Kinderkarten Gelderland

>>
Op zoek naar kinderkarten Gelderland? Bij Adventure Eefde kunnen de kinderen ook meescheuren over de kartbaan. Ontdek het gaafste outdoor circuit in Eefde nu.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (kind) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
25,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: kinderkarten bij Adventure Eefde (2x 10min)

1u 25m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
19,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
31,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: 3 heats karten bij Adventure Eefde (volwassenen)

2u 5m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
42,00
per persoon

Kinderkarten Gelderland

Wil je graag kinderkarten Gelderland? Bij Adventure Eefde in Eefde kan je komen karten met kinderen. Dit is de vetste activiteit voor alle kleine liefhebbers van snelheid en competitie. Buiten het feit dat kinderkarten Gelderland ontzettend spannend is, werken kinderen ook aan hun zelfvertrouwen en reflexen tijdens deze activiteit.

Ontdek de gave kartbaan voor kinderkarten Gelderland

Wanneer je wilt kinderkarten in Gelderland ben je bij Adventure Eefde helemaal aan het goede adres. Hier vind je een spectaculaire kartbaan van 600 meter vol met snelle rechte stukken, uitdagende bochten en indrukwekkende inhaalmogelijkheden. Zie jij jezelf al samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes over dit outdoor circuit scheuren?

Kinderkarten Gelderland is leuk voor jong en oud

Kinderkarten in Gelderland kan al vanaf een minimum lengte van 1,35m en met een minimumleeftijd van 8 jaar. Maar bij Adventure Eefde kunnen echt de allerkleinste ook mee, want er zijn duo-karts beschikbaar. Om te mogen duo-karten dient de bijrijder minstens 3 jaar te zijn.

Kinderkarten Gelderland: veilige activiteit

Niet alleen is kinderkarten in Gelderland extreem gaaf, het is ook nog eens erg veilig. Voordat de kinderen over de kartbaan mogen racen ontvangen ze eerst veiligheidsinstructies. Een professional vertelt alles over de in’s and out’s van karten. Daarnaast ontvangen de kinderen ook een speciale race uitrusting. Dit beschermt de kinderen én ziet er super professioneel uit.

Ideale kinderfeestje: kinderkarten Gelderland

Bij Adventure Eefde kun je ook jouw kinderfeestje vieren. Een kart kinderfeestje is super spannend en uitdagend voor de kinderen. Op een leuke manier kunnen ze de uitdaging met elkaar aangaan tijdens kinderkarten Gelderland.

Boek tickets voor kinderkarten Gelderland

Zin gekregen om te kinderkarten Gelderland? Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze coole activiteit. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Karten

De leukste kartbanen voor kinderen in Nederland

Op zoek naar een leuke en actief uitje om te doen met kinderen in Nederland? Ga met de kinderen karten. In Nederland vind je een hoop toffe kartbanen die geschikt zijn voor kinder en familie karten. Hierbij een overzicht van de leukste kartbanen waar kinderen meer dan welkom zijn voor een kartrace.

Lees meer »
Karten

5 redenen om te gaan karten bij HappyDays

Voor wie op zoek is naar een unieke activiteit voor een kinderfeestje, verjaardag of bedrijfsuitje, read on! Karten bij HappyDays is de perfecte activiteit voor iedereen die van spanning en actie houdt. Hier geven we je 5 redenen om te gaan karten bij HappyDays in Grootebroek, Noord-Holland.

Lees meer »