Karten en bowlen – dé perfecte activiteiten voor jouw feestje

Karten en bowlen zijn de activiteiten als je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw feestje. Deze twee activitieten zijn geschikt voor (bijna) iedere leeftijd. Daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een spannende kart race of bowlingwedstrijd en beleef de gaafste dag. Ontdek waarom juist karten en bowlen de perfecte activiteiten zijn voor jouw feestje!

Karten en bowlen is superleuk

Een kart race of een bowling wedstrijd zijn super leuke en spannende activiteiten voor jou en je vrienden. Scheur tijdens een zenuwslopende race de kartbaan over in een benzine kart of elektrische kart en cross als eerste over de finishlijn. Bekijk hier het verschil tussen traditioneel of elektrisch karten.

Overmeester iedere bocht in de baan en trap het gaspedaal vol in. Karten is een super spannende en avontuurlijke activiteit voor iedereen die houdt van actie en racen. Bij een potje bowlen hoef je geen zorgen te maken of je de bocht uitvliegt, maar er is wel opperste concentratie nodig.

Bowlen is nét zo spannend als karten, één verkeerde worp en je verliest je voorsprong. Houd je koppie koel tijdens een bowlingwedstrijd en gooi de meeste strikes!

Geschikt voor jong en oud

Karten en bowlen zijn geschikte activiteiten voor iedere leeftijd. Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiefeest organiseert, karten en bowlen kan bij ieder event. Dit maakt deze activiteiten ook erg populair.

Tijdens karten wordt er vaak gekeken naar de leeftijd of lengte om zo een verdeling te maken in de groep. Op deze manier race je tegen je eigen vrienden of collega’s en dit maakt de race extra spannend! Bij een middagje bowlen reserveer je met je eigen groep een baan en strijd je dus ook tegen je eigen collega’s of vrienden.

Voor de jongsten zijn er vaak ook hulpmiddelen op de bowlingbaan te vinden, waaronder bumpers en lichtere bowlingballen. Bij karten zijn er ook kinderkarts beschikbaar voor de kleinste snelheidsduivels. Jong of oud, iedereen is welkom op de bowlingbaan en kartbaan.

karten en bowlen

Perfecte activiteiten voor grotere groepen

Beide activiteiten zijn super leuk om met een grote groep te doen. Denk je eraan om een bedrijfsuitje met het hele bedrijf te organiseren? Of een kinderfeestje met de hele klas? Karten en bowlen hebben een breed assortiment. Je kan dus ook veel mensen uitnodigen voor een spannende bowl- of kartwedstrijd.

Nodig je hele familie (en schoonfamilie) uit voor een bowlingwedstrijd en reserveer twee banen om zo min mogelijk te hoeven wachten op je beurt. Mocht je liever gaan karten met je groep? Geef dan door dat je met een grote groep bent en graag samen wilt racen. Zo voorkom je dat de groep mogelijk opgesplitst kan worden. Reserveer op tijd om de meeste keuze te hebben in de kart- en bowlingbanen.

Boek tickets voor karten en bowlen

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen waarom karten en bowlen super leuke activiteiten zijn, maar daar mag je zelf achter komen. Daag je vrienden, collega’s of de hele buurt uit voor een spannende race op de kartbaan of voor een leuke bowlingwedstrijd en versla ze allemaal met jouw karting- en bowling skills. Boek je tickets nu!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...