.

Handige artikelen

types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »
Karten

De leukste kartbanen voor kinderen in Nederland

Op zoek naar een leuke en actief uitje om te doen met kinderen in Nederland? Ga met de kinderen karten. In Nederland vind je een hoop toffe kartbanen die geschikt zijn voor kinder en familie karten. Hierbij een overzicht van de leukste kartbanen waar kinderen meer dan welkom zijn voor een kartrace.

Lees meer »
Karten

Karten in de herfstvakantie

Op zoek naar een leuke activiteit in de herfstvakantie maar geen idee wat een geschikte activiteit is? Kom indoor karten op de tofste kartbanen van Nederland. Karten is de perfecte activiteit voor de regenachtige dagen. Lees hier waarom!

Lees meer »