Kinderkarten Gelderland

>>
Op zoek naar kinderkarten Gelderland? Bij Adventure Eefde kunnen de kinderen ook meescheuren over de kartbaan. Ontdek het gaafste outdoor circuit in Eefde nu.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: 3 heats karten bij Adventure Eefde (volwassenen)

2u 5m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
42,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (10min)

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
16,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 1x kinderkarten bij Adventure Eefde

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
10,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: kinderkarten bij Adventure Eefde (2x 10min)

1u 25m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
19,00
per persoon

Kinderkarten Gelderland

Wil je graag kinderkarten Gelderland? Bij Adventure Eefde in Eefde kan je komen karten met kinderen. Dit is de vetste activiteit voor alle kleine liefhebbers van snelheid en competitie. Buiten het feit dat kinderkarten Gelderland ontzettend spannend is, werken kinderen ook aan hun zelfvertrouwen en reflexen tijdens deze activiteit.

Ontdek de gave kartbaan voor kinderkarten Gelderland

Wanneer je wilt kinderkarten in Gelderland ben je bij Adventure Eefde helemaal aan het goede adres. Hier vind je een spectaculaire kartbaan van 600 meter vol met snelle rechte stukken, uitdagende bochten en indrukwekkende inhaalmogelijkheden. Zie jij jezelf al samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes over dit outdoor circuit scheuren?

Kinderkarten Gelderland is leuk voor jong en oud

Kinderkarten in Gelderland kan al vanaf een minimum lengte van 1,35m en met een minimumleeftijd van 8 jaar. Maar bij Adventure Eefde kunnen echt de allerkleinste ook mee, want er zijn duo-karts beschikbaar. Om te mogen duo-karten dient de bijrijder minstens 3 jaar te zijn.

Kinderkarten Gelderland: veilige activiteit

Niet alleen is kinderkarten in Gelderland extreem gaaf, het is ook nog eens erg veilig. Voordat de kinderen over de kartbaan mogen racen ontvangen ze eerst veiligheidsinstructies. Een professional vertelt alles over de in’s and out’s van karten. Daarnaast ontvangen de kinderen ook een speciale race uitrusting. Dit beschermt de kinderen én ziet er super professioneel uit.

Ideale kinderfeestje: kinderkarten Gelderland

Bij Adventure Eefde kun je ook jouw kinderfeestje vieren. Een kart kinderfeestje is super spannend en uitdagend voor de kinderen. Op een leuke manier kunnen ze de uitdaging met elkaar aangaan tijdens kinderkarten Gelderland.

Boek tickets voor kinderkarten Gelderland

Zin gekregen om te kinderkarten Gelderland? Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze coole activiteit. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Karten enschede
Karten

Top 5 leukste activiteiten in Enschede voor een dagje uit

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede, Overijssel om te doen voor een dagje uit? In Enschede is er van alles te beleven voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar activiteiten in Enschede die actief zijn, waar je je hersens kan laten kraken of waar de adrenaline door je lichaam giert: in Enschede kan het allemaal. Wij geven je tips over de 5 leukste activiteiten in Enschede bij Zero55 voor een onvergetelijke dag.

Lees meer »