Elektrisch karten in Nederland

Karten bestaat al super lang en waar er eerst alleen maar benzine karts waren, zijn elektrische karts steeds vaker te zien op kartbanen. De elektrische karts zijn tegenwoordig op 13 kartbanen in Nederland te vinden. Waarom? E-karten is milieubewust, stankvrij en vrijwel geluidloos! Wij hebben alle kartbanen in Nederland voor je op een rijtje gezet.

Elektrisch karten in Noord-Holland

In Noord-Holland zijn er drie kartbanen die elektrische karts hebben. Om te beginnen in Schagen, hier vind je SkagaVenture. Dit kartcircuit is 300 meter lang en het restaurant heeft uitzicht op de kartbaan dus zo kan iedereen jouw kart skills zien! 

In Amsterdam kan je elektrisch karten bij Race Planet Amsterdam. Deze kartbaan is 320 meter lang en heeft een fly-over! Ook kan je in Huizen terecht voor een rondje elektrisch karten, namelijk bij Coronel Kartracing Huizen. Hier is een race coach aanwezig om jou tips voor karten te geven. Zo race jij nog sneller over de 425 meter lange kartbaan!

Elektrisch karten in Noord-Brabant

Ook is Noord-Brabant een perfecte plek voor elektrisch karten. Je kan bijvoorbeeld terecht bij Lot66 Breda. Dit kartcircuit is 450 meter lang en alle karts beschikken over een boostknop! Hiermee krijg jij het laatste zetje om jouw tegenstanders in te halen. Net zoals bij Lot66 Breda is Hezemans Indoor Karting perfect voor allerlei feesten en partijen. Dit circuit in Eindhoven is 650 meter lang en beschikt over een multi-level kartbaan! Zo race jij over verschillende verdiepingen in 1 heat. 

Klaar voor iets totaal anders? Dan moet je bij Icekart Rucphen zijn. Hier ga je namelijk elektrisch karten over het ijs! Het circuit is 300 meter lang en er is een race coach aanwezig voor tips en tricks. 

Elektrisch karten in Overijssel

Ben je op zoek naar een kartbaan, maar wil je wel graag elektrisch karten? Dan ben je bij Zero55 Enschede helemaal op de goede plek! Hier kan je namelijk milieubewust en zonder stank door de bochten heen racen. Deze kartbaan in Overijssel is 420 meter lang en heeft LED-verlichting! 

Elektrisch karten in Gelderland

Ook Gelderland heeft verschillende kartbanen te bieden die elektrische karts hebben. Zo ben je helemaal op de juiste plek in Nijmegen als je voor Planet Awesome Nijmegen kiest. Hier race je over de 310 meter lange kartbaan die beschikt over een fly-over en heeft ook meerdere verdiepingen! Zo krijgt karten een extra dimensie. 

Ben jij klaar voor extra avontuur? Dan is ZERO55 Apeldoorn perfect voor jou. Deze kartbaan is namelijk outdoor! Race over de 340 meter lange kartbaan, in de buitenlucht door de bochten in de elektrische karts. In Winterswijk kan je ook terecht voor milieubewust scheuren, namelijk bij Kartbaan Entertainment Center Winterswijk

Elektrisch karten in Utrecht

Ben je op zoek naar een centrale locatie waar elektrische karts aanwezig zijn? Ga dan naar The Maxx Veenendaal! Net zoals alle andere kartbanen in Nederland is ook deze kartbaan perfect voor jouw kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Race samen over het 300 meter lange kartcircuit zonder stank en in een milieubewuste kart!  

Elektrisch karten in Zuid-Holland

Bij De Uithof Indoorkarting in Den Haag ben je op de juiste plek als je graag milieubewust door de bochten wil racen. Hier race je namelijk over een brug, een heuvel, door een kombocht en er zijn twee hairpins. Dit alles doe jij zonder stinkende motoren, maar in een elektrische kart! 

Elektrisch karten in Limburg

Door heel het land zijn kartbanen te vinden waar elektrische karts zijn, zo ook in Limburg! Bij Powerarea ben je dan helemaal op de goede plek. Dit circuit is 1000 meter lang en dus perfect voor een aantal heats racen! Ook voor kinderen perfect, want er kunnen aangepaste en kindvriendelijke heats gemaakt worden.

Je kan dus in bijna elke provincie elektrisch karten. Ontdek het verschil tussen benzine of elektrisch karten. Keuze gemaakt? Waar wacht je dan nog op? Race samen met jouw vrienden, familie of collega’s milieubewust door de bochten op een kartbaan in Nederland. 

Wist je dat je ook elektrisch kunt motorcrossen? Ontdek elektrisch motorcrossen nu!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...