Karten met kinderen in Enschede

>>
Karten met kinderen in Enschede is ontzettend gaaf, uitdagend en veilig. Bezoek ZERO55 in Enschede voor het ultieme dagje uit. Kinderen kunnen hier hun geluk niet op tijdens het karten op de LED verlichte kartbaan.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon

Karten met kinderen in Enschede

Karten met kinderen in Enschede is de meest waanzinnige activiteit voor liefhebbers van snelheid en actie. Bij ZERO55 Enschede kunnen de kleine waaghalzen hun geluk niet op. Breng een bezoek aan ZERO55 Enschede als je wilt karten met kinderen in Enschede.

Waanzinnige kartbaan om te karten met kinderen in Enschede

Kom dan naar ZERO55 en beleef een spectaculaire dag op de indoor kartbaan. Race over een baan van 425 meter lang. Hier vind je uitdagende bochten, stimulerende rechte stukken en indrukwekkende inhaalmogelijkheden. Dit is de ultieme plek om jouw kart skills te laten zien.

Karten met kinderen in speciale karts in Enschede

Als je kiest om te gaan karten met kinderen in Enschede, krijgt elk kind een kart toegewezen die past bij zijn of haar lengte en leeftijd. Kinderen onder de 12 jaar racen in speciale kinderkarts. Deze kinderkarts hebben minder snelheid en zijn makkelijker om te sturen. Zo kan iedereen genieten van karten. Zo is karten met kinderen in Enschede ook erg geschikt voor een kinderfeestje.

Een veilig uitje in Enschede

Tijdens karten met kinderen in Enschede wordt de veiligheid van de kinderen gewaarborgd.
Voordat de kinderen los kunnen gaan op het circuit, ontvangen zij eerst een veiligheidsinstructie. Na deze veiligheidsinstructie is het tijd om de kartbaan te betreden. Ga vol gas!

Andere activiteiten voor kinderen in Enschede

Zijn de kinderen na het karten in Enschede toe aan nog meer avontuur? Dat kan geregeld worden bij ZERO55. Ze kunnen onder andere gaan lasergamen of VR racen. Voor elke leeftijd is er wat te beleven. Stel zelf je eigen uitje samen met de activiteiten die je wilt doen.

Boek tickets voor karten met kinderen in Enschede

Zin gekregen in een competitief dagje? Breng dan een bezoek aan ZERO55 Enschede. Daag al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor een spectaculaire dag.

Handige artikelen

VR racen bij Immersive in Almere
Karten

VR racen: een unieke race experience

Als je op zoek bent naar een unieke race experience, dan is VR racen de ultieme ervaring voor jou. Tijdens een VR race, race je in een simulator. Met een VR-bril op scheur je over het circuit van je dromen en versla je coureurs als Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ontdek wat VR racen inhoudt en waar je dit kunt doen. 

Lees meer »