De beste kartdeals in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie staat bijna weer voor de deur. Ben jij nog op zoek naar toffe activiteiten voor de voorjaarsvakantie? Karten is een van de gaafste activiteiten om te doen samen met jouw vrienden of familie in de voorjaarsvakantie. Bekijk snel bij welke kartbanen je beste kart deals in de voorjaarsvakantie kan boeken.

De beste kartdeals per regio

De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede

De beste deals voor activiteiten in de voorjaarsvakantie regio Noord

Wanneer je in regio Noord woont, geniet je van 19 t/m 27 februari 2022 van de voorjaarsvakantie. Onder regio Noord vallen de provincies Friesland, Groningen, Overijssel, Noord-Holland en Drenthe. Daarnaast horen ook enkele gedeelten van Gelderland, Utrecht en Flevoland bij regio Noord.

Ga karten en bowlen bij SkagaVenture in Schagen

Ten eerste vind je In Schagen de uitdagende kartbaan van SkagaVenture waar je kunt e-karten. Geniet van 300 meter aan indoor kartplezier. Voor de echte snelheidsduivels is op iedere kart een boost button die je helpt bij inhaalmanoeuvres. Wanneer je een van de deals in Schagen in de voorjaarsvakantie boekt, beleef je gegarandeerd een uniek uitje.

Kom karten en lasergamen bij HappyDays in Grootebroek

Een andere locatie waar je kunt genieten van activiteiten in de voorjaarsvakantie is HappyDays in Grootebroek. Trap het gaspedaal vol tot de grond op de snelle rechte stukken op de kartbaan. Na het karten nog energie over? Daarnaast kan je nog diverse andere deals boeken, waaronder bowlen en lasergamen. Bekijk alle leuke dagjes uit in Noord-Holland.

Probeer Simracen bij Immersive in Almere

Op zoek naar unieke activiteiten om te doen in de voorjaarsvakantie? Dan ben je bij Immersive in Almere aan het juiste adres. Hier geniet je van een unieke ervaring tijdens simracen. Bovendien kan je je uitje nog spectaculairder maken door te kiezen voor VR racen bij Immersive.

Reserveer tickets voor karten bij ZERO55 in Enschede

Tot slot kan je bij ZERO55 Enschede een spectaculair uitje beleven. Deze kartbaan in Enschede is voorzien van kleurrijke LED verlichting. In de e-karts trek jij in no-time op. Ontdek wat het circuit allemaal te bieden heeft. Wie daag jij uit voor een heat op deze te gekke kartbaan? Bekijk alle kartdeals in de voorjaarsvakantie en geniet van dit uitje in Enschede.

ZERO55 apeldoorn voorjaarsvakantie karten

Gaafste deals voor activiteiten in de voorjaarsvakantie regio Midden

De voorjaarsvakantie voor regio Midden duurt van 26 februari t/m 6 maart 2022. Deze regio omvat de provincie Zuid-Holland, een groot deel van Utrecht en Gelderland en enkele gemeenten in Flevoland en Noord-Brabant vallen onder de regio Midden.

De beste deals voor activiteiten bij ZERO55 Apeldoorn

In Apeldoorn kun je terecht bij ZERO55 Apeldoorn als je op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten in de voorjaarsvakantie. Hier vind je een unieke combinatie van in en outdoor racen. Ervaar spanning, competitie en adrenaline tijdens het e-karten in Apeldoorn. Niet alleen kan je hier karten, je kunt daarnaast nog andere waanzinnige deals boeken, waaronder lasertag en een escaperoom.

Ga outdoor karten bij Adventure Eefde

In need of speed in Eefde? Kom dan eens goed gas geven op de uitdagende kartbaan van Adventure Eefde. Er zijn hier ook duo-karts beschikbaar, dus zelfs de kleinste racemonsters kunnen hier een spectaculair uitje beleven. Geniet van het lente zonnetje tijdens outdoor karten op het 600 meter lange circuit.

Unieke kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie regio Zuid

Ook regio Zuid heeft voorjaarsvakantie van 26 februari t/m 6 maart 2022. Tot regio Zuid behoren Limburg, Zeeland en een groot deel van Noord-Brabant. Daarnaast vallen een aantal gemeenten van Gelderland onder regio Zuid.

Probeer het uitdagende circuit van Lot66 Breda

Kom naar Lot66 Breda in Breda en race in elektrische karts mét boost knop! Deze knop zorgt ervoor dat je extra gas kan geven tijdens jouw inhaal actie. Wedden dat jij de aller snelste laps racet op het 450 meter lange indoor circuit? Boek snel je deal en kom er zelf achter tijdens karten in de voorjaarsvakantie. Of ontdek andere leuke activiteiten in Breda.

Boek tickets om te karten in de voorjaarsvakantie

Heb je geen zin om thuis te zitten tijdens de voorjaarsvakantie? Geniet dan van een spectaculair uitje met karten. Wie gaat er als winnaar naar huis? Ontdek wie in de voetsporen van Max Verstappen treedt. Boek snel een van de waanzinnige kartdeals in de voorjaarsvakantie en kom erachter wie de beste racer is.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...