Karten en lasergamen Enschede

>>
Kom karten en lasergamen Enschede! ZERO55 Enschede heeft de allerleukste combideals beschikbaar. Ontdek ze nu zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon

Karten en lasergamen Enschede

Op zoek naar een gave combideal? Kom karten en lasergamen in Enschede, Overijssel. Bij ZERO55 Enschede beleef je het leukste uitje met deze twee toffe activiteiten. Kom optimaal genieten met jouw volgende uitje.

Dubbel zoveel plezier met karten en lasergamen in Enschede

Tijdens deze leuke activiteiten heb je dus twee keer de kans om te laten zien dat jij de beste bent. Met de deal karten en lasergamen in Enschede scheur je in elektrische karts over het 425 meter lange indoor circuit. Met de LED verlichting, bruggen en tunnels is dit zeker een unieke kartbaan. De boosterbutton zorgt voor extra veel snelheid en goede inhaalacties.

Daarna ga je verder met jouw karten en lasergamen uitje in Enschede in de lasergame arena. Probeer al jouw tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen. Dit is zeker het leukste uitje om te doen!

Veilig karten en lasergamen in Enschede

Uiteraard staat veiligheid voorop tijdens jouw uitje karten en lasergamen in Enschede. Daarom ontvang je vooraf veiligheidsinstructies waarin goed uitgelegd wordt wat je te verwachten staat. Zo weet je wat je te wachten staat en wat de do’s en don’ts zijn. Daarna is het tijd om volop te genieten tijdens karten en lasergamen in Enschede.

Karten en lasergamen in Enschede: leuk voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een uitje om te doen met een groep vrienden of de perfecte activiteit voor jouw evenement: karten en lasergamen in Enschede zijn de ideale activiteiten. Kom daarom zeker karten en lasergamen met jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Karten en lasergamen in Enschede is leuk voor iedereen en elke gelegenheid.

Boek tickets voor karten en lasergamen in Enschede

Wil jij dit avontuurlijke uitje nu zelf beleven? Boek dan zeker de combideal karten en lasergamen in Enschede. Daag je vrienden, familie of collega’s uit en ontdek of jij de winnaar bent.

Handige artikelen

Karten

De 4 leukste kinderfeestjes in Breda

Woon jij in de omgeving van Breda en wil jij binnenkort je kinderfeestje vieren? Dan moet je bij Lot66 in Breda zijn. Lot66 Breda heeft een breed aanbod aan leuke kinderfeestjes: van karten tot bowlen en zelfs lasergamen. Welk van deze vier is het kinderfeestje voor jou?

Lees meer »