Karten en lasergamen Enschede

>>
Kom karten en lasergamen Enschede! ZERO55 Enschede heeft de allerleukste combideals beschikbaar. Ontdek ze nu zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon

Karten en lasergamen Enschede

Op zoek naar een gave combideal? Kom karten en lasergamen in Enschede, Overijssel. Bij ZERO55 Enschede beleef je het leukste uitje met deze twee toffe activiteiten. Kom optimaal genieten met jouw volgende uitje.

Dubbel zoveel plezier met karten en lasergamen in Enschede

Tijdens deze leuke activiteiten heb je dus twee keer de kans om te laten zien dat jij de beste bent. Met de deal karten en lasergamen in Enschede scheur je in elektrische karts over het 425 meter lange indoor circuit. Met de LED verlichting, bruggen en tunnels is dit zeker een unieke kartbaan. De boosterbutton zorgt voor extra veel snelheid en goede inhaalacties.

Daarna ga je verder met jouw karten en lasergamen uitje in Enschede in de lasergame arena. Probeer al jouw tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen. Dit is zeker het leukste uitje om te doen!

Veilig karten en lasergamen in Enschede

Uiteraard staat veiligheid voorop tijdens jouw uitje karten en lasergamen in Enschede. Daarom ontvang je vooraf veiligheidsinstructies waarin goed uitgelegd wordt wat je te verwachten staat. Zo weet je wat je te wachten staat en wat de do’s en don’ts zijn. Daarna is het tijd om volop te genieten tijdens karten en lasergamen in Enschede.

Karten en lasergamen in Enschede: leuk voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een uitje om te doen met een groep vrienden of de perfecte activiteit voor jouw evenement: karten en lasergamen in Enschede zijn de ideale activiteiten. Kom daarom zeker karten en lasergamen met jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Karten en lasergamen in Enschede is leuk voor iedereen en elke gelegenheid.

Boek tickets voor karten en lasergamen in Enschede

Wil jij dit avontuurlijke uitje nu zelf beleven? Boek dan zeker de combideal karten en lasergamen in Enschede. Daag je vrienden, familie of collega’s uit en ontdek of jij de winnaar bent.

Handige artikelen

Karten tijdens je vakantie.
Karten

Karten tijdens je vakantie

Wellicht heb je het al eens gedaan – of nog niet – maar karten tijdens je vakantie is het allerleukst om te doen! In sommige landen zoals in Spanje wordt er vaak tijdens de zonvakantie een kart uitje georganiseerd. Lees snel verder waar en waarom jij wilt karten tijdens je vakantie.

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »
Karten

Vanaf welke leeftijd mag je karten?

Karten is een leuke en spannende activiteit voor jong en oud. Maar karten, vanaf welke leeftijd kan dat eigenlijk? Bij sommige kartbanen is er met karten inderdaad een minimum leeftijd vereist, en bij sommige kartbanen is er juist een minimale lengte vereist. Deze eisen kunnen verschillen per kartbaan. Wees dus altijd op de hoogte als je gaat karten over de eisen van leeftijd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Lees meer »