Tickets voor Karten bij Coronel Kartracing

Bestseller Coronel Kartracing

  • Alle leeftijden
  • Hele week

Huizen: 2 heats karten bij Coronel Kartracing

Ontdek de gaafste kartbaan in Noord-Holland en kom karten bij Coronel Kartracing!

Coronel Kartracing

  • Huizen
4.4
4.4/5
Vanaf
24,95
p.p.

Huizen: 2 heats karten bij Coronel Kartracing

4.4 / 5
Vanaf
24,95

Tickets Coronel Kartracing

  • Alle leeftijden
  • Indoor

2 heats karten

1u 5m
jaar
Coronel Kartracing
  • Huizen
4.4 / 5
24,95
per persoon
  • Alle leeftijden
  • Indoor

1 heat karten

40m
jaar
Coronel Kartracing
  • Huizen
4.4 / 5
12,95
per persoon

Handige informatie over Coronel Kartracing

Coronel Kartracing in Huizen is de perfecte locatie voor jouw volgende kart uitje. Of je nu samen met vrienden, familie of collega’s komt karten: met diverse deals beschikbaar is er altijd een geschikte optie voor jullie. Karten is de leukste activiteit voor elke gelegenheid. Ontdek nu zelf alle mogelijkheden!

Veel gestelde vragen over Coronel Kartracing

Om te mogen karten bij Coronel Kartracing moet je minimaal 12 jaar of ouder zijn. Bij kinderkarten geldt een minimumleeftijd van 8 jaar.
Er geldt een minimum lengte van 1.58m om te mogen karten. Bij kinderkarten geldt een minimum lengte van 1.30m.

Reviews van Coronel Kartracing

Kom karten bij Coronel Kartracing Huizen

Wil jij een leuk uitje organiseren in Huizen, Noord-Holland maar ben je nog op zoek naar dé perfecte activiteit? We got you! Karten bij Coronel Kartracing is het ultieme uitje voor jou en jouw vrienden. Deze fantastische kartbaan – die geïnspireerd is op het circuit Spa Francorchamps – is uitdagend voor iedereen. De kartbaan beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over waar jouw kart skills op de proef gesteld worden. Je racet op de kartbaan in elektrische karts. Deze e-karts hebben meer vermogen, maken geen geluid en zorgen niet voor viezigheid en stank.

Iedereen geniet bij Coronel Kartracing

Karten bij Coronel Kartracing, de kartbaan van Tim en Tom Coronel, is leuk voor iedereen. Zowel beginnende als gevorderde coureurs dan wel mannen als vrouwen kunnen hier hun geluk niet op. Racen op de 475 meter lange kartbaan is leuk voor iedereen! Na de inspanning op het circuit is het tijd voor ontspanning in het gezellige kartcafé. Vanuit het kartcafé is er uitzicht op de kartbaan. Praat de scores en beste tactiek na onder genot van een lekker hapje en drankje.

Ontdek alle activiteiten bij Coronel Kartracing

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit om te doen met vrienden, familie of collega’s, kom dan zeker karten bij Coronel Kartracing! Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Vanaf 12 jaar en groter dan 1.58m mag jij komen karten bij Coronel Kartracing. Wil jij jouw uitje extra speciaal maken? Combineer dan het karten met een andere toffe activiteit. Zo kun je bij Coronel Kartracing ook komen lasergamen, een escaperoom doen, indoor klimmen en nog veel meer. Combineer nu jouw favoriete activiteiten en stel jouw uitje helemaal naar eigen wens samen. Bij Coronel Kartracing wordt het zeker weten een geslaagd uitje!