Waarom karten en bowlen dé perfecte activiteiten zijn voor jouw feestje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw feestje maar heb nog geen idee wat leuk is om te doen? Wij hebben het antwoord voor jou! Karten en bowlen zijn dé perfecte activiteiten voor jouw feestje en zijn geschikt voor iedere leeftijd. Daag je vrienden, familie of collega’s uit in een spannende kart race of bowlingwedstrijd en beleef de leukste dag! Lees hier waarom juist karten en bowlen de perfecte activiteiten zijn voor jouw feestje!

Karten en bowlen is superleuk

Een kart race of een bowlingwedstrijd zijn super leuke en spannende activiteiten voor jou en je vrienden. Scheur tijdens een spannende kart race de baan over in een benzine of elektrische kart en rijd als eerste over de finishlijn! Overmeester iedere bocht in de baan en trap het gaspedaal vol in. Karten is een super spannende en avontuurlijke activiteit voor iedereen die houdt van actie en racen. Bij een potje bowlen hoef je geen zorgen te maken of je de bocht uitvliegt maar er is wel opperste concentratie nodig. Bowlen is nét zo spannend als karten, één verkeerde worp en je verliest je voorsprong. Houd je koppie koel tijdens een bowlingwedstrijd en gooi de meeste strikes!

Geschikt voor jong en oud

Karten en bowlen zijn geschikte activiteiten voor iedere leeftijd. Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiefeest organiseert, karten en bowlen kan bij ieder event! Beide activiteiten zijn leuk voor jong en oud en zijn daarom ook geliefde activiteiten bij velen. Tijdens een kartrace wordt er vaak gekeken naar de leeftijd of lengte om zo een verdeling te maken in de groep. Op deze manier race je tegen je eigen vrienden of collega’s en dit maakt de race extra spannend! Bij een middagje bowlen reserveer je met je eigen groep een baan en strijd je dus ook tegen je eigen collega’s of vrienden. Voor de jongste zijn er vaak ook hulpmiddelen op de bowlingbaan te vinden zoals bumpers of lichtere bowlingballen. Bij karten zijn er ook kinderkarts beschikbaar voor de jongsten onder ons! Jong of oud, iedereen is welkom op de bowlingbaan en kartbaan!

Perfecte activiteiten voor grotere groepen

Beide activiteiten zijn super leuk om met een grote groep te doen. Denk je eraan om een bedrijfsuitje met het hele bedrijf te organiseren? Of een kinderfeestje met de hele klas? Karten en bowlen hebben een breed assortiment en je kan dus ook veel mensen uitnodigen voor een spannende bowl- of kartwedstrijd. Nodig je hele familie (en schoonfamilie) uit voor een bowlingwedstrijd en reserveer twee banen om zo min mogelijk te hoeven wachten op je beurt. Mocht je liever gaan karten met je groep? Geef dan door dat je met een grote groep bent en graag samen wilt racen. Zo voorkom je dat de groep mogelijk opgesplitst kan worden! Reserveer op tijd om de meeste keuze te hebben in de kart- en bowlingbanen!

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen waarom karten en bowlen super leuke activiteiten zijn, maar daar mag je zelf achter komen! Daag je vrienden, collega’s of de hele buurt uit voor een spannende race op de kartbaan of voor een leuke bowlingwedstrijd en versla ze allemaal met jouw karting- en bowling skills! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou

Beleef twee keer zoveel plezier met deze deal waarbij je gaat karten én VR-racen!

Enschede: E-Karten en VR-Racen bij Zero55

Zero55 Enschede
Enschede, Overijssel

Beleef twee keer zoveel plezier met deze deal waarbij je gaat karten én de bank gaat overvallen!

Enschede: E-Karten en Bank Vault bij Zero55

Zero55 Enschede
Enschede, Overijssel