Elektrisch karten in Enschede

>>
Wil je elektrisch karten in Enschede? Beleef de spannendste races in e-karts bij ZERO55 Enschede. Hier beleef je gegarandeerd een uniek dagje uit. Ontdek deze kartbaan snel.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon

Wil je elektrisch karten in Enschede, Overijssel? Je kunt genieten van e-karten bij de kartbaan van ZERO55 Enschede. Deze kartbaan bestaat uit tactische bochten en snelle rechte stukken. Deze kartbaan is uitdagend voor ervaren en onervaren karters. Ga vol gas tijdens elektrisch karten in Enschede!

Extra snelheid tijdens e-karten in Enschede

Weet je wat zo cool is aan e-karten in Enschede? De karts beschikken over een boosterbutton. Wanneer je gebruikmaakt van deze button kan jij extra snel racen. Dit zorgt voor spectaculaire inhaalmomenten. Ready, set, race!

Elektrisch karten in Enschede: dit zijn de voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan elektrisch karten in Enschede. Wanneer je racet in e-karts heb je geen last van stank en het is milieubewust. Hoe fijn is dat? Daarnaast kunnen e-karts ook centraal stilgelegd worden. E-karten in Enschede is extra veilig.

Geniet van een veilige activiteit tijdens e-karten in Enschede

E-karten in Enschede is super gaaf en erg veilig. Alle deelnemers van de race ontvangen veiligheidsinstructies voor ze beginnen aan een heat. Een professional leert je alles wat je moet weten over het karten, de e-kart en alle regels. Ook houdt de professional een oogje in het zeil tijdens de race.

Elektrisch karten in Enschede is het coolste groepsuitje

Nog op zoek naar een gaaf groepsuitje? Elektrisch karten Enschede is de ultieme activiteit. Je hebt geen ervaring nodig om plezier te beleven tijdens karten. ZERO55 Enschede is daarom de ideale locatie voor het vieren van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Ook kan je gewoon een competitief dagje met vrienden beleven.

Boek tickets voor elektrisch karten in Enschede

Zin gekregen om al jouw vrienden, familie of collega’s in te maken? Laat jouw kart skills zien tijdens elektrisch karten in Enschede. Er kan maar één winnaar zijn, zorg dat jij dat wordt. Reserveer tickets voor e-karten in Enschede nu!

Handige artikelen

karten in de buurt, bij deze banen kan jij terrecht
Karten

Karten in de buurt

Een leuk dagje weg aan het plannen? Ga dan karten in de buurt! Karten is een activiteit die de competitie tussen jou en je vrienden, je familie of je collega’s aanwakkert. Wie van jullie is de allersnelste op de kartbaan? Ga karten in de buurt en ontdek wie de titel go-kart kampioen verdient.

Lees meer »
Karten

Vanaf welke leeftijd mag je karten?

Karten is een leuke en spannende activiteit voor jong en oud. Maar karten, vanaf welke leeftijd kan dat eigenlijk? Bij sommige kartbanen is er met karten inderdaad een minimum leeftijd vereist, en bij sommige kartbanen is er juist een minimale lengte vereist. Deze eisen kunnen verschillen per kartbaan. Wees dus altijd op de hoogte als je gaat karten over de eisen van leeftijd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Lees meer »