Karten en lasergamen Enschede

>>
Kom karten en lasergamen Enschede! ZERO55 Enschede heeft de allerleukste combideals beschikbaar. Ontdek ze nu zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon

Karten en lasergamen Enschede

Op zoek naar een gave combideal? Kom karten en lasergamen in Enschede, Overijssel. Bij ZERO55 Enschede beleef je het leukste uitje met deze twee toffe activiteiten. Kom optimaal genieten met jouw volgende uitje.

Dubbel zoveel plezier met karten en lasergamen in Enschede

Tijdens deze leuke activiteiten heb je dus twee keer de kans om te laten zien dat jij de beste bent. Met de deal karten en lasergamen in Enschede scheur je in elektrische karts over het 425 meter lange indoor circuit. Met de LED verlichting, bruggen en tunnels is dit zeker een unieke kartbaan. De boosterbutton zorgt voor extra veel snelheid en goede inhaalacties.

Daarna ga je verder met jouw karten en lasergamen uitje in Enschede in de lasergame arena. Probeer al jouw tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen. Dit is zeker het leukste uitje om te doen!

Veilig karten en lasergamen in Enschede

Uiteraard staat veiligheid voorop tijdens jouw uitje karten en lasergamen in Enschede. Daarom ontvang je vooraf veiligheidsinstructies waarin goed uitgelegd wordt wat je te verwachten staat. Zo weet je wat je te wachten staat en wat de do’s en don’ts zijn. Daarna is het tijd om volop te genieten tijdens karten en lasergamen in Enschede.

Karten en lasergamen in Enschede: leuk voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een uitje om te doen met een groep vrienden of de perfecte activiteit voor jouw evenement: karten en lasergamen in Enschede zijn de ideale activiteiten. Kom daarom zeker karten en lasergamen met jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Karten en lasergamen in Enschede is leuk voor iedereen en elke gelegenheid.

Boek tickets voor karten en lasergamen in Enschede

Wil jij dit avontuurlijke uitje nu zelf beleven? Boek dan zeker de combideal karten en lasergamen in Enschede. Daag je vrienden, familie of collega’s uit en ontdek of jij de winnaar bent.

Handige artikelen

Karten

Indoor vs outdoor karten

Karten is één van de populairste activiteiten voor een dagje weg in Nederland. Dit komt onder andere door de steeds spectaculairdere circuits, opvallende locaties, het horeca aanbod en passende arrangementen. Van lange, uitdagende outdoor circuits tot indoor kartbanen met tunnels en meerdere verdiepingen. Maar wat zijn nou de verschillen tussen indoor en outdoor karten? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen het je uit!

Lees meer »
Karten

Deze 8 vlaggen kom je tegen tijdens het karten!

Als je gaat karten heb je te maken met verschillende regels. Waarom eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de veiligheid van jou en het personeel van de kartbaan. Zo zijn er verschillende vlaggen die je tegen kan komen tijdens het karten. Niet iedere vlag wordt bij elke baan gebruikt, maar deze 8 vlaggen kan je tegenkomen tijdens het karten.

Lees meer »