Waarom jij SkagaVenture wilt bezoeken en wat er allemaal te doen is

Kom naar SkagaVenture voor een waanzinnig dagje weg in Schagen, Noord-Holland. Hier beleef je avonturen waar je nog dagenlang over zult napraten. Hier maak je herinneringen om nooit meer te vergeten. Wij vertellen je in deze blog waarom jij SkagaVenture wilt bezoeken en wat er allemaal te doen is. En een kleine spoiler alert: er is veel te doen bij SkagaVenture!

Scheur in e-karts bij SkagaVenture

Het allereerste en misschien wel het coolste wat je bij SkagaVenture kunt doen is e-karten. Op de uitblinkende 300 meter lange kartbaan kan jij de innerlijke snelheidsduivel in je los laten in een elektrische kart. Een groot voordeel aan e-karten is dat je geen last hebt van uitlaatgassen. Daarnaast is het ook nog eens extra veilig, omdat de e-karts centraal stilgelegd kunnen worden. Het is natuurlijk ook milieuvriendelijk!

Wat e-karten bij SkagaVenture misschien wel nog gaver maakt is dat de e-karts voorzien zijn van een boostknop. Wanneer je deze boostknop indrukt ga je nog sneller. Dit helpt jou bij het inhalen. Racen op de kartbaan is de vetste ervaring voor alle waaghalzen onder ons. Plezier, competitie en adrenaline zijn gegarandeerd bij deze kartbaan! Ben jij al klaar om in de voetsporen van Max Verstappen te treden?

Bij SkagaVenture is een activiteit voor elke leeftijd

Het leuke aan karten is dat het een toegankelijke activiteit is voor jong en oud. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet, iedereen beleeft een fantastische tijd op de kartbaan. Zo is karten bij SkagaVenture de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of gewoon voor een leuk dagje uit met al jouw vrienden.

Bekijk de race

De mensen die zelf niet willen karten kunnen wel genieten van een race. Neem lekker plaats in het sfeervolle restaurant en geniet van de lekkerste hapjes en drankjes terwijl je iedereen over de baan ziet scheuren. Je hebt hier namelijk waanzinnig uitzicht over de kartbaan. En gelukkig is karten ook niet de enige activiteit die je kunt doen! Lees gauw verder om erachter te komen wat je nog meer kunt doen. 

Elektrisch karten bij SkagaVenture

Waan je in de spannende lasergame arena bij SkagaVenture

Een andere spannende activiteit die je kunt doen is lasergamen. SkagaVenture beschikt over een te gekke lasergame arena van 400m2 waar je de strijd met of tegen elkaar kunt gaan. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit om de verlaten chemische fabriek van SkagaVenture te betreden. 


Wat deze arena misschien wel nog spannende maakt zijn de power pods en de geheime doorgang. De power pods in de lasergame arena geven extra beleving aan het lasergamen. Dit zijn interactieve apparaten waar je speciale powers mee kan verdienen door er op te schieten.

Weet jij de geheime doorgang te vinden? Dit kan een goede plek zijn om jouw tegenstanders in het vizier te nemen. Pas in ieder geval goed op dat je zelf niet in het vizier wordt genomen en blijf daarom altijd goed op je hoede. Een ding is zeker: op het grote en donkere speelveld beleef je bij SkagaVenture de ultieme lasergame-ervaring.

Een geschikte activiteit voor iedereen

Lasergamen is fun for everyone! Of je nou een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest wilt vieren: bij SkagaVenture wordt het hoe dan ook een geslaagd uitje. Weet jij al met welke tactiek jij al je tegenstanders gaat uitschakelen? Bereid je dan voor voor een gaaf uitje. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een onvergetelijke lasergame-ervaring bij SkagaVenture.

Bij SkagaVenture waan je je in een virtuele wereld met VR Gaming

Even ontsnappen van de realiteit? Dat kan bij SkagaVenture! Hier kan je namelijk genieten van VR Gaming. VR Gaming is een unieke ervaring waar je al je zintuigen kan laten prikken in een andere dimensie. Zet de VR bril op en stap de virtuele wereld in. Er zijn verschillende spellen waar je uit kunt kiezen. Er is voor iedereen een leuk spel om uit te kiezen.


Wat leuk is aan VR Gaming is dat je met of tegen elkaar, single-player of multi-player kunt spelen. Gaan jullie samen de strijd aan of gaan jullie juist tegen elkaar spelen? Alles is mogelijk. Laat je overrompelen door de waanzinnige VR technieken. Dit wordt een uitje om nooit te vergeten. Heb jij al zin gekregen om te ontsnappen uit de realiteit? Boek hier jouw tickets voor VR Gaming.

Vier een onvergetelijk kinderfeestje

Ook de allerkleinsten kunnen genieten van een dagje uit bij SkagaVenture. Voor hen zijn er ook verschillende gave activiteiten te beleven. Vanaf 8 jaar kunnen de kinderen al tegen elkaar de ultieme battle aangaan in de lasergame arena. Hebben ze nog energie over? De kinderen kunnen urenlang jump plezier beleven in het trampolinepark. Bij SkagaVenture kunnen de kinderen zich helemaal uitleven.


Van spelen krijg je trek! De kinderen kunnen daarom genieten van onbeperkt limo en diverse lekkere snacks tijdens een kinderfeestje. Daarnaast staat er een versierde feesttafel klaar voor de jarige. De jarige wordt écht in het zonnetje gezet. Sluit de dag af met een heerlijk kindermenu om weer even op te laden. Bekijk hier alle kinderfeestjes bij SkagaVenture.

Combineer verschillende activiteiten bij SkagaVenture

Wat misschien wel het leukste is aan SkagaVenture is dat je hier de verschillende activiteiten met elkaar kunt combineren. Zo kan je jouw perfecte uitje helemaal samenstellen naar je eigen wensen en behoeften. Wil je eerst e-karten en dan je dag afsluiten met lasergamen? Of ga je toch liever meedoen aan VR Gaming en daarna e-karten? Het kan allemaal. Bekijk snel alle mogelijkheden.


Kortom: bij SkagaVenture beleef je een unieke dag met de vetste activiteiten. Rijd de snelste heats in snelle e-karts, raak de meeste tegenstanders in de lasergame arena, geniet van een potje VR Gaming of vier een waanzinnig kinderfeestje. En kan je niet kiezen? Dat is helemaal geen probleem. Dan combineer je namelijk toch gewoon je lievelings activiteiten met elkaar! Heb jij al besloten wanneer je een bezoekje wilt brengen aan SkagaVenture? Boek dan snel je tickets voor SkagaVenture hier.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...