Karten met kinderen in Enschede

>>
Karten met kinderen in Enschede is ontzettend gaaf, uitdagend en veilig. Bezoek ZERO55 in Enschede voor het ultieme dagje uit. Kinderen kunnen hier hun geluk niet op tijdens het karten op de LED verlichte kartbaan.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon

Karten met kinderen in Enschede

Karten met kinderen in Enschede is de meest waanzinnige activiteit voor liefhebbers van snelheid en actie. Bij ZERO55 Enschede kunnen de kleine waaghalzen hun geluk niet op. Breng een bezoek aan ZERO55 Enschede als je wilt karten met kinderen in Enschede.

Waanzinnige kartbaan om te karten met kinderen in Enschede

Kom dan naar ZERO55 en beleef een spectaculaire dag op de indoor kartbaan. Race over een baan van 425 meter lang. Hier vind je uitdagende bochten, stimulerende rechte stukken en indrukwekkende inhaalmogelijkheden. Dit is de ultieme plek om jouw kart skills te laten zien.

Karten met kinderen in speciale karts in Enschede

Als je kiest om te gaan karten met kinderen in Enschede, krijgt elk kind een kart toegewezen die past bij zijn of haar lengte en leeftijd. Kinderen onder de 12 jaar racen in speciale kinderkarts. Deze kinderkarts hebben minder snelheid en zijn makkelijker om te sturen. Zo kan iedereen genieten van karten. Zo is karten met kinderen in Enschede ook erg geschikt voor een kinderfeestje.

Een veilig uitje in Enschede

Tijdens karten met kinderen in Enschede wordt de veiligheid van de kinderen gewaarborgd.
Voordat de kinderen los kunnen gaan op het circuit, ontvangen zij eerst een veiligheidsinstructie. Na deze veiligheidsinstructie is het tijd om de kartbaan te betreden. Ga vol gas!

Andere activiteiten voor kinderen in Enschede

Zijn de kinderen na het karten in Enschede toe aan nog meer avontuur? Dat kan geregeld worden bij ZERO55. Ze kunnen onder andere gaan lasergamen of VR racen. Voor elke leeftijd is er wat te beleven. Stel zelf je eigen uitje samen met de activiteiten die je wilt doen.

Boek tickets voor karten met kinderen in Enschede

Zin gekregen in een competitief dagje? Breng dan een bezoek aan ZERO55 Enschede. Daag al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor een spectaculaire dag.

Handige artikelen

Actief en origineel bedrijfsuitje
Karten

Actief en origineel bedrijfsuitje? Kom karten!

Op zoek naar een actief en origineel bedrijfsuitje? Karten is de ideale activiteit voor jou en jouw collega’s. Karten is uitermate geschikt voor teambuilding. Om je collega’s in een andere omgeving en op een andere manier te zien geeft een boost aan de sfeer en samenwerking. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief bedrijfsuitje.

Lees meer »
De beste kartbaan van Nederland - dit zijn onze favorieten!
Karten

De beste kartbaan van Nederland

Ben je op zoek naar de beste kartbaan Nederland? Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet! Deze kartbanen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten én zijn geschikt voor jong en oud. De beste kartbaan van Nederland uitkiezen is natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze circuits doen het over het algemeen goed bij velen!

Lees meer »
Familie karten: karten bij HappyDays
Karten

Familie karten: de leukste activiteit

Wil je graag met de familie karten? Dat kan. Karten is het gaafste uitje om te doen samen met de hele familie. Daag jouw broertje, nichtje, tante, vader en misschien zelfs opa uit voor de ultieme race. Tijdens een sportief uitje kan heel de familie genieten van karten. Ontdek de leukste kartbanen om met je familie te karten.

Lees meer »