Karten met kinderen in Eefde

>>
Zin om te karten met kinderen in Eefde? Bij Adventure Eefde beleven kinderen de meest waanzinnige avonturen. Karten is zenuwslopend, competitief en vooral erg leuk voor kinderen. Ervaar nu zelf waarom.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (kind) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 1x kinderkarten bij Adventure Eefde

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
10,00
per persoon
 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (kind) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
25,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
31,00
per persoon

Karten met kinderen in Eefde

Ben je benieuwd waar je kunt karten met kinderen in Eefde? Bij Adventure Eefde in Eefde kan je zelfs met de kleinste snelheidsduivels terecht. Er geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en een minimumlengte van 1,35 jaar.

Karten met kinderen in Eefde is waanzinnig

Wanneer je komt karten bij Adventure Eefde in Eefde scheur je over een outdoor kartbaan. Je vindt hier uitdagende bochten waar jij je kart skills ultiem op de proef kunt stellen. Ben jij de snelste van de dag?

In duo-karts karten met kinderen in Eefde

Ook kleine snelheidsduivels kunnen mee bij Adventure Eefde. Bij Adventure Eefde zijn er namelijk duo-karts beschikbaar. De allerkleinsten kunnen in de duo-karts zitten naast een ouder persoon. Zo kunnen ook de allerkleinsten een avontuurlijke dag beleven en racen zij ook de spannendste races mee!

Om te mogen duo-karten dient de bijrijder minstens 3 jaar te zijn. Er gelden ook enkele kledingvoorschriften: het dragen van dichte schoenen en een lange broek is verplicht bij Adventure Eefde.

Een competitief kinderfeestje: karten met kinderen in Eefde

Wanneer je zoekt naar een competitief en actief kinderfeestje, dan is karten met kinderen in Eefde het ultieme idee. De kinderen kunnen met elkaar de competitie aangaan op een leuke manier. Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor een zenuwslopend kinderfeestje.

Karten is veilig

Buiten dat karten erg gaaf is voor kinderen, is karten ook erg veilig voor elke racer. Alle kinderen ontvangen veiligheidsinstructies van een professional. Tijdens deze instructies leren zij alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. Deze professional houdt ook een oogje in het zeil tijdens de race.

Boek tickets voor karten met kinderen in Eefde

Zin gekregen om te komen karten met kinderen in Eefde bij Adventure Eefde? Wacht dan niet langer en boek jouw tickets voor een dagje uit om nooit te vergeten. De kinderen zullen nog dagenlang napraten over het plezier wat zij hebben beleefd.

Handige artikelen

De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »
Actief en origineel bedrijfsuitje
Karten

Actief en origineel bedrijfsuitje? Kom karten!

Op zoek naar een actief en origineel bedrijfsuitje? Karten is de ideale activiteit voor jou en jouw collega’s. Karten is uitermate geschikt voor teambuilding. Om je collega’s in een andere omgeving en op een andere manier te zien geeft een boost aan de sfeer en samenwerking. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief bedrijfsuitje.

Lees meer »